Închide meniul

Claude Makelele, cuvinte uriaşe la adresa lui Adrian Mutu: „Mereu îi spuneam asta”. Ce a zis despre expertul Antena 1

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 iunie 2022, 16:40

Claude Makelele, cuvinte uriaşe la adresa lui Adrian Mutu: „Mereu îi spuneam asta. Ce a zis despre expertul Antena 1

Claude Makelele a vorbit despre Adrian Mutu

Adrian Mutu şi Claude Makelele, în timpul unui antrenament la Chelsea / Profimedia

Claude Makelele a avut cuvinte uriaşe la adresa lui Adrian Mutu, care îşi va face retragerea oficială duminică, în cadrul evenimentului Sports Festival, de la Cluj-Napoca. Fostul mare mijlocaş francez a dezvăluit ce îi spunea expertului Antena 1 pe vremea când evoluau împreună la Chelsea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu şi Claude Makelele au fost colegi la Chelsea în sezonul 2003/2004, iar fostul internaţional francez a rămas cu amintiri frumoase legate de român.

Claude Makelele, cuvinte uriaşe la adresa lui Adrian Mutu

Makelele l-a descris pe fostul atacant drept „al doilea cel mai bun jucător român, după Gică Hagi”. Iar fostul câştigător de UEFA Champions League nu ezita să-i spună acest lucru şi lui Mutu în timp ce împărţeau vestiarul pe Stamford Bridge:

„Am venit să celebrăm momentul cu Mutu, prietenul meu. E un prieten bun de-al meu şi sunt fericit să fiu aici. A fost un fotbalist foarte bun!

Mereu îi spuneam când jucam împreună. Avea calitatea unui jucător enorm. Pentru mine e cel mai bun jucător român, după Hagi. Hagi e o legendă”, a spus Claude Makelele, la sosirea la Cluj.

Reclamă

Claude Makelele, fostul mijlocaş de la Marseille, Real Madrid, Chelsea şi PSG, a cucerit 15 trofee de-a lungul carierei, inclusiv un trofeu UEFA Champions League (2002), două titluri în Premier League (2005, 2006) şi două titluri în La Liga (2001, 2003).

Makelele este doar unul dintre jucătorii uriaşi care vor participa la meciul de retragere al lui Adrian Mutu. Sebastian Frey, Fabio Cannavaro, Alessandro Del Piero, Luca Toni sau David Trezeguet se numără printre cei care vor evolua în echipa „World Stars”, la partida de „5 stele” de la Cluj.

De cealaltă parte, în echipa „Team România” vor juca fotbalişti emblematici din naţionala noastră, precum Gică Hagi, Bogdan Stelea, Adrian Iencsi, Adrian Ilie sau Răzvan Raţ.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu, semnal de alarmă după eşecurile cu Muntenegru şi Bosnia

Adrian Mutu trage un semnal de alarmă după eşecurile cu Muntenegru, 0-2, şi Bosnia şi Herţegovina, scor 0-1. Expertul de la Antena 1 este de părere că fotbalul românesc are nevoie de investiţii urgente pentru a începe să producă rezultate pozitive.

„M-a surprins când am auzit cât de exigenţi eram cu generaţia mea şi a lui Chivu. Eram criticaţi când pierdeam cu echipe mari. Cred că, înainte, la meciurile naţionalei, când pierdeai, era o întâmplare. Acum pierdem cu Bosnia şi Muntenegru. Avem aceeaşi forţă cu echipe care înainte erau sub noi.

Trebuie să ne uităm în oglindă şi să vedem dacă avem pretenţii. Trebuie să fim critici, exigenţi, dar nu răutăcioşi. Trebuie să mergem în miezul problemei. Nu mai poţi să joci decât cu talentul. Trebuie să investeşti la fel cum au făcut-o alte ţări importante. Trebuie să vorbim de un proiect în care redresăm şi readucem fotbalul românesc la viaţă”, a declarat Adrian Mutu în exclusivitate la Antena 1.

  • România – Finlanda se joacă sâmbătă, pe 11 iunie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi Antena Play, şi în format LIVE VIDEO pe www.AS.ro.

Adrian Mutu, specialistul Antenei 1 la meciurile României! Hai, România! În fiecare zi

Adrian Mutu este specialistul Antenei 1 la meciurile României transmise în următorii 6 ani din preliminariile Euro, Cupei Mondiale și UEFA Nations League. Adrian Mutu va face pereche cu prezentatorul Antena Sport, Dan Pavel în emisiunile “Hai, Romania! În fiecare zi!” difuzate înainte și după partidele naționalei.

Adrian Mutu este, alături de Gheorghe Hagi, cel mai bun marcator din istoria naționalei cu 35 de reușite, creator de spectacol la Chelsea, Inter, Juventus sau Fiorentina. Adrian Mutu a fost la începutul anului a fost foarte aproape să devină selecționerul României.

Video cu rezumatul partidei Bosnia – România 1-0

Reclamă
Recomandări
  • Claude Makelele, cuvinte uriaşe la adresa lui Adrian Mutu
  • România – Finlanda va fi în direct la Antena 1, 11 iunie, de la 21.45

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și