Închide meniul

Amintirile îl răscolesc pe Dan Alexa! Ce a spus despre pumnul primit de la Anamaria Prodan: „A fost o nebunie!”

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2023, 12:56

Amintirile îl răscolesc pe Dan Alexa! Ce a spus despre pumnul primit de la Anamaria Prodan: „A fost o nebunie!

Anamaria Prodan l-a lovit, în 2019, cu pumnul în faţă pe Dan Alexa

Anamaria Prodan se pupă cu Dan Alexa

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Despre cei doi s-a vorbit mult timp că ar fi avut o relație de dragoste, în timp ce Anamaria Prodan era căsătorită cu Laurențiu Reghecampf.

Amintirile îl răscolesc pe Dan Alexa! Ce a spus despre pumnul primit de la Anamaria Prodan

La aproape 4 ani de la momentul respectiv, cel poreclit „Chirurgul” a dezvăluit momentele dificile prin care a trecut după ce a fost lovit de Anamaria Prodan.

Reclamă

Dan Alexa spune că cel mai mult a suferit din punct de vedere al imaginii. Cu toate acestea, antrenorul a dezvăluit că mai vorbește din când în când cu impresara, cu care încă se află sub contract.

„Nu mi-a căzut bine, dar pe mine mă interesează ce zice lumea? M-a deranjat la început. M-am gândit chiar că ar fi trebuit să reacționez imediat în fața Anei, dar acum mă felicit că n-am făcut-o. Mă atacau toți, ‘băi, te-a lovit, a dat Prodanca în tine!’, a fost o nebunie un timp.

Reclamă

M-a afectat foarte mult, în special la nivelul percepției publice, ceea ce nu mi s-a părut deloc corect. Eram, totuși, un antrenor pe val, tânăr, cu trei promovări la activ, cu perspective interesante, iar lumea mă judeca strict după acel moment cu Ana. Asta chiar m-a deranjat. Dar ce pot să mai schimb?

Ținem foarte rar legătura. Nu știu dacă am vorbit de cinci ori în ultimii trei ani. Dar eu am în continuare contract cu ea. Dacă se întâmplă vreodată să-mi găsească o echipă, să fie bine pentru mine și familia mea, n-am nicio problemă să colaborăm. Pe meserie, Ana e foarte bună, nu-i poți lua meritele”, a spus Dan Alexa, pentru playsport.ro.

Laurenţiu Reghecampf a fost dărâmat de scandalul dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa

În primăvara lui 2019, Dan Alexa a avut parte de un episod incredibil alături de Anamaria Prodan, care şi la acea vreme era impresarul său. Femeia i-a tras un pumn în față lui Alexa, chiar în fața camerelor de filmat.

Reclamă 4 / 0/3

În urmă cu ceva timp, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că incidentul cu Alexa, cel despre care s-a speculat că ar fi avut o relaţie cu Anamaria Prodan, i-a stricat căsnicia.

În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe, în rest nimic.

Clar m-a deranjat foarte tare (n.r. – scandalul cu Dan Alexa). Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci. Sincer, da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva.”, a spus Laurenţiu Reghecampf în cadrul unui podcast.

Dan Alexa a negat vehement toate zvonurile că ar fi fost amantul agentului său. „A fost iubire între tine și Anamaria Prodan?”, a fost întrebarea la care a răspuns fără să stea pe gânduri.

Nu. Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult.”, a spus Dan Alexa, pentu gsp.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat la finalul anului trecut, la câteva săptămâni după ce s-au bătut în plină stradă.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 17:23 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă” 17:17 Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!” 16:47 Adrian Ilie, avertisment pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul: „Suferă! Vor avea probleme!” 16:42 Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean. Cine este favorit să îl înlocuiască pe „Bocciu” 16:34 NEWS ALERTCosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi 16:07 „Ce te-a impresionat la Tottenham?” Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul: „A fost un obiectiv!” 15:48 Tatăl lui Max Verstappen, noi detalii despre situaţia de la Red Bull a triplului campion mondial: „Nu-i place asta” 15:46 „Nevasta lui nu mai e om!” Dumitru Dragomir, semne de întrebare după ce Daniel Niculae a fost ridicat de Poliţie Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Diverse • 11 mart., 19:40
FOTO
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!
Extra • 8 mart., 13:29
FOTO
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!
"Regina Întunericului" pregăteşte o înmormântare de lux pentru Mioara Roman
Diverse • 24 feb., 20:43
FOTO
„Regina Întunericului” pregăteşte o înmormântare de lux pentru Mioara Roman. Care a fost preţul de plecare al funerariilor
Andrei Vlad nu mai suportă tratamentul de la FCSB și forțează plecarea
Liga 1 • 24 feb., 18:24
Andrei Vlad nu mai suportă tratamentul de la FCSB și forțează plecarea. Anamaria Prodan a făcut anunțul: „Găsesc o soluție”