Închide meniul
Foto

„Ai cerut-o pe iubita ta în căsătorie?” Ianis Hagi a dat răspunsul imediat: „Cel mai frumos lucru e să ai o familie”

Publicat: 7 februarie 2023, 9:16

Ianis Hagi a răspuns fără să stea pe gânduri dacă a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, frumoasa Elena Tănase. Ianis Hagi a rupt tăcerea despre relaţia cu iubita sa şi a vorbit şi despre copii.

Reclamă

Ianis Hagi are o relaţie perfectă cu Elena Tănase, tânăra care i-a furat inima jucătorului de la Rangers. În spaţiul public s-a vehiculat faptul că Ianis Hagi ar fi cerut-o deja în în căsătorie pe iubita sa. Fiul lui Gică Hagi a negat acest lucru.

Reclamă

„Ai cerut-o pe iubita ta în căsătorie?” Ianis Hagi a dat răspunsul imediat

Nu (n.r. – dacă şi-a cerut iubita în căsătorie). Relaţia mea îmi place să o am privată pentru că aşa îmi place să o am zi de zi. Relaţia noastră este atât de frumoasă încât ne bucurăm de ea. Cred că este cel mai frumos lucru de pe lume să ai o familie. Îţi doreşti ca la un moment dat să ai familie, să te căsătoreşti, să ai copii, să ştii că toată familia depinde de tine. Cu siguranţă îmi voi dori în viitor o familie, dar o iau pas cu pas. Când vine momentul potrivit ştii când e„, a spus Ianis Hagi la sport.ro.

Reclamă

Cine este iubita lui Ianis Hagi

Elena este o superbă domnişoară care a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân. Provine dintr-o familie înstărită, tătăl fetei fiind un prosper om de afaceri din Constanţa.

Părinţii Elenei s-au întâlnit deja cu Gică Hagi. Dimciu-Palavoti Tănase se cunoaşte de mai mulţi ani cu cel mai bun marcator din istoria reprezentativei tricolore. De altfel, în 2019, Gică a fost invitat la un eveniment din familia Tănase. Fratele Elei şi-a botezat copilul, iar Hagi a fost printre invitaţi.

Ianis Hagi nu are motive de îngrijorare. Lui Gică Hagi i-a plăcut de Elena Tănase şi a acceptat imediat relaţia. De altfel, povestea lor de dragoste este susţinută de ambele familii.

Iubita lui Ianis Hagi a avut o întâlnire de „gradul zero” cu Gică Hagi

Iubita lui Ianis Hagi a avut o întâlnire de „gradul zero” cu Gică Hagi. Mijlocaşul lui Rangers i-a avut alături pe cei doi chiar de ziua lui, pe 22 octombrie. 24 de ani a împlinit internaţionalul român, iar imaginile de la petrecere sunt unele cu adevărat spectaculoase.

Întreaga familie a lui Ianis Hagi şi-a făcut apariţia în Scoţia. „Au venit din România ca să fie alături de mine în această zi specială. Nu puteam fi mai fericit de atât„. Fotbalistul care încă se recuperează după ce a fost operat la începutul anului.

Ianis Hagi şi-a făcut apariţia, la restaurant, alături de iubita lui şi fiica lui Gică Popescu, Maria Popescu. Nu a lipsit de la petrecerea organizată de ziua de naştere a lui Ianis nici sora lui, Kira Hagi.

Mijlocaşul lui Rangers a stat între Elena şi Kira. Gică Hagi apare extrem de fericit în clipul postat pe contul de Instagram al lui Ianis. Nu a fost prima dată când „Regele” s-a întâlnit cu iubita fiului său. Încă de anul trecut, când s-a aflat despre povestea de iubire trăită de cei doi, au apărut veşti că antrenorului Farului a cunoscut-o pe Elena şi că a acceptat imediat relaţia.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea