Închide meniul

Adi Mutu, reacţie după eliminarea lui Neftchi din Conference League. Ce a spus despre „moştenirea” de la Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2023, 8:45

Adi Mutu, reacţie după eliminarea lui Neftchi din Conference League. Ce a spus despre „moştenirea de la Laurenţiu Reghecampf

Adi Mutu a surprins după eliminarea lui Neftchi din Conference League

Adi Mutu, pe banca azerilor în timpul unui meci / Profimediaimages

Adi Mutu, reacţie după eliminarea lui Neftchi Baku din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Antrenorul grupării din Azerbaidjan a avut o primă reacţie după înfrângerea cu Beşiktaş, suferită la Istanbul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neftchi Baku a cedat şi în deplasarea de la Istanbul. Învinşi în tur cu 3-1, Neftchi a condus cu 1-0 la pauza meciului din Turcia, după reuşita lui Makhmudov, din minutul 36. Beşiktaş a egalat în minutul 57 prin golul nou intratului Aboubakar, iar Muleka a marcat golul victoriei, în minutul 71. Besiktas a învins cu 2-1 şi merge în play-off cu scorul general 5-2.

Adi Mutu, reacţie după eliminarea lui Neftchi din Conference League

Mutu a acuzat oboseala jucătorilor, chiar dacă este startul sezonul. A amintit şi de lotul „moştenit” de la fostul antrenor, Laurenţiu Reghecampf. Întrebat ce s-ar fi schimbat dacă ar fi fost numit mai repede la echipă, „Briliantul” a avut un răspuns sincer.

Exceptând scorul, echipa a luptat foarte bine. Am ieșit din Conference League, dar am luptat pentru culorile noastre. Am arătat că am intrat pe teren să câștigăm.

Vrem să creăm o echipă de caractere. Chiar dacă șansele noastre erau mici, trebuia să luptăm. Dacă respecți clubul și culorile pe care le reprezinți, trebuie să lupți. Dacă ne uităm la cele două partide, sunt patru părți. Noi am câștigat una.

Reclamă

(Reporter: Dacă aţi fi fost numit mai repede, aţi fi putut spera la un rezultat mai bun?) Dacă s-ar fi întâmplat asta, poate că am fi avut mai mulţi jucători în echipă. Nu pot să spun dacă eram mai buni sau nu, dar staff-ul ar fi fost mai bine pregătit.

Dacă e să spunem adevărul, am luptat până la final cu armele pe care le-am avut. Am încercat să ne folosim energia în mod eficient. Beșiktaș a avut 12 jucători pe banca de rezerve, noi am avut 5. Chiar dacă am fost puțini, am arătat că nu am venit ca niște turiști.

Sunt realist. Știu că echipa este obosită, dar a arătat caracter. A fost o cădere fizică după minutul 60, este normal. Au fost foarte multe deplasări. Ne vom antrena foarte bine, iar toată atenția va fi asupra campionatului„, a declarat Adrian Mutu, potrivit sportinfo.az.

Reclamă 4 / 0/3

Adi Mutu a ratat şansa de a se lupta cu Mircea Lucescu pentru un loc în grupele Conference League. Beşiktaş va juca împotriva lui Dinamo Kiev, în play-off. Mutu ar fi putut reveni în Giuleşti, după mandatul de pe banca Rapidului.

Mircea Lucescu răsuflă uşurat, după calificarea lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu răsuflă uşurat, după ce Dinamo Kiev s-a calificat în play-off-ul Conference League. Antrenorul român s-a declarat mulţumit după ce echipa sa a învins-o pe Aris Salonic pe stadionul din Giuleşti.

Sunt fericit și după jocul de aici, dar și după scandările suporterilor. Un meci foarte dificil, campionatul Greciei devine un campionat greu pentru că încep să folosească mulți străini. Noi am jucat cu 5-6 jucători de 20 de ani, iar din entuziasm și dorință am câștigat.

Un meci greu de tot, dar importantă este calificarea. Satisfacția pe care am trăit-o astăzi nu am mai trăit-o demult. Sfârșitul meciului a fost excelent.

Se va juca tot aici, am început aici, tot aici continuăm. Suporterii au fost prezenți, iar cu Beșiktaș ne așteaptă un meci greu. Sunt convins că jumătate de stadion va fi umplut de suporterii lui Beșiktaș, mai ales că este foarte aproape de ei.

Cea mai fericită e Neli, mama lui Răzvan și soția mea (n.r. despre calificarea lui Răzvan Lucescu alături de Paok)”, a declarat Mircea Lucescu, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și