Închide meniul
Foto

Andrei Burcă, „regele” petrecerilor! Fundașul lui CFR Cluj s-a dezlănțuit alături de două gemene superbe în cel mai luxos club din oraș

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2022, 11:54

Andrei Burcă, „regele” petrecerilor! Fundașul lui CFR Cluj s-a dezlănțuit alături de două gemene superbe în cel mai luxos club din oraș

Andrei Burcă a petrecut alături de două gemene superbe

Andrei Burcă a petrecut alături de două gemene superbe

Andrei Burcă este „regele” petrecerilor de la CFR Cluj. Fundașul de națională a petrecut până dimineață într-un club de fițe din Cluj-Napoca, alături de două gemene superbe. Potrivit stiridecluj.ro, joi seară, fotbalistul de 29 de ani s-a distrat pe ringul de dans până după ora 2:00, la numai câteva ore după încheierea meciului cu Inter Escaldes, din preliminariile Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Burcă n-a mai ținut cont de programul extrem de aglomerat al CFR-ului din debutul sezonului și a mers direct în club după meciul cu Inter Escaldes, câștigat cu 3-0 de campioana României.

Andrei Burcă, „regele” petrecerilor! Fundașul a petrecut alături de două gemene superbe

Fundașul cu 12 selecții la naționala României s-a distrat în cel mai luxos club de noapte din Cluj, în compania surorilor gemene Raluca și Renata Moș. Conform sursei citate, Burcă a fost surprins pe ringul de dans, cu un pahar de vin în mână, în jurul orei 23:00, iar petrecerea ar fi continuat până după ora 2 dimineața.

Andrei Burcă a petrecut alături de două gemene superbe
Andrei Burcă a petrecut alături de două gemene superbe / Sursa: stiridecluj.ro

Renata și Raluca Moș sunt două foste actrițe și modele din România, recunoscute pentru frumusețea lor răpitoare. (vezi GALERIA FOTO de la finalul articolului). Cele două au adunat mii de urmăritori pe rețelele sociale.

Andrei Burcă a fost integralist în meciul cu Inter Escaldes, iar la final atrăgea atenția în legătură cu programul încărcat pe care CFR îl are în următoarele zile:

Reclamă

Suntem concentrați la meciul de duminică. Va fi o partidă dificilă la Craiova. Va fi o temperatură ridicată. Trebuie să ne revenim și să luăm cele trei puncte. Le spuneam băieților pe teren la 2-0 să le mai dăm neapărat un gol pentru că nu se știe niciodată.

Știm ce am pățit cu Pyunik. Am avut o sumedenie de ocazii, dar s-au calificat. E important că am ieșit toți bine de pe teren.

Îmi pare rău de FCSB. Uitați ce se întâmplă în fotbalul din ziua de azi. Nu știu ce partidă au avut ei acolo, dacă au jucat bine sau nu. Am văzut multe surprize. Trebuie să rămânem concentrați și să dăm totul la fiecare duel”, a spus Burcă, la finalul partidei din Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj va disputa două meciuri în decurs de 4 zile: vs FC U Craiova 1948, în Superliga (24 iulie) și cu Inter Escaldes, în returul din Conference League (27 iulie).

CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0. Campioana României, victorie fără emoții în Gruia

CFR Cluj a avut o seară liniștită în Gruia, în turul 2 preliminar al Conference League. Jefte Betancor a fost omul meciului, contribuind la 2 dintre cele 3 goluri marcate de ardeleni.

Betancor a marcat primul său gol în tricoul lui CFR Cluj în minutul 5, din penalty. Raul Feher, fundașul român de la Inter Escaldes, a comis henț în propriul careu la șutul expediat de același Jefte.

A fost primul gol marcat de atacantul adus de la Farul pentru CFR Cluj, la cea de-a 4-a apariție în tricoul campioanei României.

În minutul 38, Jefte a ieșit din nou la rampă, când l-a servit pe Gabriel Debeljuh. Croatul a trimis în plasă cu latul, din interiorul careului. Tabela a fost completată în minutul 84, când același Raul Feher, personaj negativ la primul gol al CFR-ului, și-a trimis mingea în proprie poartă.

Manșa retur dintre Inter Escaldes și CFR Cluj se va disputa pe 27 iulie, de la ora 18:00.

Reclamă
Recomandări
  • Andrei Burcă, „regele” petrecerilor
  • Fundașul lui CFR Cluj s-a dezlănțuit alături de două gemene superbe în cel mai luxos club din oraș

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și