Închide meniul

„Am ajuns la spital, mi s-a făcut rău”. Ilie Năstase, anunț uluitor după ce ar fi fost trădat de Ciprian Marica. „Mă duc la poliție, la DNA!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2021, 16:50

„Am ajuns la spital, mi s-a făcut rău. Ilie Năstase, anunț uluitor după ce ar fi fost trădat de Ciprian Marica. „Mă duc la poliție, la DNA!

Ilie Năstase, noi dezvăluiri în scandalul momentului

Colaj Profimediaimages / Hepta

  • Ilie Năstase, acuze incredibile la adresa lui Ciprian Marica
  • Fostul mare jucător de tenis a ajuns în spital

Năstase anunță că ieri a fost anunțat de fostul internațional român că a fost exclus din fundație. Marica este președinte, iar în conducere ar fi fost incluși tatăl și unchiul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase, dezvăluiri după ce a fost exclus din propria fundație

Nu ne-am mai înțeles și Ciprian îmi spunea de multe ori că vrea să intre în fundație și am zis că nu se poate, că sunt membrii fondatori. S-a băgat în fundație pe el președinte, tatăl lui și unchiul lui. Pe mine m-au dat afară!

Ieri m-am întâlnit cu el și cu soția, au venit să mâncăm. Au venit să ma anunțe că nu mai sunt în fundație și atunci m-am sculat și am plecat de la masă. Mi-a făcut statuie și apoi m-a dat afară cu statuie cu tot. O să fac plangere la poliție, la DNA, plângere peste tot„, a declarat Ilie Năstase în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă

Ilie a transmis că a acuzat grave probleme medicale și a avut nevoie de intervenția medicilor. Se teme că ar putea ajunge din nou la spital.

A trebuit să ajung la spital din cauza asta, mi s-a făcut rău. Nu dorm noaptea, soția mea îmi spune: Măi, ce faci, du-te la presă. Am venit la presă. Sper să nu ajung în spital iar, că am mai fost de două ori. Eu nu dorm noaptea, soția mea e îngrijorată, familia mea e îngrijorată„, a dezvăluit fostul lider ATP.

Reclamă
Citește și:

Ciprian Marica: „Sunt realmente șocat!”

Marica a reacționat după ce scandalul uriaș a ajuns în spațiul public. Fostul fotbalist a negat că e în conflict cu Ilie Năstase.

Sunt realmente șocat! Nu pot să pricep… Ieri am fost la masă cu Ilie, ne-am despărțit prieteni, cum suntem de atâta timp, a rămas să ne vedem, normal, așa cum ne vedem aproape zilnic… Până nu vorbim față în față, nu pot să spun mai multe.

Nu înțeleg nimic… Doamne ferește… Dacă Ilie are o neînțelegere, o s-o rezolv cu el. Eu nu mă cert cu el… Nu înțeleg de ce face show-ul ăsta în presă… care o fi scopul… zău că nu înțeleg… Repet, dacă are o problemă și n-a înțeles ceva sau i se pare în neregulă, o rezolv cu el în secunda doi fără nicio problemă”, a spus Ciprian Marica, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Terenurile pe care Marica vrea să le obțină din Fundația lui Ilie Năstase au fost obținute de fostul tenismen prin două decizii de Guvern. Acestea ar valora aproximativ 50 de milioane de euro pe piața imobiliară”, a mai spus Ciprian Marica.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem
Extra • 10:58
FOTO
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA
Liga 1 • 27 mart., 16:24
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA: „O tâmpenie! Sunt indignat”
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
AntenaPLAY • 26 mart., 15:50
Ciprian Marica a spus cum ar arăta lotul României la EURO dacă ar fi el selecţioner! Ce a declarat despre Ianis Hagi şi Drăguşin!
Ciprian Marica, înainte de Columbia - România (21:30, Antena 1, AntenaPLAY): "Va fi ca la EURO, vom suferi"
AntenaPLAY • 26 mart., 13:43
Ciprian Marica, înainte de Columbia – România (21:30, Antena 1, AntenaPLAY): „Va fi ca la EURO, vom suferi”