Închide meniul
Foto

Adrian Mutu și-a lansat cartea autobiografică: „E o provocare să vorbești deschis!”. Discursul special al expertului Antena 1

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 iunie 2022, 17:40

Adrian Mutu și-a lansat cartea autobiografică: „E o provocare să vorbești deschis!”. Discursul special al expertului Antena 1

Adrian Mutu și-a lansat cartea autobiografică

Adrian Mutu, la lansarea oficială a cărții sale / AS.ro

Adrian Mutu și-a lansat cartea autobiografică, în cadrul unui evenimentului Sports Festival, de la Cluj. În sală au fost prezenți jucători răsunători din fotbalul românesc, dar și din străinătate, precum Claude Makelele, Mirel Rădoi și Ciprian Marica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Expertul Antena 1 a avut un discurs special pentru tinerii sportivi care se află la începutul carierei.

Adrian Mutu și-a lansat cartea autobiografică! Ce a spus expertul Antena 1 la evenimentul special de la Cluj

Cartea lui Adrian Mutu, denumită „Revenirea din infern”, a fost redactată de Cătălin Oprișan, jurnalistul Antena Sport și realizatorul emisiunii AS.ro LIVE.

În sala de la Cluj, umplută până la refuz, s-au aflat multe nume mari din fotbalul românesc și internațional, precum Claude Makelele, Cesare Prandelli, Mirel Rădoi, Ciprian Marica și Bogdan Stelea. (vezi GALERIA FOTO de la finalul articolului).

„Vă mulțumesc tuturor pentru prezență. Pentru mine este foarte important și vă mulțumesc. E o provocare să vorbești deschis despre anumite experiențe. Nu e ușor. Au trecut aproape 20 de ani de la o decizie nefericită luată de mine, în urma căreia destinul meu putea să schimbe și să se ducă pe o pantă foarte rea.

Reclamă

Ambiția și determinarea de a mă întoarce și mai puternic din punct de vedere psihologic au făcut ca încrederea în mine să crească. Povestea în sine este, de fapt, un mesaj pe care vreau să-l transmit tuturor, în special tinerilor atleți și nu numai: trecutul nu te definește. Indiferent ce se întâmplă, ai puterea, dacă crezi în tine, să te ridici, să o iei de la capăt și să devii mai bun.”, a spus Adrian Mutu, la evenimentul de lansare a cărții sale.

La rândul său, Cătălin Oprișan a avut un mesaj referitor la cartea autobiografică a lui Adrian Mutu:

„Sunt mândru că am împărțit reportofonul cu Adrian Mutu, pe care îl consider cel mai bun jucător român al ultimilor 20 de ani, și de-abia aștept ca povestea pe care am scris-o împreună să ajungă la cititori, mai ales că toți întreabă ce și cum!”, a spus Cătălin Oprișan.

Reclamă 4 / 0/3

Tot în cadrul evenimentului de la Cluj, Adrian Mutu își va face meciul de retragere, în compania unor nume uriașe din fotbalul românesc și internațional.

  • Sebastian Frey, Claude Makelele, Fabio Cannavaro, Alessandro Del Piero, Luca Toni sau David Trezeguet se numără printre cei care vor evolua în echipa „World Stars”, la partida de „5 stele” de la Cluj.
  • De cealaltă parte, în echipa „Team România” vor juca fotbalişti emblematici din naţionala noastră, precum Gică Hagi, Bogdan Stelea, Adrian Iencsi, Adrian Ilie sau Răzvan Raţ.

Ce au scris Zlatan Ibrahimovic, Gianluigi Buffon și Francesco Totti despre Adrian Mutu

Printre cei care au oferit recenzii pentru cartea lui Mutu se numără Cesare Prandelli, Cristi Chivu, Gianluigi Buffon, Zlatan Ibrahimovic și Francesco Totti:

Zlatan Ibrahimovic: „Am petrecut mult timp cu Mutu la Juve. Stăteam în aceeași cameră și nu m-am plictisit deloc alături de el. Știa italiana, m-a ajutat mult”

Francesco Totti: „Mutu a fost peste toți, un jucător mare, care a demonstrat că poate face diferența, adaptându-se la jocul tuturor echipelor „

Gianluigi Buffon: „Mutu e genial, exuberant și nu se teme de nicio confruntare. Nu îi e frică de nimic „

Cesare Prandelli: „A fost o onoare să-l pot antrena și să-i rămân prieten pentru totdeauna. Cu mine, s-a exprimat pe stadion. Cu această autobiografie, o face alergând printre rânduri. Citiți-o!”

Cristi Chivu: „Adi a trecut prin multe momente dificile de-a lungul carierei sale, dar de fiecare dată a revenit mai puternic, demonstrând că este printre cei mai buni atacanți din lume”

Reclamă

Adrian Mutu, specialistul Antenei 1 la meciurile României! Hai, România! În fiecare zi

Adrian Mutu este specialistul Antenei 1 la meciurile României transmise în următorii 6 ani din preliminariile Euro, Cupei Mondiale și UEFA Nations League. Adrian Mutu va face pereche cu prezentatorul Antena Sport, Dan Pavel în emisiunile “Hai, Romania! În fiecare zi!” difuzate înainte și după partidele naționalei.

Adrian Mutu este, alături de Gheorghe Hagi, cel mai bun marcator din istoria naționalei cu 35 de reușite, creator de spectacol la Chelsea, Inter, Juventus sau Fiorentina. Adrian Mutu a fost la începutul anului a fost foarte aproape să devină selecționerul României.

Video cu rezumatul partidei Bosnia – România

Recomandări
  • Adrian Mutu și-a lansat cartea autobiografică
  • România – Finlanda va fi în direct la Antena 1, 11 iunie, de la 21.45

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și