Închide meniul

„Nu merită! Nu a făcut nimic!” Gigi Becali, reacţie categorică după ce Anamaria Prodan a câştigat procesul cu Dennis Man

Viviana Moraru Publicat: 18 ianuarie 2024, 23:06

Reclamă
„Nu merită! Nu a făcut nimic! Gigi Becali, reacţie categorică după ce Anamaria Prodan a câştigat procesul cu Dennis Man

Gigi Becali, reacţie categorică după ce Anamaria Prodan a câştigat procesul cu Dennis Man

Gigi Becali şi Anamaria Prodan/ Colaj Hepta, AntenaSport

Gigi Becali a oferit o reacţie categorică, după ce Anamaria Prodan a câştigat procesul cu Dennis Man. Internaţionalul român trebuie să-i achite impresarei despăgubiri în valoare de 500.000 de euro, însă milionarul din Pipera a declarat că aceasta nu merită aceşti bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man, atunci când jucătorul a reziliat contractul cu impresara, pentru a semna cu fraţii Giovanni şi Victor Becali, chiar înaintea transferului său la Parma. Man a fost transferat de italieni de la FCSB, în iarna lui 2021, atunci când Gigi Becali încasa în schimbul transferului suma de 11 milioane de euro.

Gigi Becali, reacţie categorică după ce Anamaria Prodan a câştigat procesul cu Dennis Man

Gigi Becali nici nu vrea să audă de faptul că Anamaria Prodan va avea câştig de cauză în procesul deschis lui Dennis Man. Patronul de la FCSB a dezvăluit că impresara nu a fost implicată în transferul internaţionalului român la Parma, astfel că aceasta nu ar trebui să primească niciun ban.

De asemenea, latifundiarul din Pipera a mai dezvăluit că s-a făcut recurs, după ce în primă fază, s-a decis ca Anamaria Prodan să primească despăgubiri din partea lui Dennis Man.

„Nu poți să dai bani unui om care nu a făcut nimic. Au făcut recurs la Curtea Supremă și vor câștiga acolo. Cum să dai bani la un om care nu merită? Vor câștiga acolo și gata. Ce implicare să am eu, am semnat eu cu ea, aveam eu nevoie de impresar?”, a declarat Gigi Becali, conform playsport.ro.

Reclamă

Dennis Man va fi executat silit de Anamaria Prodan! A pierdut procesul şi trebuie să achite o sumă uriaşă

Dennis Man nu scapă de probleme şi va fi executat silit de Anamaria Prodan. Totul după ce a pierdut în instanţă procesul cu fostul său agent. Hotărârea este definitivă, astfel că jucătorul Parmei va avea de achitat o sumă uriaşă.

Potrivit prosport.ro, Dennis Man tocmai a aflat că judecătorii i-au respins procedura de suspendare a executării silite. Atacantul naţionalei României trebuie să îi achite Anamariei Prodan aproape 500.000 de euro. 350.000 de euro au cerut agentul de jucători, dar s-ar adăuga şi dobândă pentru toată perioada, anunţă sursa citată anterior.

„Respinge cererea formulată de petentul Man Dennis privind suspendarea executării deciziei nr. 1423A din 2 noiembrie 2023, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a IV a civilă în dosarul nr. 770/93/2021. Dispune restituirea cauţiunii, în cuantum de 15.229 lei, achitată conform recipisei de consemnare nr. 209873075/1 din 17 ianuarie 2024, emisă de CEC Bank Sucursala Piaţa Victoriei, înregistrată în Registrul de valori al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la poziţia nr. 172 din 18 ianuarie 2024 şi depusă la Casa de valori a instanţei. Definitivă”, se arată în decizia magistraților.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și