Închide meniul

Adrian Ilie a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei după ce fostul internaţional român a fost prins băut la volan!

Publicat: 16 iunie 2024, 10:50

Reclamă
Adrian Ilie a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei după ce fostul internaţional român a fost prins băut la volan!

Adrian Ilie a fost condamnat la închisoare!

Adrian Ilie, în timpul unui meci / Hepta

Adrian Ilie a fost condamnat la închisoare! Judecătoria Sectorului 4 al Capitalei a decis ca fostul internaţional român să primească 8 luni de închisoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, „Cobra” nu va sta în spatele gratiilor. Instanţa a hotărât amânarea executării pedepsei, cu un termen de supraveghere de doi ani. Adrian Ilie va trebui să respecte anumite reguli.

Adrian Ilie a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei după ce fostul internaţional român a fost prins băut la volan!

Potrivit cancan.ro, Adrian Ilie nu se poate abate de la următoarele reguli după decizia instanţei:

  • Să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Braşov, la datele fixate de acesta
  • Să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa
  • Să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței şi orice deplasare care depășește cinci zile, precum și întoarcerea
  • Să comunice schimbarea locului de muncă
  • Să comunice informaţii și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență

Adrian Ilie are dreptul şi să conteste decizia instanţei după ce a fost deschis de către oamenii legii dosarul penal pe numele său. El poate face apel la decizia instanţei în termen de 10 zile.

Adrian Ilie a fost obligat şi să plătească o sumă de 1.500 de lei, reprezentând cheltuielile de judecată.

Reclamă
Reclamă 4

În luna iulie a anului trecut, Adrian Ilie a fost depistat de poliţiştii rutieri la volan cu o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii l-au condus pe Adrian Ilie la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML), pentru a i se lua probe biologice, dar el a refuzat această procedură. Astfel, oamenii legii i-au deschis un dosar penal.

Ce transmitea Brigada Rutieră, după ce Adrian Ilie a fost prins băut la volan

La data de 22 Iulie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 1 au oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat.

Polițiștii au procedat la testarea cu aparatul alcooltest care a indicat o concentrație de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest context, conducătorul autovehiculului a fost condus la sediul INML unde a refuzat prelevarea mostrelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

Reclamă

Conform legii, șoferii prinși beți la volan cu o alcoolemie de peste 0,80g/l în sânge (echivalentul unei concentrații de 0,40mg/l în aerul expirat) sunt încadrați la infracțiune și riscă să fie pedepsiți drastic „cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă penală”.

În cauză s-a deschis un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM(cu privire la faptă) în conformitate cu prevederile art. 337 alin.1 din Codul Penal”, a transmis Brigada Rutieră în acest caz.

Adrian Ilie povestea că a fost dorit de Real Madrid şi Manchester United

Fostul jucător al naţionalei României a povestit că, în perioada în care evolua la Valencia, a fost dorit de Real Madrid şi Manchester United.

„Real Madrid şi Manchester United. Pe acestea mi le-a spus clubul. Înainte de Mondialul din 98, când eu veneam după returul de la Valencia. Din câte ştiu, au luat legătura cu clubul, dar nu au vrut să mă dea.

(n.r. despre posibilitatea să ajungă la Real Madrid) Păi am avut un sentiment, că am declarat în presă că, dacă vine Real după mine, plec. Şi m-a huiduit apoi şi la Valencia vreo cinci meciuri tot stadionul (n.r. râde).

(n.r. despre interesul celor de la Manchester United) După Mondiale a fost cu ei. Câștigasem şi meciul cu Anglia în grupe. Dar discuțiile s-au oprit iar la nivelul clubului”, declara Adrian Ilie pentru digisport.ro.

 

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:34

Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Eastbourne. A cincea înfrângere consecutivă

14:51

Croaţia – Italia şi Albania – Spania LIVE TEXT (22:00). Luptă în 3 pentru calificarea în optimi

14:48

FotoEa e bomba sexy din vestiarul Slovaciei. Soţia starului slovacilor arată răvăşitor şi poate primi titlul de Miss EURO 2024

14:06

Ucrainenii s-au uitat la Belgia – România 2-0 şi n-au fost surprinşi: „Toată lumea se gândea la acest rezultat”

13:40

Selecţionerul Scoţiei s-a prăbuşit emoţional după arbitrajul cu Ungaria: „Am şi alte cuvinte, dar nu am de gând să le folosesc”

12:46

Performanţă spectaculoasă a lui David Popovici, la Campionatele Europene! A spulberat recordul din 2024, la 200 de metri liber

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și