Închide meniul
VIDEO

”Am muncit din greu ca să ajung cineva” Mihai Iosif, one-man show în noaptea de Revelion. Antrenorul Rapidului s-a dezlănțuit la microfon

Reclamă

Publicat: 1 ianuarie 2022, 16:58

”Am muncit din greu ca să ajung cineva” Mihai Iosif, one-man show în noaptea de Revelion. Antrenorul Rapidului s-a dezlănțuit la microfon

Mihai Iosif, one-man show

Mediafax Foto / George Filip

Mihai Iosif, one-man show în noaptea de Revelion

Antrenorul Rapidului a făcut spectacol la microfon de Revelion. Mihai Iosif a cântat piesa manelistului Petrică Cercel, „Am plecat de jos”, una dintre melodiile sale de suflet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înconjurat de prieteni și chelneri, antrenorul giuleștenilor s-a dezlănțuit. „Am plecat de jos cu multe griji și nevoi/ Am plecat de jos am trecut prin vânt și ploi/ Viața asta m-a călit/ Da’ știu să pierd și să câștig”.

Mi-amintesc mereu de copilăria mea/ C-am muncit din greu ca să ajung cineva/ Cu muncă și cu sudoare/ Mi-am adus pe stradă soare”, au fost versurile cântate de Mihai Iosif.

Citește și:

Mihai Iosif şi-a ales favoritul pentru postul de selecţioner

Mihai Iosif crede că un antrenor care cunoaşte fotbalul românesc este cel mai potrivit pentru a fi selecţioner. Antrenorul Rapidului crede că oricare din Adrian Mutu şi Edi Iordănescu ar fi o soluţie bună.

Reclamă

Adrian Mutu şi Edi Iordănescu par a fi favoriţi pentru a ocupa postul de selecţioner. Mihai Iosif crede că oricare dintre cei doi ar fi o soluţie bună. Important este ca viitorul selecţioner să cunoacă bine fotbalul românesc – crede Iosif.

”Mi-aș dori un antrenor român care a activat în fotbalul românesc și care știe ce este fotbalul românesc. Mi se par amândoi (n.red. Edi Iordănescu și Adrian Mutu) foarte ok, își doresc. Ambii pot face o figură frumoasă”, a declarat Mihai Iosif la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihai Iosif, one-man show în noaptea de Revelion
  • Antrenorul Rapidului s-a dezlănțuit la microfon

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și