Închide meniul

Acuzat de viol, Dani Alves a aflat când va primi verdictul! Fostul star al Barcelonei riscă până la 12 ani de închisoare

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 februarie 2024, 19:06

Reclamă
Acuzat de viol, Dani Alves a aflat când va primi verdictul! Fostul star al Barcelonei riscă până la 12 ani de închisoare

Acuzat de viol, Dani Alves a aflat când va primi verdictul

Dani Alves, în timpul procesului / Profimediaimages

Acuzat de viol în Spania, Dani Alves a aflat când va primi verdictul judecătorilor. Brazilianul în vârstă de 40 de ani riscă o pedeapsă uriaşă, de până la 12 ani de închisoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acuzat de viol şi încarcerat mai bine de un an ca măsură preventivă, fostul jucător al echipelor FC Barcelona şi PSG Dani Alves va afla joi verdictul, informează L’Equipe.

Acuzat de viol, Dani Alves a aflat când va primi verdictul

Înalta Curte de Justiţie din Catalonia a anunţat miercuri dimineaţă că „toate părţile din proces, inclusiv inculpatul”, au fost convocate să se prezinte joi, la ora 10.00, pentru a afla verdictul.

Jucătorul se află în arest preventiv de peste un an şi riscă până la 12 ani de închisoare. Procurorul a cerut o pedeapsă de 9 ani de închisoare.

La finalul celor trei zile de audieri, care au avut loc între 5 şi 7 februarie, brazilianul a cerut să fie achitat.

Reclamă

Acuzarea a susţinut că Alves s-a întâlnit cu victima sa în zona VIP a clubului de noapte Sutton în data de 30 decembrie 2022. După ce le-a cumpărat o băutură femeii şi prietenilor ei, el i-a făcut semn să i se alăture într-o baie, singura zonă a clubului care nu era acoperită de camere de luat vederi.

Odată ajuns înăuntru, se presupune că acesta i-a cerut să facă sex oral şi, când femeia a refuzat, a violat-o, apoi a părăsit clubul împreună cu însoţitorul său, anunţă news.ro.

Victima a raportat imediat presupusul incident şi a fost supusă unui examen medical, în timp ce poliţia a izolat zona băii, unde a colectat numeroase probe.

Reclamă 4 / 0/3

Fosta soţie a lui Dani Alves a răbufnit: „Este foarte grav”

Fosta soţie a lui Dani Alves a răbufnit după ce s-a încheiat procesul de viol al fotbalistului. Joana Sanz, care s-a despărţit de jucătorul acuzat de viol, e scandalizată de acuzaţiile care i s-au adus.

Ea a anunţat că va da în judecată toate publicaţiile care au acuzat-o că a depus mărturie falsă pentru a-l salva pe Dani Alves de închisoare.

Pentru sănătatea mea mentală, mi-am dorit să stau departe de tot acest circ mediatic care s-a creat. Cu toate astea, a plouat constant cu informații false și asta mă face să fiu nevoită să vorbesc din nou.

Pentru început, este foarte grav să fiu acuzată de mărturii false și voi acționa în instanță publicațiile care au început acest lucru.

Pe de altă parte, cât cinism există în țara asta. Libertate de exprimare? Unde este? Toți țineți cont de corectitudinea politică și vă este teamă să spuneți ce credeți de fapt ca să nu fiți voi acuzați de ceva.

Aș mai adăuga unele lucruri, dar nu merită efortul meu”, a scris Joana Sanz pe InstaStory, potrivit Mundo Deportivo.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și