Închide meniul

CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0. Campioana României, debut cu dreptul în preliminariile Conference League. Jefte Betancor, gol și assist în Gruia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 iulie 2022, 22:23

CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0. Campioana României, debut cu dreptul în preliminariile Conference League. Jefte Betancor, gol și assist în Gruia

CFR Cluj, bucurie după marcarea unui gol

CFR Cluj, bucurie după marcarea unui gol / Hepta

CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0. Campioana României a debutat cu dreptul în preliminariile Conference League. Formația lui Dan Petrescu s-a impus fără emoții în manșa tur din Gruia, împotriva campioanei Andorrei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a avut o seară liniștită în Gruia, în turul 2 preliminar al Conference League. Jefte Betancor a fost omul meciului, contribuind la 2 dintre cele 3 goluri marcate de ardeleni.

CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0. Campioana României, debut cu dreptul în preliminariile Conference League

Betancor a marcat primul său gol în tricoul lui CFR Cluj în minutul 5, din penalty. Raul Feher, fundașul român de la Inter Escaldes, a comis henț în propriul careu la șutul expediat de același Jefte.

A fost primul gol marcat de atacantul adus de la Farul pentru CFR Cluj, la cea de-a 4-a apariție în tricoul campioanei României.

În minutul 38, Jefte a ieșit din nou la rampă, când l-a servit pe Gabriel Debeljuh. Croatul a trimis în plasă cu latul, din interiorul careului.

Reclamă

Tabela a fost completată în minutul 84, când același Raul Feher, personaj negativ la primul gol al CFR-ului, și-a trimis mingea în proprie poartă.

Manșa retur dintre Inter Escaldes și CFR Cluj se va disputa pe 27 iulie, de la ora 18:00.

CFR Cluj – Inter Club D’Escaldes 3-0 LIVE SCORE

FINAL. CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0. Campioana României a câștigat categoric manșa tur din turul 2 preliminar al Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Min 84. CFR Cluj – Inter Club D’Escalades 3-0! Raul Feher, fundașul român al formației din Andorra, și-a trimis mingea în proprie poartă, într-un mod uluitor.

Min 38: CFR Cluj – Inter Club D’Escalades 2-0! A marcat și Gabriel Debeljuh, din pasa aceluiași Jefte! Croatul a finalizat cu latul din centrul careului.

Min. 5: CFR Cluj – Inter Club D’Escalades 1-0! Jefte Bentancor a deschis scorul, dintr-un penalty făcut chiar de Feher, românul de la echipa din Andorra.

Min. 1: A început meciul din Gruia!

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Kolinger, Camora – Deac, Boateng, Cvek – Betancor, Debeljuh, Păun
Antrenor: Dan Petrescu

Inter Escaldes: Munoz – Gallego, Feher, De Nova, Gonzalez Lopez – Cabrera, Roca, Martinez, Marce – Soldevilla, Andreu
Antrenor: Raul Rodriguez

Știrea inițială

Reclamă

CFR Cluj a ratat obiectivul cel mare, Champions League. Arădenii au fost eliminaţi dramatic de Pyunik Erevan. După ce nu a reuşit să se impună în nicio partidă, 0-0 în tur, şi 2-2 în retur, trupa lui Dan Petrescu a fost învinsă la loviturile de departajare.

CFR Cluj va da piept cu Inter Club d’Escaldes, în drumul spre grupele Conference League. Campioana Andorrei a început campania europeană în runda preliminară din Liga Campionilor, în acest sezon. A trecut de campioana din San Marino, La Fiorita (2-1), dar a fost eliminată de campioana Islandei, Vikingur Reykjavik (1-0).

Adversara lui CFR Cluj este o echipă semi-profesionistă, astfel campionii sunt favoriţi la calificare. În turul al treilea preliminar, clujenii se vor duela cu Shakhtyor Soligorsk, din Belarus.

Dan Petrescu are emoții și cu Inter Escaldes

Dan Petrescu are emoții și cu Inter Escaldes, adversara celor de la CFR Cluj în turul 2 preliminar Conference League. „Bursucul” a lăudat echipa din Andorra. Petrescu crede că ardelenii vor avea viață grea.

„Important e să câștigăm. Am văzut cele două meciuri ale lor din Champions League pe care le-au jucat, am mai văzut două meciuri din campionatul lor de acasă. Nu e ușor să analizezi o echipă nouă, sunt 10 jucători spanioli, un român, și restul sunt internaționali din Andorra, cu 60-70 de meciuri.

E clar că e cea mai bună echipă din ultimii trei ani, a luat trei campionate. Orice campioană, indiferent din ce țară e, are ADN-ul ei, chiar dacă e din San Marino sau Gibraltar. Orice meci cu o campioană e foarte greu, mai ales în Europa. Dacă vedeți rezultatele, nu mai sunt diferențe mari, nu mai sunt echipe mici și echipe mari. E un meci foarte greu și trebuie să-l pregătești foarte bine.

Normal, diferența e mare. Și armenii aveau jucători de națională. Peste tot sunt jucători buni. Când jucăm cu echipe mici nu se știe niciodată. Jucătorii spanioli, indiferent de unde îi iei, știu fotbal. Au 10 jucători peste 33 de ani, cu experiența. O să vină Feher, singurul român al lor, a declarat că își joacă șansa, o șansă mai mică, dar o joacă. Toți jucătorii vor da 200%. În retur ei au speranțe mari, pentru că e la altitudine mare și toate echipele au suferit. Noi trebuie să ne gândim doar la meciul ăsta.

Niciodată în cupele europene n-au pierdut la scoruri mari. Sunt convins că se vor organiza în 4-4-2, se vor apăra și vor juca pe contraatac și faze fixe. Asta vor face. Dar nu mai e diferența care era înainte. Nu e chiar așa. Nicio echipă care a câștigat campionatul e slabă. Până în Andorra facem opt ore cu totul. Va fi o deplasare foarte grea. Trebuie să câștigam toate meciurile, ăsta e obiectivul„, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului cu Inter Escaldes.

Cine este Inter Club D’Escaldes, adversara CFR-ului din Conference League

Întregul lot al lui Inter Club d’Escaldes este cotat la 2.63 de milioane de euro. Cel mai valoros jucător este un spaniol de 34 de ani, Pau Bosch, cotat la 200.000 de euro.

Ildefons Lima, 42 de ani, deține recordul pentru cel mai logeviv jucător de la o națională europeană. Evoluează pentru Andorra de 24 de ani.

Meciurile ar urma să aibă loc pe 21 (la Cluj) și 28 iulie (Andorra la Vella).

În turul doi preliminar al Conference League vor evolua și Sepsi, FCSB și Universitatea Craiova. România a rămas făra reprezentante în Champions League și Europa League.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și