Închide meniul

„Mi-aş dori un astfel de antrenor!” Mihai Iosif şi-a ales favoritul pentru postul de selecţioner. Ce a spus despre „bătălia” dintre Adrian Mutu şi Edi Iordănescu

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2021, 17:10

Reclamă
„Mi-aş dori un astfel de antrenor! Mihai Iosif şi-a ales favoritul pentru postul de selecţioner. Ce a spus despre „bătălia dintre Adrian Mutu şi Edi Iordănescu

Mihai Iosif, one-man show

Mediafax Foto / George Filip

Adrian Mutu şi Edi Iordănescu par a fi favoriţi pentru a ocupa postul de selecţioner. Mihai Iosif crede că oricare dintre cei doi ar fi o soluţie bună. Important este ca viitorul selecţioner să cunoacă bine fotbalul românesc – crede Iosif.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif şi-a ales favoritul pentru postul de selecţioner

Mi-aș dori un antrenor român care a activat în fotbalul românesc și care știe ce este fotbalul românesc. Mi se par amândoi (n.red. Edi Iordănescu și Adrian Mutu) foarte ok, își doresc. Ambii pot face o figură frumoasă”, a declarat Mihai Iosif la digisport.ro.

Conform sursei citate, cele mai multe voturi în cadrul şedinţei Comisiei Tehnice a FRF le-au primit 3 antrenori: Edi Iordănescu (43 de ani), Adrian Mutu (42 de ani) şi Adrian Ursea (54 fde ani). Acesta scenariu a fost confirmat şi de Florin Bratu, unul dintre membrii Comisiei Tenhice a FRF.

„Cei care au primit printre cele mai multe voturi sunt liberi de contract și au sub 55 de ani. Este posibil ca antrenorul să fie numit înainte de 1 ianuarie”, a dezvăluit Florin Bratu.

Dan Petrescu a refuzat România! Anunţul făcut de Neluţu Varga

Dan Petrescu a refuzat România! Anunţul a fost făcut de Neluţu Varga. Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu au negociat personal cu antrenorul CFR-ului, dar Neluțu Varga nu a vrut să-i dea drumul decât dacă FRF i-ar fi plătit clauza de reziliere, lucru refuzat de FRF.

Reclamă
Reclamă 4

S-au liniștit lucrurile, Dan Petrescu nu pleacă nicăieri. Acum face lista de achiziții pentru la iarnă. Nu s-a pus problema de bani, de clauză de reziliere. Dan vrea să continue la CFR Cluj și să luăm un nou titlu.

Vrem să-i aducem jucătorii pe care-i dorește cât mai repede, ca să-i aibă în cantonamentul din Spania. Nu vor fi doar veniri, avem făcută și lista de plecări, iar pe ea sunt în acest moment 12 jucători„, a declarat Neluțu Varga pentru fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:25

Spania și-a anunțat lotul pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Lamine Yamal este marele absent! Jucătorii convocați

17:23

Participă la promoția 1+1 AntenaPLAY și dai play la fiecare zi de vară

17:23

FotoSoţia lui Marco Verratti şi-a uluit fanii. Jessica Aidi a îmbrăcat un costum de baie minuscul, iar imaginile s-au viralizat!

17:20

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

17:14

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

16:54

Andrea Compagno i-a „cucerit” pe jurnaliștii italieni cu cifrele din China! Mesaj superb despre fostul jucător de la FCSB

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și