Închide meniul

Ai sport în AntenaPLAY. Trăiește LIVE-ul!

Antena Sport Publicat: 30 martie 2023, 17:05 / Actualizat: 30 martie 2023, 18:49

Ai sport în AntenaPLAY. Trăiește LIVE-ul!

Ai sport în AntenaPLAY. Trăiește LIVE-ul!

Ai sport în AntenaPLAY. Trăiește LIVE-ul!

  • Ai sport în AntenaPLAY. Trăiește LIVE-ul!

Ai sport în AntenaPLAY. Trăiește LIVE-ul! Pentru iubitorii sportului se anunță o lună plină de competiții pentru toți fanii sportului, de la hochei la fotbal, de la snooker la sporturile de contact. Indiferent de preferințele sportive, cu siguranță orice iubitor al sportului va găsi ceva care să-i placă în această lună plină de acțiune și adrenalină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Semifinala și Finala Cupei Franței sunt evenimentele sportive care nu trebuie ratate. Cele mai bune echipe ale Franței se vor întâlni în meciuri pline de adrenalină și suspans, luptându-se pentru a ajunge în finala competiției. Pasiune și spectacol garantat pentru fanii fotbalului, care vor putea afla cine vor fi câstigătorii cupei.

Ai sport în AntenaPLAY. Trăiește LIVE-ul!

Serie B este EXCLUSIV în AntenaPLAY. Cele mai tari meciuri din fiecare etapă pot fi urmărite LIVE în AntenaPLAY, acolo unde joacă nu mai puțin de 11 fotbaliști români. Unii dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României evoluează în Serie B. E vorba de Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. Pe lista românilor se mai află Alin Toșca, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Daniel Boloca și Valentin Mihăilă.

Tour Championship 2023 e live în AntenaPLAY, în perioada 27 martie – 2 aprilie. În fiecare zi, în AntenaPLAY abonaţii vor avea parte de spectacolul din snooker, în două sesiuni. Cea de după-amiază, între orele 15:00 și 19:00, și cea de seară, între orele 21:30 și 01:00.

Tour Championship este ultima întrecere înaintea Campionatului Mondial de la Sheffield și are în componență jucătorii care ocupă primele opt locuri în clasamentul pe ultimul an întocmit de World Snooker Association.

Anglia – Brazilia, „Finalissima” fetelor, e pe 6 aprilie, de la ora 21:45, exclusiv în AntenaPLAY

Tot în AntenaPLAY poţi vedea exclusiv „Finalissima” fetelor. Anglia – Brazilia se va juca pe 6 aprilie, exclusiv în AntenaPLAY. Anglia a câştigat EURO 2022, după o finală dramatică cu Germania. Jucătoarele din Anglia au câştigat finala cu 2-1, după prelungiri. Finala s-a jucat tot pe Wembley şi au asistat peste 87 de mii de spectatori.

De cealaltă parte, Brazilia a reuşit să câştige Copa America după o finală cu Columbia, scor 1-0. A fost al 8-a trofeu pe care jucătoarele din Brazilia l-au câştigat. Doar într-o singură ediţia nu au reuşit braziliencele să se impună.

Campionatul Mondial de Hochei e în AntenaPLAY

În luna aprilie AntenaPLAY va difuza și Campionatul Mondial de Hochei pe gheață unde România va avea primele două meciuri din competiție, România- Italia pe 29 Aprilie și Lituania – România pe 30 Aprilie.

Combate, două gale Fight Nation si Glory 85, patru evenimente de MMA care promit să ofere o doză de adrenalină și acțiune. Cele mai tari lupte ale momentului, pot fi urmărite în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Susţinere masivă pentru naţională la meciul cu Columbia, transmis pe Antena 1 și AntenaPLAY
AntenaPLAY • 25 mart., 19:11
Susţinere masivă pentru naţională la meciul cu Columbia, transmis pe Antena 1 și AntenaPLAY! Câte bilete au cumpărat fanii români
Premieră pentru naţională la meciul România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 și AntenaPLAY)!
AntenaPLAY • 25 mart., 18:05
OFICIAL | Premieră pentru naţională la meciul România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 și AntenaPLAY)! Anunţul FRF
Florin Tănase, înainte de Columbia - România, care se va vedea pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 17 mart., 18:15
Florin Tănase, înainte de Columbia – România, care se va vedea pe Antena 1 şi în AntenaPLAY: „Trebuie să facem un meci mare”
PSG - Nice 3-1
AntenaPLAY • 13 mart., 23:50
PSG a eliminat-o pe Nice şi s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei, live în AntenaPLAY! Tabloul complet