Închide meniul

Louis van Gaal, diagnosticat cu o formă agresivă de cancer! Legendarul antrenor a făcut anunțul în direct la TV: „Am fost iradiat de 25 de ori!”. Veste cutremurătoare în lumea fotbalului

Cosmin Cioboată Publicat: 4 aprilie 2022, 8:26

Louis van Gaal, diagnosticat cu o formă agresivă de cancer! Legendarul antrenor a făcut anunțul în direct la TV: „Am fost iradiat de 25 de ori!. Veste cutremurătoare în lumea fotbalului

Louis van Gaal, diagnosticat cu cancer la prostată

Profimedia

  • Louis van Gaal, diagnosticat cu cancer la prostată
  • Tehnicianul olandez a făcut anunțul în direct la TV

Louis van Gaal (70 de ani) a șocat întreaga lume a fotbalului cu o veste teribilă. Celebrul antrenor, în prezent la naționala Olandei, a dezvăluit în direct la TV că suferă de cancer la prostată. Van Gaal a povestit cum a reușit să își ascundă boala de jucătorii săi în ultimele luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis van Gaal dispută meciul vieții. Antrenorul olandez se luptă cu o formă gravă de cancer la prostată. Selecționerul naționalei batave și-a dezvăluit boala în direct la TV, în timpul emisiunii Humberto. 

Anunț-șoc în lumea fotbalului! Louis van Gaal a dezvăluit că suferă de cancer

Ajuns la 70 de ani, fostul manager de la Bayern Munchen, Barcelona și Manchester United a ținut secret boala de care suferă în fața jucătorilor săi, însă acum a hotărât că este momentul ca toată lumea să afle.

Reclamă

Van Gaal a oferit detalii despre ultimele luni din viața sa, explicând că a fost iradiat de 25 de ori. Celebrul tehnician se teme pentru viața lui, deși spune că în 90% din cazuri nu se moare din cauza bolii respective.

Selecționerul Olandei a dezvăluit că va fi lansat un documentar despre viața sa, numit LOUIS, în care va oferi mai multe detalii despre ultimele luni din viața sa.

Reclamă

“În fiecare perioadă petrecută pe banca naționalei a trebuit să plec noaptea la spital, fără ca jucătorii să afle acest lucru până astăzi. Ei credeau că sunt sănătos… dar nu sunt. 

Cred că nu le spui persoanelor cu care lucrezi pur și simplu pentru că le-ai putea influența alegerile, deciziile. Așa că m-am gândit că nu ar trebui să știe. Nu mori de cancer la prostată, cel puțin nu în 90% dintre cazuri.

Louis Van Gaal, diagnosticat cu o formă severă de cancer de prostată: “Am fost iradiat de 25 de ori!”

De obicei sunt alte boli secundare care te omoară. Însă am avut o formă destul de agresivă, am fost iradiat de 25 de ori. Apoi trebuie să gestionezi unele lucruri pentru a putea merge mai departe.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut tratament preferențial în spital. Am putut merge pe ușa din spate când am fost la câte o programare și am fost dus imediat în alte camere. Am fost tratat incredibil.

Faptul că nu a apărut această informație până acum spune ceva despre mediul în care mă aflu. Asta este incredibil.”, a explicat Louis van Gaal, în direct la emisiunea olandeză Humberto, citat de BBC.

Van Gaal a cucerit 20 de trofee pe banca tehnică

Louis van Gaal este unul dintre cei mai mari antrenori din fotbal. Tehnicianul olandez, aflat în prezent la cârma naționalei țării sale, le-a mai pregătit pe Ajax, Barcelona, AZ Alkmaar, Bayern Munchen și Manchester United.

Per total, Van Gaal a cucerit 20 de trofee, printre care se numără o Ligă a Campionilor pe banca lui Ajax, în sezonul 1994/1995. Olandezul a mai ajuns de două ori în finala UEFA Champions League, în 1996 și 2010. 

Louis van Gaal se pregătește pentru Cupa Mondială din Qatar, unde Olanda a fost repartizată în grupa A, cu Senegal, Qatar și Ecuador. Olanda va juca în meciul de deschidere al turneului, cu Senegal, pe 21 noiembrie.

Van Gaal a mai pregătit naționala Olandei în două mandate, în perioada 2000-2001 și între 2012 și 2014. Cea mai mare performanță a tehnicianului de 70 de ani la cârma “Portocalei Mecanice” a avut loc în 2014, când batavii au încheiat Campionatul Mondial din Brazilia pe locul 3.

În prezent, Louis Van Gaal are o avere estimată la 18,3 milioane de dolari.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sven-Goran Eriksson a făcut un anunţ terifiant
Fotbal • 11 ian., 10:54
Sven-Goran Eriksson, anunţ terifiant: „Mai am de trăit, în cel mai bun caz, un an!”. Fostul selecţioner al Angliei are cancer
Christoph Daum, anunţ devastator după ce a făcut mai bine de 20 de şedinţe de chimioterapie
Extra • 8 ian., 20:29
Christoph Daum, anunţ devastator după ce a făcut mai bine de 20 de şedinţe de chimioterapie. Decizia luată alături de soţie
Mario Zagallo
Fotbal extern • 6 ian., 9:55
Mario Zagallo, de patru ori campion mondial cu Brazilia, a murit la 92 de ani
Ianis Hagi vrea să îl "răzbune" pe Gică Hagi
Echipa naţională • 21 dec., 12:58
Ianis Hagi vrea să îl „răzbune” pe Gică Hagi. Planul uriaş pe care îl are: „Unul dintre cele mai tari meciuri din istorie!”
Mikaela Shiffrin a obţinut a 91-a victorie în Cupa Mondială de schi alpin
Alte sporturi • 9 dec., 17:36
Mikaela Shiffrin a obţinut a 91-a victorie în Cupa Mondială de schi alpin