Închide meniul

„Am fost şocat!” Mesajul pe care Virgil van Dijk i l-a transmis lui Louis van Gaal, după ce selecţionerul Olandei a anunţat că suferă de cancer de prostată: „Sperăm să facem asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 aprilie 2022, 22:46

Reclamă
„Am fost şocat! Mesajul pe care Virgil van Dijk i l-a transmis lui Louis van Gaal, după ce selecţionerul Olandei a anunţat că suferă de cancer de prostată: „Sperăm să facem asta!

Virgil van Dijk a revenit pe teren

Profimedia

Louis van Gaal (70 de ani) a șocat întreaga lume a fotbalului cu o veste teribilă. Celebrul antrenor, în prezent la naționala Olandei, a dezvăluit în direct la TV că suferă de cancer la prostată. Printre cei care au reacţionat la terbila veste a fost şi Virgil van Dijk, starul lui Liverpool şi al naţionalei Olandei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul naţionalei Olandei, Virgil van Dijk, a declarat, luni, că el şi colegii săi vor încerca să facă turneul final al Cupei Mondiale unul de neuitat pentru selecţionerul Louis van Gaal, care are cancer.

Mesajul lui Virgil van Dijk, după ce Louis van Gaal a anunţat că are cancer

Am fost şocat aseară. I-am trimis un mesaj după interviu. I-am spus că vom fi alături de el ca grup, oricând are nevoie, şi că sperăm să facem pentru el o Cupă Mondială de neuitat”, a reacţionat Van Dijk, potrivit bbc.com, citat de news.ro.

 Louis van Gaal a dezvăluit că suferă de cancer

Ajuns la 70 de ani, fostul manager de la Bayern Munchen, Barcelona și Manchester United a ținut secret boala de care suferă în fața jucătorilor săi, însă acum a hotărât că este momentul ca toată lumea să afle.

Van Gaal a oferit detalii despre ultimele luni din viața sa, explicând că a fost iradiat de 25 de ori. Celebrul tehnician se teme pentru viața lui, deși spune că în 90% din cazuri nu se moare din cauza bolii respective. Selecționerul Olandei a dezvăluit că va fi lansat un documentar despre viața sa, numit LOUIS, în care va oferi mai multe detalii despre ultimele luni din viața sa.

Reclamă

“În fiecare perioadă petrecută pe banca naționalei a trebuit să plec noaptea la spital, fără ca jucătorii să afle acest lucru până astăzi. Ei credeau că sunt sănătos… dar nu sunt.

Cred că nu le spui persoanelor cu care lucrezi pur și simplu pentru că le-ai putea influența alegerile, deciziile. Așa că m-am gândit că nu ar trebui să știe. Nu mori de cancer la prostată, cel puțin nu în 90% dintre cazuri.

De obicei sunt alte boli secundare care te omoară. Însă am avut o formă destul de agresivă, am fost iradiat de 25 de ori. Apoi trebuie să gestionezi unele lucruri pentru a putea merge mai departe.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut tratament preferențial în spital. Am putut merge pe ușa din spate când am fost la câte o programare și am fost dus imediat în alte camere. Am fost tratat incredibil.

Faptul că nu a apărut această informație până acum spune ceva despre mediul în care mă aflu. Asta este incredibil.”, a explicat Louis van Gaal, în direct la emisiunea olandeză Humberto, citat de BBC.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și