Închide meniul

Adrian Ilie, prins băut la volan! Poliţiştii i-au deschis dosar penal! Ce alcoolemie uriaşă avea

Bogdan Stănescu Publicat: 23 iulie 2023, 11:38

Reclamă
Adrian Ilie, prins băut la volan! Poliţiştii i-au deschis dosar penal! Ce alcoolemie uriaşă avea

Adrian Ilie, în timpul unui interviu / AntenaSport

Adrian Ilie a fost prins băut la volan. Fostul jucător al generaţiei de aur avea o alcoolemie uriaşă, de 0,85 la mie, atunci când a fost testat cu aparatul alcooltest.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gandul.ro, fostul fotbalist a fost transportat de polițiști la Institutul de Medicină Legală, dar a refuzat prelevarea de probe biologice.

Adrian Ilie, prins băut la volan!

Șoferii cu o alcoolemie de peste 0,80g/l în sânge (echivalentul unei concentrații de 0,40mg/l în aerul expirat), aflați la volan, riscă „închisoare de la unu la 5 ani sau amendă penală”.

Adrian Ilie a adunat 55 de selecții și a marcat 13 goluri pentru echipa naţională de fotbal a României.

La sfârşitul lunii mai, Adrian Ilie a fost alături de Gică Hagi, Gică Popescu şi de băieţii acestora, Ianis şi Nicolas, la Muntele Athos. „Cobra” s-a fotografiat alături de foştii săi colegi din generaţia de aur.

Reclamă
Reclamă 4

Gică Hagi şi Gică Popescu tocmai cuceriseră titlul cu Farul Constanţa, primul în calitate de patron şi antrenor, iar al doilea în calitate de preşedinte al clubului.

UPDATE Comunicatul Brigăzii Rutiere, după ce Adrian Ilie a fost prins băut la volan

La data de 22 Iulie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 1 au oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat.

Polițiștii au procedat la testarea cu aparatul alcooltest care a indicat o concentrație de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest context, conducătorul autovehiculului a fost condus la sediul INML unde a refuzat prelevarea mostrelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

Reclamă 4 / 0/3

Conform legii, șoferii prinși beți la volan cu o alcoolemie de peste 0,80g/l în sânge (echivalentul unei concentrații de 0,40mg/l în aerul expirat) sunt încadrați la infracțiune și riscă să fie pedepsiți drastic „cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă penală”.

În cauză s-a deschis un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM(cu privire la faptă) în conformitate cu prevederile art. 337 alin.1 din Codul Penal”, a transmis Brigada Rutieră în acest caz.

Adrian Ilie a dat verdictul în „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua: „Echipa lui este continuatoarea!”

Adrian Ilie a dat verdictul în „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua! Fostul component al naționalei României consideră că cele două echipe puteau ajunge la o înțelegere, iar acest conflict să nu ia amploare.

Adrian Ilie susține că FCSB este continuatoarea echipei Steaua înființată în 1947. „Cobra” a mai dezvăluit faptul că, deși este susținătorul celor de la FCSB, are prieteni în galeriile ambelor echipe.

„Nu am probleme cu fanii de la CSA în disputa aceasta cu FCSB. Sunt prieten cu suporteri din ambele tabere. Am jucat la Steaua trei ani. Din punctul meu de vedere, echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei. Îmi pare rău pentru ceea ce se petrece în ultimii ani.

Cele două echipe puteau face un pact. Inclusiv în perioada în care eu am fost manager în Ghencea, au fost discuţii în acest sens. Dar nu s-a rezolvat nimic. Eu sunt prieten şi cu cei de la CSA, şi cu Gigi. Dar spun că FCSB e Steaua fără discuţie! Şi nu pot fi acuzat de nimeni, pentru că eu nici măcar nu am fost crescut de copil în Ghencea, am fost crescut la Craiova”, a declarat Adrian Ilie, pentru fanatik.ro.

Adrian Ilie povestea că a fost dorit de Real Madrid şi Manchester United

Fostul jucător al naţionalei României a povestit că, în perioada în care evolua la Valencia, a fost dorit de Real Madrid şi Manchester United.

„Real Madrid şi Manchester United. Pe acestea mi le-a spus clubul. Înainte de Mondialul din 98, când eu veneam după returul de la Valencia. Din câte ştiu, au luat legătura cu clubul, dar nu au vrut să mă dea.

(n.r. despre posibilitatea să ajungă la Real Madrid) Păi am avut un sentiment, că am declarat în presă că, dacă vine Real după mine, plec. Şi m-a huiduit apoi şi la Valencia vreo cinci meciuri tot stadionul (n.r. râde).

(n.r. despre interesul celor de la Manchester United) După Mondiale a fost cu ei. Câștigasem şi meciul cu Anglia în grupe. Dar discuțiile s-au oprit iar la nivelul clubului”, a declarat Adrian Ilie pentru digisport.ro.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
23:14

Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Fanii au umplut stadionul, la meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”

23:04

VideoMomente şocante după ce Panathinaikos a câştigat Cupa Greciei. Oficialii lui Aris au fugărit-o pe arbitra Stephanie Frappart

22:46

VideoDramatism total în a doua semifinală a CM de hochei! Elveţia a învins favorita Canada la loviturile de departajare

22:35

„Generaţia de Aur”, succes în meciul de retragere! Hagi, Panduru şi Gâlcă au marcat pe Arena Naţională

22:28

Barcelona a câştigat Liga Campionilor la fotbal feminin. Finală istorică împotriva lui Lyon, pe San Mames

22:16

VIDEODouă autobuze, în flăcări, înainte de finala Cupei Franţei. Violenţe între fanii lui Lyon şi PSG

1 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 2 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 5 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și