Închide meniul

Antena 1, lider detaşat de audienţă cu meciul Dunajska Streda – FCSB 0-1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 august 2022, 12:42 / Actualizat: 29 mai 2023, 20:05

Antena 1, lider detaşat de audienţă cu meciul Dunajska Streda – FCSB 0-1

Antena 1, lider detaşat de audienţă cu meciul Dunajska Streda - FCSB

Facebook FCSB

Antena 1, lider detaşat de audienţă cu meciul Dunajska Streda – FCSB 0-1. Victorie uriaşă pentru echipa lui Nicolae Dică în UEFA Europa Conference League, aseară, la Antena 1. Românii au fost alături aseară de echipa condusă de Nicolae Dică, în confruntarea primei manşe din turul trei preliminar al UEFA Europa Conference League, transmisă în direct de Antena 1 şi AntenaPlay.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a obținut o victorie uriaşă în faţa slovacilor, Joonas Tamm fiind considerat eroul serii în Slovacia. Meciul Dunajska Streda – FCSB, rezultat 0-1, s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Antena 1, lider detaşat de audienţă cu meciul Dunajska Streda – FCSB 0-1

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, 18-54 Urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al confruntării Dunajska Streda – FCSB (21:30 – 23:23), lider detaşat de audienţă, cu 5.6 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 22.1%, urmată de Pro TV, cu 4.3 puncte de rating și 17.1% cota de piață.

Şi la nivelul întregului public urban, confruntarea roş-albaştrilor s-a impus ca lider de audienţă, cu 5.4 puncte de rating şi 17.1% cota de piată, în vreme ce poziţia secundă era ocupată de Kanal D, cu 5.1 puncte de rating şi 16.1% cota de piaţă. Ierarhia se păstrează şi la nivelul întregii ţări, unde Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6.3 puncte de rating și 18.6% cota de piață, urmată tot de Kanal D, cu 5.9 puncte de rating şi 17.2% cota de piaţă. În minutul de aur, 22:59, aproape 1.5 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau meciul Dunajska Streda – FCSB, comentat în direct de către Andrei Rădulescu și Felix Drăghici.

Dacă va obţine un rezultat pozitiv şi la meciul retur şi va trece de slovaci, FCSB se va duela în Play Off-ul pentru grupele UEFA Conference League cu învingătoarea dintre Viking (Norvegia) şi Sligo Rovers (Irlanda). Partidele sunt programate pentru 18, respectiv 25 august.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și