Închide meniul

Adrian Mititelu, val de laude pentru Juan Bauza după victoria cu Dinamo. Mesaj pentru Gigi Becali: „Coman și Olaru nu fac cât el”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 3 februarie 2024, 8:15

Adrian Mititelu, val de laude pentru Juan Bauza după victoria cu Dinamo. Mesaj pentru Gigi Becali: Coman și Olaru nu fac cât el”

Adrian Mititelu, val de laude pentru Juan Bauza după victoria cu Dinamo

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Hepta

Adrian Mititelu a lansat un val de laude pentru Juan Bauza după victoria cu Dinamo. Patronul de la FCU Craiova a vorbit despre jucătorul echipei sale, după victoria din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii i-au învins pe „câini” în etapa cu numărul 24 a sezonului de Liga 1. Duelul din Bănie s-a încheiat cu scorul de 2-1 și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Adrian Mititelu, val de laude pentru Juan Bauza după victoria cu Dinamo

Juan Bauza a făcut un meci excelent împotriva rivalilor din București. Jucătorul din Argentina a marcat un gol de senzație în a 2-a repriză a întâlnirii. În minutul 52, acesta a driblat doi adversari și a reușit să marcheze cu călcâiul în poarta lui Golubovic.

După această evoluție, Adrian Mititelu a dezvăluit faptul că, în opinia sa, mijlocașul este cel mai bun jucător din campionatul României. De asemenea, patronul de la FCU Craiova l-a „înțepat” pe Gigi Becali și a spus faptul că Florinel Coman și Darius Olaru, plus alți doi jucători, nu au, împreună, aceleași calități precum argentinianul.

”Ce a făcut în seara asta (n.r. vineri) Bauza a demonstrat încă o dată că n-am bătut câmpii când am spus că e cel mai bun fotbalist din România. L-am auzit pe domnul Ilie Dumitrescu, care a spus că e cel mai bun decar din România.

Reclamă

Nu, domnule, e cel mai bun fotbalist din România! E cel mai bun din România și când joacă prost, și când e accidentat. Olaru, Florinel Coman și încă doi dacă mai punem nu fac cât Bauza.

Bauza nu poate fi vândut în România. Pentru mine înseamnă mult mai mult decât un fotbalist. El reprezintă spiritul actualei echipe”, a spus Adrian Mititelu, după meci.

După rezultatul înregistrat în etapa cu numărul 24, FCU Craiova se află pe locul 10 în Liga 1, cu 30 de puncte. De cealaltă parte, „câinii” lui Zeljko Kopic sunt acum ultimi în clasament, cu doar 16 puncte după cele 24 de partide jucate.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu îşi doreşte ca Dinamo să rămână în Liga 1

Adrian Mititelu îşi doreşte ca Dinamo să rămână în Liga 1. Patronul lui FCU Craiova a prezis că „roş-albii” vor fi greu de bătut în doi-trei ani.

„Sincer, îmi doresc ca Dinamo să rămână în Liga 1. Nu o spun de complezență. Uite, un meci cu Dinamo, chiar dacă nu mai vine lumea ca altădată, are mare însemnătate. Vă spun o chestiune. Fac o afirmație responsabilă. În următorii 2-3 ani va fi foarte greu de bătut. 

Dinamo trebuie să rămână în Liga 1. Sper ca de meciul viitor să câștige tot. Sunt mulți care le cântă prohodul, inclusiv dinamoviști. E invidie și acolo”, a declarat Adrian Mititelu pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și