Închide meniul
EXCLUSIV

Alex Mihoc, gata să gătească la nunta lui Ianis Hagi. Semifinalistul Chefi la cuţite i-a încântat deja pe Messi şi Mbappe

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 octombrie 2023, 22:44

Alex Mihoc, gata să gătească la nunta lui Ianis Hagi. Semifinalistul Chefi la cuţite i-a încântat deja pe Messi şi Mbappe

Alex Mihoc, gata să gătească la nunta idolului Ianis Hagi

Alex Mihoc, propunere pentru Ianis Hagi / Colaj AS.ro/Instagram

Alex Mihoc este gata să gătească la nunta lui Ianis Hagi. Semifinalistul Chefi la cuţite a gătit pentru Lionel Messi, Kylian Mbappe şi Drake. Acum promite să pună cele mai tari specialităţi pe masă pentru Ianis Hagi şi Radu Drăguşin. Românul născut la Paris va face asta dacă România va merge la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Semifinalist în show-ul Chefi la cutiţe, Alex Mihoc a gătit de la 14 ani pentru naţionala Franţei. Benzema, Pogba şi Mbappe s-au bucurat de bunătăţile lui şi l-au răsplătit pe măsură.

Alex Mihoc, semifinalistul Chefi la cuţite, gata să gătească la nunta lui Ianis Hagi

La 14 ani, să te întâlneşti cu jucători, să ai locuri la fiecare meci, mi se pare un lux superb.

(Reporter: Ei ce au zis când au văzut că eşti atât de mic?) Sincer, au rămas şocaţi. Şi au zis: ‘E incredibil ce face băiatul ăsta la vârsta lui„, a declarat Alex Mihoc într-un interviu oferit în exclusivitate pentru AntenaSport.

Paul Pogba l-a invitat, la stadion, să vadă meciurile de lângă familia lui.

Reclamă

Mulţi oameni se gândesc că sunt cu fiţe, cu nebunii… nu. Sunt, de fapt, nişte oameni foarte simpli. Lui Mbappe îi plăcea extrem de mult stilul fine dining„, a precizat tânărul de 18 ani.

Românul a mai gătit pentru super staruri ca rapper-ul Drake şi Lionel Messi.

Când găteam la 3 stele Michelin, în Paris, au venit foarte mulţi jucători de la PSG. Messi a venit şi el„, a spus semifinalistul de la Chefi la cuţite.

Reclamă 4 / 0/3

Alex e gata să gătească ce e mai bun pentru jucătorii României, dacă Ianis Hagi şi Nicolae Stanciu vor duce naţionala la EURO.

Jucătorul preferat al meu, de la naţionala României este Ianis Hagi. Mai ales că şi face nunta în curând… de ce nu, să-i gătesc pentru nuntă?!„, a spus Mihoc.

Gică Hagi, dezvăluiri savuroase despre petrecerea de logodnă a lui Ianis Hagi

Gică Hagi a venit cu dezvăluiri savuroase despre petrecerea de logodnă a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. „Regele” a anunţat care a fost motivul pentru care a plecat mai repede, înaintea tuturor invitaţilor.

Au fost imagini spectaculoase de la petrecerea de familie. S-a dansat pe muzică machedonească la o zi după ce Ianis Hagi a fost MVP-ul meciului România – Andorra, scor 4-0. Mijlocaşul a a marcat un gol, a dat un assist şi a obţinut un penalty pe Arena Naţională.

Gică Hagi a ţinut să afirme că va avea loc şi o altă petrecere de logodnă. De această dată a fost nevoit să plece mai repede, pentru a putea pregăti antrenamentul Farului. Totuşi, „Regele” a anunţat că a dansat şi că s-a bucurat la maximum de momentul festiv.

Una e una, alta e alta. Dacă era zi de antrenament, normal că trebuia să plec de la petrecere.

Nu a fost ceva, a fost doar un moment în care a trebuit să ne cunoaştem unii cu ceilalţi. Logodna va fi… nu ştiţi că nouă ne place să dansăm şi să cântăm? Când e de muncă, muncim, când e de distracţie, ne distrăm.

Reclamă

Normal (n.r. dacă a dansat şi el). Nu ai văzut când am câştigat campionatul cum am dansat? Sunt şi momentele astea în care mai uităm de tensiune, de presiune. Când trebuie să fii natural„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și