Închide meniul

Amintirile îl răscolesc pe Dan Alexa! Ce a spus despre pumnul primit de la Anamaria Prodan: „A fost o nebunie!”

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2023, 12:56

Reclamă
Amintirile îl răscolesc pe Dan Alexa! Ce a spus despre pumnul primit de la Anamaria Prodan: „A fost o nebunie!

Anamaria Prodan l-a lovit, în 2019, cu pumnul în faţă pe Dan Alexa

Anamaria Prodan se pupă cu Dan Alexa

Amintirile îl răscolesc pe Dan Alexa! Antrenorul de 43 de ani, de la FC Brașov, a vorbit despre scandalul uluitor din 2019, când a fost lovit cu pumnul în plină figură de Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Despre cei doi s-a vorbit mult timp că ar fi avut o relație de dragoste, în timp ce Anamaria Prodan era căsătorită cu Laurențiu Reghecampf.

Amintirile îl răscolesc pe Dan Alexa! Ce a spus despre pumnul primit de la Anamaria Prodan

La aproape 4 ani de la momentul respectiv, cel poreclit „Chirurgul” a dezvăluit momentele dificile prin care a trecut după ce a fost lovit de Anamaria Prodan.

Dan Alexa spune că cel mai mult a suferit din punct de vedere al imaginii. Cu toate acestea, antrenorul a dezvăluit că mai vorbește din când în când cu impresara, cu care încă se află sub contract.

„Nu mi-a căzut bine, dar pe mine mă interesează ce zice lumea? M-a deranjat la început. M-am gândit chiar că ar fi trebuit să reacționez imediat în fața Anei, dar acum mă felicit că n-am făcut-o. Mă atacau toți, ‘băi, te-a lovit, a dat Prodanca în tine!’, a fost o nebunie un timp.

Reclamă

M-a afectat foarte mult, în special la nivelul percepției publice, ceea ce nu mi s-a părut deloc corect. Eram, totuși, un antrenor pe val, tânăr, cu trei promovări la activ, cu perspective interesante, iar lumea mă judeca strict după acel moment cu Ana. Asta chiar m-a deranjat. Dar ce pot să mai schimb?

Ținem foarte rar legătura. Nu știu dacă am vorbit de cinci ori în ultimii trei ani. Dar eu am în continuare contract cu ea. Dacă se întâmplă vreodată să-mi găsească o echipă, să fie bine pentru mine și familia mea, n-am nicio problemă să colaborăm. Pe meserie, Ana e foarte bună, nu-i poți lua meritele”, a spus Dan Alexa, pentru playsport.ro.

Laurenţiu Reghecampf a fost dărâmat de scandalul dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa

În primăvara lui 2019, Dan Alexa a avut parte de un episod incredibil alături de Anamaria Prodan, care şi la acea vreme era impresarul său. Femeia i-a tras un pumn în față lui Alexa, chiar în fața camerelor de filmat.

Reclamă 4 / 0/3

În urmă cu ceva timp, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că incidentul cu Alexa, cel despre care s-a speculat că ar fi avut o relaţie cu Anamaria Prodan, i-a stricat căsnicia.

În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe, în rest nimic.

Clar m-a deranjat foarte tare (n.r. – scandalul cu Dan Alexa). Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci. Sincer, da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva.”, a spus Laurenţiu Reghecampf în cadrul unui podcast.

Dan Alexa a negat vehement toate zvonurile că ar fi fost amantul agentului său. „A fost iubire între tine și Anamaria Prodan?”, a fost întrebarea la care a răspuns fără să stea pe gânduri.

Nu. Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult.”, a spus Dan Alexa, pentu gsp.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat la finalul anului trecut, la câteva săptămâni după ce s-au bătut în plină stradă.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și