Închide meniul

Acuzat de 7 violuri şi agresiune sexuală, Benjamin Mendy a fost eliberat pe cauţiune

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2022, 17:39

Acuzat de 7 violuri şi agresiune sexuală, Benjamin Mendy a fost eliberat pe cauţiune

Benjamin Mendy a fost eliberat pe cauţiune

Profimedia

Plasat în detenţie provizorie în august 2021, Mendy a cerut de patru ori eliberarea pe cauţiune. Vineri, cererea sa a fost aprobată de un tribunal din Manchester, scrie news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benjamin Mendy a fost eliberat pe cauţiune

Eliberarea sa este supusă unor condiţii „stricte”, iar el va trebui să se prezinte la tribunal la 24 ianuarie, atunci când va anunţa dacă pledează vinovat sau nu. Dacă nu se prezintă la tribunal, un mandat de arestare va fi emis împotriva lui.

Procesul jucătorului este prevăzut la 27 iunie sau 1 august. Fundaşul echipei Manchester City este vizat de şapte capete de acuzare pentru viol şi unul pentru agresiune sexuală pentru presupuse fapte care „ar fi avut loc între octombrie 2020 şi august 2021”.

Internaţionalul francez evolua la Manchester City, din 2017, când a venit de la Monaco, pentru suma de transfer de 52 de milioane de lire sterline. El a fost suspendat de club după ce a fost pus sub acuzare de poliţie.

Citește și:

Benjamin Mendy a stat într-o închisoare de maximă siguranţă

Acuzat de viol, Benjamin Mendy a ajuns în spatele gratiilor, iar de sărbători a fost transferat într-o puşcărie de maximă siguranţă. Fotbalistul lui Manchester City, care este acuzat că ar fi violat 7 femei, a păţit-o rău de tot. Presa britanică spune că acesta a fost transferat într-un centru de detenţie de maximă siguranţă, alături de cei mai periculoşi infractori. Mendy nu a ajuns de unul singur în închisoarea de maximă siguranţă. Şi Louis Saha Matturie a ajuns, în același timp, în acelaşi centru de detenţie.

Surse din presa britanică spun că totul s-a întâmplat imediat după ce Mendy a fost pus sub acuzare pentru a şaptea infracţiune de viol„Atât Mendy, cât și Matturie au fost mutați pentru că este atât de important cazul lor . Acest lucru poate duce la probleme de siguranță și de gestionare a deținuților și s-a considerat că condițiile de Categoria A ar putea fi mai bine echipate pentru a face față oricăror probleme potențiale”, spune o sursă pentru presa britanică.

Reclamă

Mai mult, aceeaşi sursă susţine că Mendy ar putea trece printr-o perioadă dificilă. „Nu va ști ce l-a lovit din Altcourse, care este o închisoare privată. Este una dintre cele mai dure închisori din țară. Cealaltă problemă a lui va fi numărul de fani al lui Manchester United de acolo”, a mai spus sursa citată, conform thesun.co.uk.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și