Închide meniul
Foto

Zi specială pentru soția lui Cristian Daminuță, care face bani din OnlyFans. Mesajul primit de Mădălina de la fostul dinamovist

Reclamă

Publicat: 4 mai 2023, 17:03

Zi specială pentru soția lui Cristian Daminuță, care face bani din OnlyFans. Mesajul primit de Mădălina de la fostul dinamovist

Zi specială pentru soția lui Cristian Daminuță

Cristian Daminuță este căsătorit cu Mădălina / Instagram

Este o zi specială pentru soția lui Cristian Daminuță. Cea de-a treia soție a fostului jucător de la AC Milan, Inter și Dinamo își sărbătorește ziua de naștere. Mădălina are doi copii cu cel care a fost considerat unul dintre cei mai talentați tineri din fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căsătoriți civil în 2019, Cristian Daminuță și Mădălina au fost la un pas de a se despărți chiar înainte de cununia religioasă. Au trecut peste divergențele dintre ei și acum par mai fericiți ca niciodată.

Zi specială pentru soția lui Cristian Daminuță

Fostul dinamovist a postat pe rețelele sociale o imagine în care apare alături de soția lui și de cei doi copii. „La mulți ani, soția mea„, i-a scris Cristian. „Mă simt binecuvântată. Mulțumesc, Doamne„, i-a răspuns Mădălina.

După ce a petrecut o lungă perioadă în Italia, Cristian Daminuță s-a retras și s-a întors în orașul natal. Și-a deschis o afacere cu burgeri în Timișoara și anunță că are succes. Mădălina, în schimb, a surprins în momentul în care a decis să facă bani dintr-o platformă pentru adulți.

Criticată pentru decizia luată, Mădălina Daminuță, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a ținut să vină cu lămuriri.

Reclamă

Acum e chiar o modă cu această platformă de OnlyFans. Toată lumea cred că o și cunoaște. Nu este ceva greșit, că am început deja să primesc mesaje că, vezi, Doamne, am copii și ce exemplu le dau, dar chiar nu este nimic greșit și marile vedete au acest Only în care își postează tot felul de activități.

Chiar nu este nimic greșit. Eu acum o să postez reclame de tot felul la lenjerie intimă sau poze puțin mai picantă, dar în orice caz nimic mai mult decât trebuie„, a spus Mădălina Daminuță pentru antenastars.ro.

Reacţia monumentală a lui Cristian Daminuţă, după ce soţia sa şi-a făcut cont pe OnlyFans

Cristian Daminuţă a avut o reacţie monumentată, după ce soţia sa şi-a făcut cont pe OnlyFans, o platformă destinată adulţilor. Fostul fotbalist de la Inter şi Milan a spus că nu s-a opus dorinţei soţiei sale de face bani pe această platformă.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, Daminuţă a spus că a şi încurajat-o pe Mădălina să facă acest pas, având în vedere că obişnuia să pună fotografiii în ţinute lejere pe reţelele de socializare.

Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze mai deocheate decât cele pe OnlyFans. I-am zis «Dacă vrei să ai ceva beneficii, deschide măcar un cont pe OnlyFans. Tot aia e».

Am ajuns la concluzia că sunt mai disponibil să-și facă un cont pe această platformă decât să pună poze în sânii goi sau în fundul gol. Trăim într-o eră în care totul e digital. Cu un telefon, dacă îți merge mintea, nu ai cum să nu faci niște bani. Nu am deschis subiectul banilor.

Nu am deschis subiectul banilor.I-am zis că tot ce obține e un bonus pentru ea. Decât să își pună poze în fundul gol pe Facebook, mai bine bine pe OnlyFans. Măcar ai beneficii. Nu, eu nu mi-am făcut abonament la contul ei. Ar fi culmea să îi mai dau și eu bani”, a spus Cristian Daminuţă pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și