Închide meniul

Adrian Mutu cere răbdare după suspendarea Simonei Halep: „Să lăsăm organele de abilitate să-și facă datoria!”

Alexandru Ivan Publicat: 26 octombrie 2022, 19:41

Adrian Mutu cere răbdare după suspendarea Simonei Halep: „Să lăsăm organele de abilitate să-și facă datoria!

Adrian Mutu cere răbdare după suspendarea Simonei Halep

Adrian Mutu, într-un interviu / as.ro

  • Adrian Mutu cere răbdare după suspendarea Simonei Halep
  • Ce a spus „Briliantul”

Adrian Mutu cere răbdare după suspendarea Simonei Halep. „Briliantul” a transmis că o susține pe „Simo” în scandalul de dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul Rapidului a făcut apel la calm și cere o decizie finală în cazul de dopaj al campioanei de la Roland Garros și Wimbledon.

Adrian Mutu cere răbdare după suspendarea Simonei Halep

„Eu cred că, ceea ce pot să spun, deocamdată nu știm nimic, mie îmi pare în primul rând rău pentru Simona, prin ceea ce trece. Sigur joacă cel mai greu meci al vieții ei. Sunt alături de ea ca fost sportiv și pentru că e româncă, în primul rând. Dar eu cred că ar trebui să lăsăm organele de abilitate să-și facă datoria. Rămânem alături de Simona, sperăm că vor fi lucrurile mai bune pe viitor„, a spus Adrian Mutu.

Reclamă

Ion Ţiriac, îngrijorat după ce Simona Halep a fost suspendată din tenis

Simona Halep riscă o pedeapsă de 4 ani de suspendare, după ce a fost găsită dopată cu Roxadustat. Sportiva noastră poate obţine o suspendare mai mică dacă se va dovedi că cineva a instigat-o să consume această substanţă. Ion Ţiriac se teme de ce e mai rău.

Cred că Simona are o problemă mare. S-ar putea să fie o problemă care să îi schimbe viitorul.

Reclamă

Cred că trebuie să fim alături de un om care trebuie să-şi dovedească nevinovăţia”, a declarat Ion Ţiriac, potrivit observatornews.ro.

Cât timp are la dispoziţie Simona Halep să demonstreze „lipsa vinovăției”

Simona Halep e decisă să îşi caute dreptate, după ce a fost găsită dopată. Are la dispoziţie 21 de zile de la data la care i-a fost comunicată sentinţa.

Singurul lucru pe care îl poate face este să conteste punerea ei sub acuzare. Apoi să stabilească o strategie de apărare. Ea trebuie să conteste la Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv. Termenul la TAS este de 21 de zile de la data la care i-a fost comunicat documentul. Poate a avut o prescripție de la medic.

Reclamă 4 / 0/3

Am înțeles că a avut și ceva probleme de sănătate și poate un medic i-a recomandat medicamentul respectiv. Rămâne de văzut dacă a avut scutire de uz terapeutic sau nu a avut scutire de uz terapeutic. Ea asta trebuie să demonstreze: lipsa vinovăției sau a neglijenței semnificative!”, a declarat Cristian Jura, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia
Extra • 19 mart., 12:51
FOTO
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!”
CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 21:58
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Etapă perfectă pentru FCSB! Oltenii au câștigat în Gruia și au urcat pe 2. CFR a căzut pe 4