Închide meniul
Foto

Adi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului

Publicat: 27 august 2024, 20:29

Reclamă
Adi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului

Adi Vasile se pregăteşte de nuntă la 41 de ani

Adi Vasile şi logodnica lui, Delia Tudose / Colaj Instagram

Adi Vasile se pregăteşte de nuntă la 41 de ani. Fostul antrenor al echipei de handbal feminin CSM Bucureşti şi-a cerut iubita în căsătorie. El este de mai mulţi ani într-o relaţie cu Delia Tudose.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Delia a fost timp de 12 ani într-o relaţie cu DJ-ul Vali Bărbulescu. Ea şi-a refăcut viaţa alături de cel care a fost tehnicianul „tigroaicelor” de la CSM.

Adi Vasile se pregăteşte de nuntă. Şi-a cerut iubita în căsătorie

Adi Vasile s-a logodit cu Delia Tudose într-un cadru de vis. I-a oferit inelul şi ea nu a stat pe gânduri.

M-a întrebat… şi eu am răspuns„, a fost mesajul transmis pe reţelele sociale de Delia.

Reclamă
Reclamă

Logodnica lui Adi Vasile este make-up artist şi are peste 15.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram. Este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Adrian Vasile s-a despărţit în luna mai de echipa din Capitală. A fost cooptat în staff-ul CSM Bucureşti încă din anul 2014 şi a fost numit în octombrie 2019 antrenor principal al echipei, fiind practic implicat în mod direct în toate succesele clubului. Din cei 5 ani petrecuţi la clubul bucureştean ca principal, primul sezon a fost întrerupt de pandemia de Covid atât în EHF Champions League, unde echipa era calificată în sferturile de finală, cât şi în Liga Florilor MOL, unde CSM era în vârful clasamentului, la egalitate de puncte cu rivala SCM Rm. Vâlcea, dar cu un joc mai puţin disputat. În următorii 4 ani a câştigat de trei ori liga naţională de handbal feminin, Cupa şi Supercupa României

CSM Bucureşti a câştigat pentru a şasea oară Supercupa României

Campioana CSM Bucureşti şi-a păstrat în vitrină trofeul Supercupei României, pe care l-a câştigat, la Piteşti, în faţa formaţiei Gloria Bistriţa. Medalia de bronz a revenit echipei Dunărea Brăila.

Reclamă

Într-o finală echilibrată de la un capăt la altul, CSM Bucureşti a câştigat cu scorul de 28-27 (14-13), iar principalele marcatoare au fost Neagu 6 goluri, Omoregie 6, pentru CSM, respectiv Delgado Pinto 6 goluri, Kirdiaşeva 5, pentru Gloria, scrie news.ro.

Finala Supercupei a fost prima confruntare a sezonului dintre CSM Bucureşti şi Gloria, care se vor mai duela în Liga Naţională sau Cupa României, dar şi în Liga Campionilor, fiind în aceeaşi grupă – A.

CSM Bucureşti a mai câştigat Supercupa de cinci ori, inclusiv în 2023. În finala mică, Dunărea Brăila a dispus de vicecampioana Rapid Bucureşti, scor 35-25 (20-13).

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:22

Joao Cancelo a fost prezentat de Al Hilal! Salariul fabulos pe care portughezul îl va avea în Arabia Saudită

22:12

EXCLUSIVHelmut Duckadam l-a „citit” pe Gigi Becali şi ştie ce i se pregăteşte lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Patronul îl va forţa!”

21:55

O nouă surpriză la US Open 2024! Semifinalistul din 2021 a fost eliminat încă din primul tur de la New York

21:28

Motivul incredibil pentru care meciul Feyenoord – Ajax a fost amânat! Anunţul făcut de primarul din Rotterdam

20:59

„Micul geniu din România!” Olimpiu Moruţan, aproape de a semna cu noua echipă. Lovitura pregătită pe piaţa transferurilor!

20:48

Atromitos – PAOK (duminică, 20:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul complet al meciurilor din Superliga Greciei

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și