Închide meniul

„Am ascultat-o des!” Reacţia incredibilă a lui Horaţiu Moldovan, după ce a apărut pe manele pe TikTok-ul lui Atletico Madrid

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 februarie 2024, 14:30

„Am ascultat-o des! Reacţia incredibilă a lui Horaţiu Moldovan, după ce a apărut pe manele pe TikTok-ul lui Atletico Madrid

Reacţia de milioane a lui Horaţiu Moldovan, după ce a apărut pe manele pe TikTok-ul lui Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan, în timpul unui antrenament/ Profimedia

Reacţia incredibilă a lui Horaţiu Moldovan, după ce a apărut pe manele, pe TikTok-ul lui Atletico Madrid. Portarul român a oferit un răspuns de senzaţie, atunci când interpretul melodiei i-a transmis un scurt mesaj de mulţumire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atletico Madrid a postat un clip inedit cu Horaţiu Moldovan. Madrilenii au pus melodia lui Tzancă Uraganu pe fundalul clipului, fapt care i-a uluit pe fanii români.

Reacţia incredibilă a lui Horaţiu Moldovan, după ce a apărut pe manele pe TikTok-ul lui Atletico Madrid

Clipul cu Horaţiu Moldovan, de pe contul oficial al celor de la Atletico Madrid, a strâns peste 1,5 milioane de vizualizări. Interpretul melodiei, Tzancă Uraganu, nu a rămas indiferent şi i-a transmis un scurt mesaj de mulţumire portarului român, pe Instagram.

Horaţiu Moldovan i-a răspuns imediat interpretului, iar acesta a postat conversaţia pe contul său de TikTok. Portarul echipei naţionale s-a declarat bucuros de faptul că Atletico Madrid a ales această piesă, deoarece o ascultă des.

„Nu știam că o să pună melodia asta, dar mă bucur! Îmi place și am ascultat-o des”, i-a răspuns Horaţiu Moldovan lui Tzancă Uraganu, conform paginii de TikTok a solistului.

Reclamă
Reacţia lui Horaţiu Moldovan/ TikTok
Reacţia lui Horaţiu Moldovan/ TikTok

Mai mult decât atât, conform capturii de ecran care înfăţişa conversaţia celor doi, Horaţiu Moldovan este un mare fan al lui Tzancă Uraganu, dat fiind faptul că îl urmăreşte şi pe Instagram.

Horaţiu Moldovan, „vedetă” pe TikTok-ul lui Atletico Madrid, pe o manea a lui Tzancă Uraganu

Horaţiu Moldovan este „vedetă” pe TikTok-ul lui Atletico Madrid, pe o manea a lui Tzancă Uraganu. Clubul madrilean a făcut o postare incredibilă cu portarul român, iar fanii au „înnebunit” atunci când au văzut-o.

Cei de la Atletico Madrid au avut o postare inedită cu Horaţiu Moldovan. Madrilenii au postat un clip video cu fotografia portarului român, împărţită în două părţi. Ceea ce i-a uimit pe fani a fost piesa aleasă de iberici, pentru fundalul sonor.

Reclamă 4 / 0/3

Madrielnii au ales o manea aflată în trending, foarte populară de altfel pe TikTok. „Eee Aaaa | Burj Khalifa”, este piesa din TikTok-ul cu Horaţiu Moldova, piesă interpretată de Tzancă Uraganu.

În doar câteva ore de la publicare, postarea a strâns mii de comentarii. Fanii români au reacţionat imediat şi s-au amuzat de postarea inedită a celor de la Atletico Madrid, cu Horaţiu Moldovan în prim-plan.

„Le-a spus Moldovan: dă că pun eu melodia”, „Vestiarul lui Atletico de la venirea lui Moldovan”, „Pe Moldovan l-au adus să se ocupe de rețelele de socializare”, „Am trăit să o văd şi pe asta” şi „Le-a arătat Moldovan muzică adevărată”, sunt doar câteva dintre comentariile de la postarea cu Horaţiu Moldovan.

Imediat după ce postarea s-a viralizat, şi interpretul piesei aleasă de Atletico Madrid pentru clipul cu Horaţiu Moldovan, Tzancă Uraganu, a transmis un scurt mesaj prin care s-a declarat onorat: „Mulțumesc, Atletico Madrid! Mare onoare pentru mine”, a transmis şi Tzancă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
Vezi toate știrile
Citește și