Închide meniul
Foto

Adrian Mititelu Jr, surprins în timp ce cobora din bolidul său de 600.000 de euro: “Spuneți-mi, vă rog, cu ce vă ocupați?”. Cum a răspuns

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2023, 15:00

Reclamă
Adrian Mititelu Jr, surprins în timp ce cobora din bolidul său de 600.000 de euro: “Spuneți-mi, vă rog, cu ce vă ocupați?”. Cum a răspuns

Adrian Mititelu Jr. are o mașină de 600.000 de euro

Adrian Mititelu Jr. are o mașină de 600.000 de euro / Instagram

Adrian Mititelu Jr. a fost surprins în timp ce cobora din bolidul său de 600.000 de euro. Fiul lui Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, a fost “luat tare” de un vlogger imediat după ce și-a parcat mașina de lux. Tânărul de 25 de ani, poreclit “Prințișorul Craiovei”, continuă să uimească cu fiecare apariție publică. Cu multe tatuaje și haine extravagante, Adrian Mititelu Jr. petrece regulat în cluburi de fițe și sparge o mulțime de bani pe șampanie și alte plăceri (VEZI GALERIA FOTO).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, fiul lui Adrian Mititelu a fost surprins de un vlogger român în timp ce cobora din bolidul său al cărui preț poate ajunge până la suma exorbitantă de 600.000 de euro.

Adrian Mititelu Jr, surprins în timp ce cobora din bolidul său de 600.000 de euro: “Spuneți-mi, vă rog, cu ce vă ocupați?”

Bărbatul de 25 de ani este obișnuit să atragă privirile cu mașina sa ultramodernă, Lamborghini Urus Mansory. Adrian Mititelu Jr. a apărut inclusiv într-un TikTok, în timp ce iese din mașină.

Adrian Mititelu Jr. a fost oprit din drumul său, pe stradă, și a fost luat la întrebări de vlogger-ul respectiv.

“Aveți o mașină superbă! Spuneți-mi, vă rog, cu ce vă ocupați?”, a fost întrebat fiul lui Adrian Mititelu.

Reclamă

Răspunsul său n-a întârziat să apară. Cu zâmbetul pe buze, tânărul din Craiova a explicat, pe scurt: “Fotbal și imobiliare”.

Ulterior, Adrian Mititelu a dezvăluit că prima sa mașină a fost un Mercedes din 2005.

@elysiumisac
Reclamă 4 / 0/3
Rich people do business not 9 to 5

♬ original sound – ELYSIUM

Adrian Mititelu Jr, „mâna dreaptă” a tatălui său, la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu Jr. i-a ținut locul tatălui său în funcția de patron al lui FC U Craiova 1948, cât timp acesta și-a executat pedeapsa în închisoare.

Condamnat pentru fraudă fiscală, Adrian Mititelu a stat în spatele gratiilor timp de 2 ani și 6 luni. Omul de afaceri a fost eliberat în iulie 2022.

În perioada arestului, clubul de fotbal FC U Craiova 1948 a fost condus de fiul său, Adrian Mititelu Jr.

Cu juniorul la cârmă, formația olteană a obținut promovarea în Liga 1 la finalul sezonului 2020/2021. În prezent, cu Adrian Mititelu din nou la conducere, echipa din Bănie se află pe locul 7 și luptă pentru calificarea în play-off.

„Prinţişorul Craiovei” s-a despărţit de „Angelina Jolie” de România

Adrian Mititelu Jr. s-a despărţit recent de „Angelina Jolie de România”, dar îşi doreşte un copil. „Prinţişorul Craiovei” a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre viaţa personală.

Adrian Mititelu Jr. a recunoscut că şi-ar dori să devină tată.

Reclamă

„Mama mai încearcă ea din când în când, dar ştie că nu prea îmi place să vorbesc, tata nu mă întreabă niciodată, dar şi-ar dori să aibă un nepoţel din partea mea. Şi eu mi-aş dori, dar nu ţine numai de mine, când va veni momentul”, a spus Adrian Mititelu Jr. pentru antenastars.ro.

Adrian Mititelu Jr. a vorbit şi despre femeile din viaţa lui. Acesta a spus că îi plac româncele.

„Întotdeauna o femeie din România nu se compară cu nicio altă femeie din oricare altă ţară, în sensul că avem femei foarte frumoase şi îngrijite.

Până la urmă şi aceste femei pe care le numeşte presa femei tunate sunt tot pentru faptul că sunt femei îngrijite şi vor să arate bine. Nu am un tipar, îmi plac femeile care arată într-un fel, n-aş putea să fac abatere de la acest lucru”, a mai spus Adrian Mititelu Jr.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și