Închide meniul

Adrian Mititelu, apariţie de senzaţie la ultimul meci! A plătit o avere pentru blana purtată

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 februarie 2024, 15:05

Adrian Mititelu, apariţie de senzaţie la ultimul meci! A plătit o avere pentru blana purtată

Adrian Mititelu, apariţie de senzaţie la ultimul meci

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Adrian Mititelu a avut o apariţie de senzaţie la ultimul meci, câştigat de FCU Craiova cu Dinamo. Patronul oltenilor a atras toate privirile, după ce a ales să poarte un guler de blană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCU Craiova a învins-o pe Dinamo cu scorul de 2-1 şi s-a apropiat de locurile de play-off. Bauza şi Bahassa au făcut spectacol pentru formaţia din Bănie.

Adrian Mititelu, apariţie de senzaţie la ultimul meci

Adrian Mititelu a făcut ravagii în tribune, după jocul prestat de jucătorii săi pe terene. Patronul oltenilor a purtat o haină care avea un guler de blană naturală, prin care a captat atenţia tuturor.

Conform digisport.ro, blana pe care a purtat-o Adrian Mititelu a cotsta o avere. Patronul celor de la FCU Craiova a plătit nu mai puţin de 25.000 de euro pentru articolul vestimentar, pe care l-a purtat la victoria cu Dinamo.

De asemenea, Adrian Mititelu a surprins şi cu maşina cu care a venit la stadion. Acesta a coborât dintr-un bolid Mercedes Maybach, personalizat cu iniţialele echipei sale.

Reclamă

Maşina respectivă este cotată la circa 230.000 de dolari (peste 210.000 de euro).

Pentru FCU Craiova, Yassine Bahassa a deschis scorul, în minutul 13. Ulterior, Juan Bauza a majorat scorul, punctând superb, cu călcâiul. Pentru Dinamo a marcat Dennis Politic, în minutul 64.

Graţie victoriei cu Dinamo, FCU Craiova a acumulat 30 de puncte, după 24 de mecuri disputate. Trupa lui Adrian Mititelu s-a apropiat la doar trei puncte de ultimul loc de play-off, ocupat de Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu, val de laude pentru Juan Bauza după victoria cu Dinamo

Adrian Mititelu a lansat un val de laude pentru Juan Bauza după victoria cu Dinamo. Patronul de la FCU Craiova a vorbit despre jucătorul echipei sale, după victoria din Bănie.

Juan Bauza a făcut un meci excelent împotriva rivalilor din București. Jucătorul din Argentina a marcat un gol de senzație în a 2-a repriză a întâlnirii. În minutul 52, acesta a driblat doi adversari și a reușit să marcheze cu călcâiul în poarta lui Golubovic.

”Ce a făcut în seara asta (n.r. vineri) Bauza a demonstrat încă o dată că n-am bătut câmpii când am spus că e cel mai bun fotbalist din România. L-am auzit pe domnul Ilie Dumitrescu, care a spus că e cel mai bun decar din România.

Nu, domnule, e cel mai bun fotbalist din România! E cel mai bun din România și când joacă prost, și când e accidentat. Olaru, Florinel Coman și încă doi dacă mai punem nu fac cât Bauza.

Bauza nu poate fi vândut în România. Pentru mine înseamnă mult mai mult decât un fotbalist. El reprezintă spiritul actualei echipe”, a spus Adrian Mititelu, după meci.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! „Roş-albii” au avut un penalty, care a fost ulterior anulat! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și