Închide meniul

Alexandru Vagner a fost înmormântat! „Nu pot să cred că s-a stins!” Familia și prietenii și-au luat adio de la fostul fotbalist

Alexandru Ivan Publicat: 4 octombrie 2022, 16:50

Reclamă
Alexandru Vagner a fost înmormântat! „Nu pot să cred că s-a stins! Familia și prietenii și-au luat adio de la fostul fotbalist

Alexandru Vagner s-a stins din viață

Alexandru Vagner a decedat la vârsta de 33 de ani / Facebook

Alexandru Vagner, fostul fotbalist care a decedat în urma unui infarct, a fost înmormântat marți. Prietenii și familia l-au condus pe ultimul drum pe tânărul de 33 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Funeraliile lui Alexandru Vagner au avut loc la Cimitirul Azuga, la Biserica Sfânta Treime, scrie liga2.ro. Peste 250 de persoane l-au condus pe Vagner pe ultimul drum. Prietenii și familia și-au luat ravedere în lacrimi de la fostul fotbalist.

Alexandru Vagner a fost înmormântat

”Pe lângă faptul că am fost colegi, am fost și buni prieteni. Am făcut ultimele revelioane împreună și încă nu pot să cred că Alex s-a stins. Este o mare pierdere pentru familia stegară”, a spus Horia Popa, acum jucător la SR Brașov.

”Am fost colegi de bancă la școală, am jucat fotbal împreună… E greu! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a spus Alex Vîrlan, prieten din copilărie cu Vagner.

„L-am adus pe Alex la Gloria Bistrița pe când avea 15 ani și jumătate. Un an mai târziu debuta în Liga 1. Un fotbalist muncitor, sufletist și un mare caracter. Mult prea rapid a plecat din această lume”, a spus și Aurelian Babuțan, cel care l-a lansat în fotbal pe Vagner.

Reclamă
Reclamă 4

Alexandru Vagner se apucase de jucat poker

Vagner făcuse o pauză în cariera de fotbalist, după o ultimă aventură la SR Brașov, în urmă cu 4 ani. Fundașul era pregătit să revină din nou în fotbal la Inter Cristianla, o echipă de Liga a 4-a. Planul lui Alexandru era să se întoarcă pe teren în iarnă, însă lucrurile au luat o întorsătură tragică.

„În iarnă dorea să revină pe teren și să joace la noi. Dorea doar să facă mișcare, nimic mai mult“, au spus oficialii formației Inter Cristian.

Alexandru Vagner renunţase pentru o perioadă la fotbal şi se apucase de poker.

Reclamă

„Nu mai vedeam nici un viitor în fotbal. Ce să fac? Să trăiesc de pe o zi pe alta? Ajunsesem să am doar bani de mâncare! Apoi, episoadele Concordia Chiajna şi FC Braşov m-au determinat să renunţ. Am fost păcălit, umilit. Ajunsesem să nu mai dorm noaptea de stres! Avantajul la poker este că nu ai un şef, îţi faci programul cum vrei”, a spus Vagner în momentul retragerii din fotbal.

Vagner a murit după un infarct acut

Alexandru Vagner a suferit un infarct în urmă cu două săptămâni în timp ce se afla pe terenul de antrenament. Acesta a fost internat în stare critică la Spitalul Județean din Brașov.

Din păcate, starea sa a continuat să se înrăutățească, iar la 30 septembrie s-a stins din viață.

Gloria Bistrița, Minaur Baia Mare, Forex Brașov, FCM Tg. Mureș, FC Brașov, Concordia Chiajna și Petrolul sunt echipele pentru care a jucat Vagner de-a lungul carierei.

120 de meciuri a adunat Vagner în Liga 1. El a fost convocat de 3 ori și la naționala U19 a României.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și