Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, ironie supremă pentru Gigi Becali: „E cel mai bun cioban!”. A reaprins „războiul” cu latifundiarul din Pipera

Publicat: 25 ianuarie 2024, 11:47

Reclamă
Anamaria Prodan, ironie supremă pentru Gigi Becali: „E cel mai bun cioban!”. A reaprins „războiul” cu latifundiarul din Pipera

Anamaria Prodan, ironie supremă pentru Gigi Becali

Anamaria Prodan, atac la Gigi Becali / Colaj Instagram/Profimediaimages

Anamaria Prodan nu s-a ferit și a venit cu o ironie supremă pentru Gigi Becali. Agentul de jucători a făcut mai multe declarații cu care pare că a reaprins „războiul” cu latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresarul este de o lungă perioadă de timp în conflict cu patronul FCSB-ului. Totul după ce Anamaria Prodan a fost „sărită din schemă” la transferul lui Dennis Man la Parma. Mai mult, a ajuns să nu mai reprezinte niciun jucător de la liderul Ligii 1.

Anamaria Prodan, ironie supremă pentru Gigi Becali

Invitată la AntenaStars, Anamaria Prodan a vorbit despre cei cu care și-ar dori să joace într-un film. A fost momentul în care l-a „taxat” în termeni duri pe Gigi Becali.

Da, mi-aș dori să joc într-un film. Chiar rol principal aș vrea, unde eu să fiu bărbatul, că el nu prea e. (Ce rol crezi că i s-ar potrivi?) De cioban! Da, adică este ceea ce știe să facă cel mai bine.

(Care ar fi un scenariu?) De exemplu eu, Anamaria Prodan… el mă aprovizionează cu tot ce am nevoie, brânză, lapte, carne, ouă. Este un personaj pentru că este cel mai bun cioban pe care l-am întâlnit și face cea mai bună brânză. Serios, nu glumesc. Personaj pozitiv, da, da. Eu cred că oamenii ar trebui să facă ce știu cel mai bine, așa cred eu„, a declarat Anamaria Prodan la antenastars.ro.

Reclamă

Reacția agentului de jucători vine la o săptămână distanță după ce Gigi Becali a izbucnit când a auzit că Dennis Man a pierdut procesul. Fostul atacant al FCSB-ului trebuie să îi achite aproape 500.000 de euro Anamariei.

Gigi Becali nici nu a vrut să audă de faptul că Anamaria Prodan a avut câştig de cauză în procesul deschis lui Dennis Man. Milionarul român a dezvăluit că impresara nu a fost implicată în transferul internaţionalului român la Parma, astfel că aceasta nu ar trebui să primească niciun ban.

Nu poți să dai bani unui om care nu a făcut nimic. Au făcut recurs la Curtea Supremă și vor câștiga acolo. Cum să dai bani la un om care nu merită? Vor câștiga acolo și gata. Ce implicare să am eu, am semnat eu cu ea, aveam eu nevoie de impresar?”, a declarat Gigi Becali, conform playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan este noul preşedinte al unui club din România

Anamaria Prodan a luat o decizie total surprinzătoare şi este noul preşedinte al unui club din România! Agentul de jucători în vârstă de 51 de ani a bătut palma cu A.C.S MFC Ploiești, o echipă de minifotbal.

Chiar dacă a fost în negocieri avansate pentru a o prelua pe Radomiak, echipă aflată pe locul 10 în prima ligă din Polonia, vedeta a decis să nu mai plece din ţată. A fost convinsă de Gabriel Georgescu să vină la clubul înfiinţat în 2014.

Anamaria Prodan este de azi preşedinte la clubul din Ploieşti. A ales să se alăturie proiectului început în urmă cu un deceniu şi să ajute la dezvoltarea echipei şi a minifotbalului prahovean.

MFC Ploieşti a câştigat Cupa LMF Prahova în anii 2018, 2019 şi 2022. Anul trecut, echipa se afla în TOP 21 echipe de minifotbal din România.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și