Închide meniul
Foto

Adrian Mutu şi soţia lui, Sandra, şi-au luat casă la mare. Cum arată locuinţa

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 27 august 2023, 21:01

Adrian Mutu şi soţia lui, Sandra, şi-au luat casă la mare. Cum arată locuinţa

Adrian Mutu şi soţia lui, Sandra, şi-au luat casă la mare. Cum arată locuinţa

Adrian Mutu şi Sandra / Instagram

Adrian Mutu şi soţia lui, Sandra, şi-au luat casă la mare. Sandra Mutu a fost cea care le-a arătat internauţilor, pe InstaStory, noua locuinţă pe care ea şi Adrian Mutu şi-au achiziţionat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu este în prezent antrenorul lui Neftchi Baku. „Briliantul” şi Sandra au împreună un băieţel superb, Tiago, care e pasionat, ca şi tatăl lui, de fotbal.

Adrian Mutu şi soţia lui, Sandra, şi-au luat casă la mare

„Casă, dulce casă”, a scris Sandra Mutu în clipul în care le prezenta urmăritorilor de pe Instagram noua locuinţă.

Casa are vedere la mare, peisajul fiind superb.

Adrian Mutu a obţinut astăzi prima victorie în campionatul din Azerbaijan. Neftchi a învins-o acasă, cu 2-0, pe Qabala. Hadzhiyev (min. 45+3) şi Yuri (min. 79) au fost marcatorii lui Neftchi în victoria de astăzi.

Reclamă

Echipa antrenată de Adrian Mutu se află pe locul 5 în clasamentul din Azerbaijan, cu 5 puncte obţinute în 4 partide. Lider este Zira, care are 12 puncte din 4 partide, obţinând doar victorii în toate meciurile disputate.

Sandra Mutu le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram noua casă a ei şi a lui Adrian Mutu / Instagram
Sandra Mutu le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram noua casă a ei şi a lui Adrian Mutu / Instagram

Adrian Mutu are un nou antrenor secund la Neftchi

Adrian Mutu are un nou antrenor secund la Neftchi, Sanan Gurbanov. Acesta a declarat, după ce a semnat cu Neftchi, că Mutu este adeptul jocului ofensiv, în condiţiile în care la Rapid „Briliantul” a abordat îndeosebi o tactică defensivă.

„Mutu preferă jocul de atac. Este un antrenor exigent și disciplinat. Foarte atent. Toată lumea îi cunoaște trecutul fotbalistic. A jucat în mari cluburi europene, a lucrat cu antrenori cunoscuți și a învățat multe de la ei. Poți învăța ceva de la Mutu în fiecare exercițiu.

Reclamă 4 / 0/3

Își dorește ca Neftchi să joace un fotbal dominant, să-și facă stilul acceptabil pentru toți adversarii. Lucrează pentru asta în fiecare zi. Desigur, este de datoria noastră să-l ajutăm la fiecare pas, să-și îndeplinească sarcinile la un nivel înalt.

Să ajungi la Neftchi este visul oricărui antrenor. Mă bucur că acum fac parte din acest mare club. Nu am nicio îndoială că Mutu va aduce succes lui Neftchi”, a declarat Sanan Gurbanov, citat de sportinfo.az.

Adi Mutu, reacţie după eliminarea lui Neftchi din Conference League

Adi Mutu, reacţie după eliminarea lui Neftchi Baku din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Neftchi Baku a cedat şi în deplasarea de la Istanbul. Învinşi în tur cu 3-1, Neftchi a condus cu 1-0 la pauza meciului din Turcia, după reuşita lui Makhmudov, din minutul 36. Beşiktaş a egalat în minutul 57 prin golul nou intratului Aboubakar, iar Muleka a marcat golul victoriei, în minutul 71. Besiktas a învins cu 2-1 şi merge în play-off cu scorul general 5-2.

Exceptând scorul, echipa a luptat foarte bine. Am ieșit din Conference League, dar am luptat pentru culorile noastre. Am arătat că am intrat pe teren să câștigăm.

Vrem să creăm o echipă de caractere. Chiar dacă șansele noastre erau mici, trebuia să luptăm. Dacă respecți clubul și culorile pe care le reprezinți, trebuie să lupți. Dacă ne uităm la cele două partide, sunt patru părți. Noi am câștigat una.

(Reporter: Dacă aţi fi fost numit mai repede, aţi fi putut spera la un rezultat mai bun?) Dacă s-ar fi întâmplat asta, poate că am fi avut mai mulţi jucători în echipă. Nu pot să spun dacă eram mai buni sau nu, dar staff-ul ar fi fost mai bine pregătit.

Dacă e să spunem adevărul, am luptat până la final cu armele pe care le-am avut. Am încercat să ne folosim energia în mod eficient. Beșiktaș a avut 12 jucători pe banca de rezerve, noi am avut 5. Chiar dacă am fost puțini, am arătat că nu am venit ca niște turiști.

Reclamă

Sunt realist. Știu că echipa este obosită, dar a arătat caracter. A fost o cădere fizică după minutul 60, este normal. Au fost foarte multe deplasări. Ne vom antrena foarte bine, iar toată atenția va fi asupra campionatului”, a declarat Adrian Mutu, potrivit sportinfo.az.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și