Închide meniul
Foto

Apariție răvășitoare a soției lui Cristian Daminuță. Mădălina, care face bani din OnlyFans, și-a uluit fanii

Publicat: 31 mai 2023, 17:30

Apariție răvășitoare a soției lui Cristian Daminuță

Apariție răvășitoare a soției lui Cristian Daminuță

Mădălina Daminuță este căsătorită cu Cristian Daminuţă / Instagram

  • Mădălina Daminuță este a treia soţie a lui Cristian Daminuţă
  • Ea postează poze provocatoare pe platformele pentru adulţi

Apariție răvășitoare a soției lui Cristian Daminuță. Mădălina Daminuță s-a fotografat în costum de baie și și-a uluit fanii. Femeia care are doi copii cu fostul fotbalist nu s-a ferit să anunțe că face bani din OnlyFans.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) și postează imagini provocatoare pe o platformă dedicată adulților. Este o prezență activă și pe rețelele sociale, iar una dintre ultimele fotografii făcute, într-o vacanță, a atras sute de aprecieri.

Apariție răvășitoare a soției lui Cristian Daminuță

Mădălina Daminuță s-a fotografiat în costum de baie, iar reacțiile urmăritorilor ei au fost pe măsură: „Superbă„, „Frumoasă ca de obicei„.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Coca Coka (@cokadaminuta)

Reclamă

Cea de-a treia soție a fostului jucător de la AC Milan, Inter și Dinamo a recunoscut că a ales să facă bani din OnlyFans.

Acum e chiar o modă cu această platformă de OnlyFans. Toată lumea cred că o și cunoaște. Nu este ceva greșit, că am început deja să primesc mesaje că, vezi, Doamne, am copii și ce exemplu le dau, dar chiar nu este nimic greșit și marile vedete au acest Only în care își postează tot felul de activități.

Chiar nu este nimic greșit. Eu acum o să postez reclame de tot felul la lenjerie intimă sau poze puțin mai picantă, dar în orice caz nimic mai mult decât trebuie„, a spus Mădălina Daminuță pentru antenastars.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Căsătoriți civil în 2019, Cristian Daminuță și Mădălina au fost la un pas de a se despărți chiar înainte de cununia religioasă. Au trecut peste divergențele dintre ei și acum par mai fericiți ca niciodată. Au împreună doi copii. Chiar fostul fotbalist a încurajat-o să posteze fotografii pe platformele pentru adulți.

Reacţia monumentală a lui Cristian Daminuţă, după ce soţia lui şi-a făcut cont pe OnlyFans

Cristian Daminuță a avut o reacție memorabilă când a fost întrebată despre decizia luată de soția lui.

Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze mai deocheate decât cele pe OnlyFans. I-am zis «Dacă vrei să ai ceva beneficii, deschide măcar un cont pe OnlyFans. Tot aia e».

Am ajuns la concluzia că sunt mai disponibil să-și facă un cont pe această platformă decât să pună poze în sânii goi sau în fundul gol. Trăim într-o eră în care totul e digital. Cu un telefon, dacă îți merge mintea, nu ai cum să nu faci niște bani. Nu am deschis subiectul banilor.

Nu am deschis subiectul banilor. I-am zis că tot ce obține e un bonus pentru ea. Decât să își pună poze în fundul gol pe Facebook, mai bine bine pe OnlyFans. Măcar ai beneficii. Nu, eu nu mi-am făcut abonament la contul ei. Ar fi culmea să îi mai dau și eu bani”, a spus Cristian Daminuţă pentru gsp.ro.

Poli Timişoara, Inter, Modena, Dinamo, AC Milan, L’Aquila, Tiraspol, Viitorul Constanţa, Zakho, Baia Mare, Hapoel Nir Ramat-HaSharon şi Olimpia Satu Mare sunt echipele la care a fost legitimat Daminuţă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristian Daminuţă l-a făcut praf pe Alexandru Daminuţă
Liga 1 • 25 feb., 19:26
FOTO
„Fii bărbat, decât să te scalzi în penibil!” Cristian Daminuţă l-a făcut praf pe Alexandru Albu, după scandalul de la Rapid
Şi-a încheiat cariera la 24 de ani pentru a face avere pe OnlyFans
Diverse • 26 ian., 11:11
FOTO
Şi-a încheiat cariera la 24 de ani pentru a face avere pe OnlyFans. Are sute de mii de urmăritori: „Nu voi regreta!”
Cristian Daminuţă a rupt tăcerea după ce s-a spus că a fost părăsit de soţie
Diverse • 15 ian., 14:06
FOTO
Cristian Daminuţă a rupt tăcerea după ce s-a spus că a fost părăsit de soţie: „Am discutat destul şi a fost numai rău!”
Cristian Daminuţă şi-a dat afară din casă soţia care face bani din OnlyFans
Diverse • 19 dec., 18:47
FOTO
Cristian Daminuţă şi-a dat afară din casă soţia care face bani din OnlyFans! De la ce a pornit scandalul uriaş
Nick Kyrgios şi Boris Becker, în "război" deschis
ATP • 14 dec., 12:58
Nick Kyrgios şi Boris Becker, în „război” deschis! Schimb incredibil de replici: „Du-te să vorbeşti despre tenis pe OnlyFans!”