Închide meniul

Adrian Mutu, moment genial când l-a cunoscut pe David Beckham: „L-a ţinut 10 minute în picioare!”

Reclamă

Publicat: 31 decembrie 2022, 19:45

Adrian Mutu, moment genial când l-a cunoscut pe David Beckham: „L-a ţinut 10 minute în picioare!

Adrian Mutu, întâlnire memorabilă cu David Beckham

Colaj Profimedia

Adrian Mutu, moment genial când l-a cunoscut pe David Beckham. Dezvăluirea a fost făcută de un cunoscut om de afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beinur Nuredin a povestit un episod memorabil cu Adrian Mutu şi David Beckham într-un restaurant din Milano.

Adrian Mutu, moment genial când l-a cunoscut pe David Beckham

Am mers însă cu Adi într-un restaurant din Milano, unde se strângeau de obicei fotbaliștii. Și am dat acolo peste Beckham, Maldini, Cassano, toți la o masă vecină. La vreo oră distanță, Mutu îi face un semn lui Beckham ca unui vechi amic. Dar cred că nici nu se cunoșteau personal până atunci. Omul s-a ridicat și a venit.

Adi pe scaun, pe englez l-a ținut vreo zece minute în picioare. Am vrut să-i ofer eu un scaun! ‘Stai jos acolo liniștit!’, mi-a zis Adi. N-o spun ca și cum ar fi fost un gest deplasat al lui Mutu. Ci vreau să arăt că el a fost dintotdeauna un tip cu personalitate, care a știut să se plaseze deasupra multor vedete. Din câte am înțeles atunci, au discutat despre tatuajele lor, despre fotbal”, a povestit Beinur Nuredin pentru playsport.ro.

Adrian Mutu, dezvăluire fabuloasă! Sacrificiul pe care Francesco Totti era dispus să-l facă pentru a juca alături de „Briliant”

Adrian Mutu, dezvăluire fabuloasă! Francesco Totti a fost dispus să facă un sacrificiu incredibil pentru a juca alături de „briliant” la AS Roma. Adrian Mutu și-a lansat propria carte, intitulată „Revenirea din infern”, în care povestește mai multe peripeții din cariera de fotbalist.

Reclamă

„Briliantul” a povestit despre faptul că, în perioada în care evolua pentru Fiorentina, AS Roma a făcut o ofertă de 19 milioane de euro pentru internaționalul român. Însă, Fiorentina nu a fost dispusă să-l vândă pe o sumă mai mică de 20 de milioane de euro.

Potrivit spuselor lui Mutu, celebrul căpitan de la AS Roma, Francesco Totti, l-a contactat și i-a transmis că este dispus să renunțe la un milion de euro din salariul său, pentru a o ajuta pe AS Roma să-l cumpere de la Fiorentina. Într-un final, transferul nu s-a concretizat.

„Acum AS Roma apăruse cu o propunere concretă: 19 milioane de euro! Totti m-a sunat primul: «Știu că ai mei oferă maximum 19 milioane, iar ai tăi cer 20 de milioane. Dacă ești decis să faci pasul ăsta, renunț din salariul meu la un milion de euro și completez diferența!» Era să leșin când am auzit asta”, a povestit Adrian Mutu în cartea sa.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu a bifat cele mai multe partide în tricoul Fiorentinei

De-a lungul carierei de fotbalist, Adrian Mutu a trecut pe la FC Argeș Pitești, FC Dinamo, Inter, Hellas Verona, AC Parma, Chelsea, AS Livorno, Juventus, Fiorentina, Cesena, AC Ajaccio, Petrolul Ploiești, Pune City și ASA 2013 Tg. Mureș.

Însă, cele mai multe partide le-a bifat în tricoul celor de la Fiorentina, 143. Totodată, a marcat 69 de goluri și a oferit 27 de pase decisive pentru formația italiană.

Recomandări
  • Adrian Mutu, moment genial când l-a cunoscut pe David Beckham
  • Dezvăluirea a fost făcută de un cunoscut om de afaceri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” Vezi toate știrile
Citește și