Închide meniul
Foto

Anunțul venit din Azerbaidjan în legătură cu Laurențiu Reghecampf, după ce s-a bătut cu Anamaria Prodan: “Se pot închide ochii la așa ceva”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 septembrie 2022, 8:29

Anunțul venit din Azerbaidjan în legătură cu Laurențiu Reghecampf, după ce s-a bătut cu Anamaria Prodan: “Se pot închide ochii la așa ceva”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află într-un nou scandal uriaș / Captură Facebook

Anunțul venit din Azerbaidjan în legătură cu Laurențiu Reghecampf, după ce s-a bătut cu Anamaria Prodan, a fost făcut de fostul director sportiv de la Neftchi Baku, echipa antrenată în prezent de tehnicianul român. Jeyhun Sultanov consideră că performanțele sportive ale antrenorului român n-ar trebui să interfereze cu viața lui personală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginile incredibile cu bătaia în plină stradă dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns până în Azerbaidjan, unde soțul impresarei activează în prezent.

Anunțul venit din Azerbaidjan în legătură cu Laurențiu Reghecampf, după ce s-a bătut cu Anamaria Prodan

Inclusiv fostul director sportiv al clubului său actual a văzut filmul cu scandalul monstru din Snagov. Sultanov a tras repede concluzia, explicând că “se pot închide ochii” la astfel de incidente din viața personală a antrenorilor, dacă rezultatele obținute la cârma echipei sunt pozitive.

„După acest incident, dacă rezultatele nu ar fi fost bune, ar fi trebuit demis fără nicio discuție. Dar rezultatele lui Reghecampf sunt bune. Nu trebuie să intervenim în viața lui personală.

Cu toții trecem prin anumite lucruri în viețile noastre, dar asta nu ar trebui să ne afecteze munca în mod negativ. Neftchi are rezultate cu Reghecampf, așa că se pot închide ochii la așa ceva”, a spus Jeyhun Sultanov, pentru sportinfo.az.

Reclamă

Până acum, Laurențiu Reghecampf a înregistrat 8 victorii și 3 înfrângeri pe banca lui Neftchi Baku. Echipa românului se află pe locul 2 în campionatul din Azerbaidjan, la egalitate de puncte cu liderul Qarabag.

În urma bătăii de vineri seară, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la IML pentru a obține certificate medico-legale.

De asemenea, cei doi soți, aflați în proces de divorț de mai bine de un an, au făcut plângere unul împotriva celuilalt, iar poliția a deschis dosare penale.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Pițurcă l-a ironizat în direct pe Laurențiu Reghecampf

Victor Pițurcă l-a ironizat în direct pe Laurențiu Reghecampf. Totul s-a petrecut după ce tehnicianul de 66 de ani a fost întrebat despre viitorul selecționer al naționalei României. Acesta l-a propus pe ”Reghe”, care se află într-un nou scandal monstru cu Anamaria Prodan.

„Nu știu absolut nimic de nicio listă, de unde să știu? Nu cred că există vreo listă și nici nu ar fi corect să vorbim de o eventuală listă, având în vedere că Iordănescu este antrenorul echipei naționale. Cum era lista?

Eu cred că Reghecampf e cel mai (n.r. – potrivit)… să vină, s-ar și împăca în familie. Bine, am făcut o glumă acum, poate puțin deplasată. Revin la acea listă, nu-și are sensul să vorbim de asta, nici nu cred că există. Deocamdată e selecționer, a câștigat ultimul joc, ei vor decide ce vor face în continuare”, a reacționat Victor Pițurcă, potrivit sport.ro.

Anamaria Prodan a ajuns prima la spital, după bătaia ca în filme cu Laurenţiu Reghecampf. Conform Fanatik, impresara a mers la INML marţi, cu o zi înainte ca antrenorul lui Neftchi Baku să meargă şi el.

De amintit că Reghe a mers în weekend, imediat după scandal, la o clinică, pentru un examen toxicologic care să ateste faptul că nu se afla sub influenţa niciunei substanţe.

În urma bătăii din Snagov, Anamaria Prodan s-a ales cu piciorul imobilizat și fațetele sparte, în timp ce Laurențiu Reghecampf a „obținut” o vânătaie urâtă la ochiul stâng.

Reclamă
Recomandări
  • Anunțul venit din Azerbaidjan în legătură cu Laurențiu Reghecampf, după ce s-a bătut cu Anamaria Prodan
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și