Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, în culmea fericirii după ce a câștigat procesul cu Dennis Man: „Dumnezeu nu doarme! Dreptate pe toate liniile!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 mai 2022, 18:37

Anamaria Prodan, în culmea fericirii după ce a câștigat procesul cu Dennis Man: „Dumnezeu nu doarme! Dreptate pe toate liniile!”

Anamaria Prodan l-a criticat public pe Edi Iordănescu

Anamaria Prodan a răbufnit la adresa selecţionerului României / AS.ro

Anamaria Prodan este în culmea fericirii după ce a câștigat procesul cu Dennis Man. Fostul jucător de la FCSB va trebui să-i plătească impresarei 350.000 de euro. Man are posibilitatea să facă apel la Tribunal, în termen de 30 de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a sărbătorit pe rețelele sociale victoria de la Tribunal, în fața lui Dennis Man. Chiar dacă decizia nu este finală, soția lui Laurențiu Reghecampf a scris un mesaj de impact în care anunță „dreptate pe toate liniile”.

Anamaria Prodan, în culmea fericirii după ce a câștigat procesul cu Dennis Man: „Dumnezeu nu doarme!”

Anamaria n-a ratat ocazia să trimită noi „săgeți” către Reghecampf, cu care se află în plin scandal de divorț. Impresara l-a descris pe antrenorul de la Universitatea Craiova drept „răposatul”.

„Găsirea și promovarea talentului în fotbal e o artă. Implică experiență, multă muncă și dedicație. Am fost și sunt pe primul loc în ceea ce fac. Dacă cineva crede că poate păcăli oamenii și culege roadele muncii mele, să se mai gândească o dată. Nu contează ca e soț, membru al familiei, prieten sau iubit!

Cine greșește, plătește în fața legii! Și mai ales în fața mea! Chiar lucrez cu cei mai tari avocați Barna Bolonyi și Stelian Mic. Le mulțumesc din suflet pentru că au făcut dreptate. Mulțumesc Oleg Burlacu pentru tot ceea ce faci în procesele cu răposatul 🙂 Dreptate pe toate liniile la mine. Dumnezeu nu doarme!”, a scris Anamaria Prodan, pe contul de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan a câștigat procesul cu Dennis Man! Fostul atacant de la FCSB, obligat să-i plătească 350.000 de euro

În urmă cu mai bine de un an, Dennis Man a bifat transferul carierei, în Serie A, la Parma, în schimbul sumei de 13 milioane de euro. Acesta este, în continuare, cel mai scump transfer din istoria Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

În același timp, în jurul lui Man a început un scandal uriaș. Internaționalul român a încheiat unilateral contractul cu fosta impresară, Anamaria Prodan, și ar fi fost ajutat de Giovanni Becali să ajungă la formația din Italia. Totuși, Becali s-a apărat și a dezmințit faptul că ar fi intervenit în vreun fel în afacerea respectivă.

Soția lui Laurențiu Reghecampf l-a dat în judecată pe jucătorul de 23 de ani, iar Tribunalul a dat astăzi verdictul, după un proces care a durat mai bine de un an și a suferit numeroase amânări.

„Tip solutie: Admite in parte cererea

Solutia pe scurt: Admite în parte acţiunea. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 350000 euro (echivalent în lei la data plăţii), reprezentând penalităţi contractuale şi precum şi dobânda legală penalizatoare aferentă acestei sume calculată de la 27.05.2021 (data comunicării acţiunii) şi până la achitarea efectivă a debitului.

Respinge cererea reconvenţională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi 26 Mai 2022.”, a anunțat astăzi, Tribunalul Ilfov.

Dennis Man, pe picior de plecare de la Parma

Man e într-un moment bun acum. Joacă bine, s-a liniștit, și-a dat seama că asta e singura variantă. Vom vedea în vară ce se întâmplă, că nu se pune problema de promovare la Parma. Ori va fi transferat, ori va fi împrumutat, se va găsi o soluție. Importante sunt evoluțiile lui, iar acum e într-un moment bun.

El este un jucător bun, îi trebuie doar să fie concentrat! A rămas acolo, trebuie să joace! A fost la un pas de un transfer, iar asta l-a bulversat. Nu întotdeauna se realizează tot ceea ce-ți dorești”, a declarat Victor Becali la gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:29 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” Vezi toate știrile
Citește și