Închide meniul

Anamaria Prodan a câștigat procesul cu Dennis Man! Fostul atacant de la FCSB, obligat să-i plătească 350.000 de euro. „Șmecheria costă scump!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 mai 2022, 18:05 / Actualizat: 26 mai 2022, 19:46

Anamaria Prodan a câștigat procesul cu Dennis Man! Fostul atacant de la FCSB, obligat să-i plătească 350.000 de euro. „Șmecheria costă scump!

Dennis Man a pierdut procesul cu Anamaria Prodan

Dennis Man a pierdut procesul cu Anamaria Prodan / Colaj Profimedia, AS.ro

Anamaria Prodan a câștigat procesul cu Dennis Man. În 2021, fostul jucător de la FCSB a rupt unilateral contractul cu celebra impresara, iar aceasta a acționat în instanță. Astăzi, magistrații au anunțat că Man va trebui să-i plătească Anamariei suma de 350.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man are termen 30 de zile să facă apel și să spere la răstunarea deciziei.

Anamaria Prodan a câștigat procesul cu Dennis Man! Fostul atacant de la FCSB, obligat să-i plătească 350.000 de euro

În urmă cu mai bine de un an, Dennis Man a bifat transferul carierei, în Serie A, la Parma, în schimbul sumei de 13 milioane de euro. Acesta este, în continuare, cel mai scump transfer din istoria Ligii 1.

În același timp, în jurul lui Man a început un scandal uriaș. Internaționalul român a încheiat unilateral contractul cu fosta impresară, Anamaria Prodan, și ar fi fost ajutat de Giovanni Becali să ajungă la formația din Italia. Totuși, Becali s-a apărat și a dezmințit faptul că ar fi intervenit în vreun fel în afacerea respectivă.

Soția lui Laurențiu Reghecampf l-a dat în judecată pe jucătorul de 23 de ani, iar Tribunalul a dat astăzi verdictul, după un proces care a durat mai bine de un an și a suferit numeroase amânări.

Reclamă

„Tip solutie: Admite in parte cererea

Solutia pe scurt: Admite în parte acţiunea. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 350000 euro (echivalent în lei la data plăţii), reprezentând penalităţi contractuale şi precum şi dobânda legală penalizatoare aferentă acestei sume calculată de la 27.05.2021 (data comunicării acţiunii) şi până la achitarea efectivă a debitului.

Respinge cererea reconvenţională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi 26 Mai 2022.”, a anunțat astăzi, Tribunalul Ilfov.

Reclamă 4 / 0/3
Anamaria Prodan a câștigat procesul cu Dennis Man / Sursă: portal.just.ro

Anamaria Prodan, prima reacție după ce a câștigat procesul cu Dennis Man

Anamaria Prodan a oferit o primă reacție după verdictul Tribunalului. Impresara era convinsă că va avea câștig de cauză și anunță că nu se va opri aici.

„Acum am precedent, lucrurile se vor schimba. O asemenea decizie a instanței este doar începutul. Acum, atunci când un jucător nu își va respecta contractul se va gândi de două ori, va ști că îl poate costa scump șmecheria. Sunt încântată de decizia magistraților de la tribunal, eram convinsă că voi câștiga.

Contractul era clar, nu avea cum să pierd procesul. Așa voi proceda în fiecare caz în care simt că sunt înșelată. Fac totul pentru jucătorii mei, dar nu îmi place să fiu înșelată”, a spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Dennis Man, pe picior de plecare de la Parma

Man e într-un moment bun acum. Joacă bine, s-a liniștit, și-a dat seama că asta e singura variantă. Vom vedea în vară ce se întâmplă, că nu se pune problema de promovare la Parma. Ori va fi transferat, ori va fi împrumutat, se va găsi o soluție. Importante sunt evoluțiile lui, iar acum e într-un moment bun.

El este un jucător bun, îi trebuie doar să fie concentrat! A rămas acolo, trebuie să joace! A fost la un pas de un transfer, iar asta l-a bulversat. Nu întotdeauna se realizează tot ceea ce-ți dorești”, a declarat Victor Becali la gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și