Închide meniul
Video

Andrei Burcă nu s-a panicat când a vazut cozile uriașe de la bezinării: „Prostii! Manipulează lumea! Oamenii trebuie să asculte de autorităţi!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 martie 2022, 20:19

Andrei Burcă nu s-a panicat când a vazut cozile uriașe de la bezinării

Inquam Photos / Octav Ganea

  • Andrei Burcă nu s-a panicat când a vazut cozile uriașe de la bezinării
  • Ce a spus fundaşul lui CFR Cluj despre panic românilor

Andrei Burcă nu s-a panicat când a vazut cozile uriașe de la bezinării

Andrei Burcă a rămas uimit când a vazut cozile de la benzinăriile din Cluj. De frica scumpirilor, românii au pus motorină şi benzină în tomberoane, damigene sau butoaie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu știam ce se întâmplă. Sincer, am crezut că nu mai este benzină, motorină! Văzusem că barilul de petrol scăzuse de la 130 la 108 dolari și nu înțelegeam nebunia asta. Intră pe Facebook sau prostii din astea și manipulează lumea că se scumpește nu știu ce! Lumea trebuie să înțeleagă, să asculte de autorități”, a declarat Andrei Burcă.

Burcă îi liniștește și pe românii care se tem de război. „Nu îmi fac grji pentru că suntem o țară din NATO, suntem o țară bine păzită. Nu cred că se va ajunge niciodată ca noi să purtăm un război contra rușilor”, a mai spus Andrei Burcă.

Reclamă

Anunţul făcut de Virgil Popescu, ministrul Energiei, după ce românii au stat la coadă la benzinărie, de teamă că preţurile ar putea exploda

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunţă că cei doi mari producători de carburant din România au capacitatea de a aproviziona „absolut toate staţiile de distribuţie” din ţară, el subliniind că ţara noastră nu are o problemă cu privire la aprovizionarea cu benzină şi motorină.

Ministrul afirmă că, în opinia sa, situaţia privind cozile formate miercuri la benzinării, pe fondul temerilor privind preţul benzinei şi motorinei, „face parte dintr-un război hibrid care se petrece pe teritoriul României” şi care are legătură cu conflictul armat din Ucraina.

Reclamă

„România nu are absolut nicio problemă cu stocurile de petrol, nu are absolut nicio problemă cu stocurile de carburanţi, există resurse, românii nu au de ce să se teamă că vom ajunge să nu existe benzină şi motorină în staţiile de distribuţie. Nu există, de asemenea, niciun motiv pentru explozia preţurilor, aşa cum s-a întâmplat ieri, şi este absolut regretabil tot ce s-a întâmplat ieri şi această manipulare care a fost făcută.

Eu, personal, cred că ce s-a întâmplat în cursul zilei de ieri face parte dintr-un război hibrid care se petrece pe teritoriul României. Încă o dată, nu avem absolut nicio problemă cu stocurile de petrol, cu stocurile de benzină şi motorină”, a declarat Virgil Popescu, joi seară, după şedinţa de Guvern, citat de news.ro.

Ministrul Energiei a subliniat că cei doi mari producători de carburant din România sunt „pregătiţi” şi pot aproviziona „absolut toate staţiile de distribuţie” din ţară.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”