Închide meniul
Foto

Are 22 de ani şi este considerată „devoratoare de fotbalişti”. A fost chemată în instanţă pentru hărţuire şi riscă închisoarea

Publicat: 24 mai 2023, 17:06

Are 22 de ani şi este considerată

Are 22 de ani şi este considerată "devoratoare de fotbalişti"

Orla Melissa Sloan riscă închisoarea / Colaj Instagram

  • Orla Sloan a ajuns în instanţă
  • L-a asaltat cu telefoane şi mesaje pe Mason Mount

Orla Melissa Sloan are 22 de ani şi este considerată deja a fi o „devoratoare de fotbalişti”. Riscă să ajungă la închisoare după ce şi-a schimbat de 21 de ori numărul de telefon pentru a intra în contact cu starul lui Chelsea, Mason Mount.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra a avut o aventură de o noapte cu internaţionalul englez la o petrecere. Apoi, a început să îl hărţuiască pe mijlocaşul care are un salariu de 5.3 milioane de euro la gruparea de pe Stanford Bridge. Mai mult, a făcut presiuni şi la coechipierii lui de la Chelsea. Aşa a ajuns să fie chemată în instanţă.

Are 22 de ani şi este considerată „devoratoare de fotbalişti”

Orla Sloan l-a cunoscut pe Mount la o petrecere dată acasă la Chilwell. S-au mai întâlnit sporadic, până în momentul în care starul englez a anunţat-o să nu îl mai caute. Mijlocaşul de 24 de ani chiar a decis să îi blocheze numărul. Tânăra nu a renunţat şi şi-a schimbat de 21 de ori numărul de telefon în încercarea de a vorbi cu Mount.

Reclamă

Nici nu îmi mai cumpăr mâncare pentru a lua mai multe cartele cu număr„, a recunoscut ea pe contul de Instagram, acolo unde are peste 80.000 de urmăritori.

A urmat un asalt la alţi doi jucători din Premier League, Ben Chilwell (26 de ani) şi Billy Gilmour (21 de ani). A încercat prin orice mijloace să ajungă la Mount prin intermediul prietenilor lui.

Reclamă

Nu am reușit să dorm și am fost nevoit să iau somnifere, ceea ce mi-a afectat performanța„, a recunoscut Gilmor, care a fost vândut de Chelsea la Brighton pentru 8 milioane de euro.

În cele din urmă, Orla Sloan a ajuns în faţa judecătorilor. Astăzi s-a prezentat la Tribunalul Westminster şi a fost acuzată pentru hărţuire fără violenţă. Riscă să ajungă după gratii, anunţă thesun.co.uk.

Orla Sloan nu a vrut să comenteze acuzaţiile şi va afla sentinţa pe 20 iunie.

Reclamă 4 / 0/3

Liverpool, pe urmele lui Mason Mount

Internaţionalul englez în vârstă de 24 de ani este urmărit cu atenţie de Jurgen Klopp, contractul jucătorului pe Stamford Brigde expirând la finele sezonului viitor. Oficialii „albaştrilor” nu au ajuns la o înţelegere cu jucătorului pentru prelungirea înţelegerii, până în acest moment.

Mason Mount este un produs al Academiei celor de la Chelsea, şi evoluează la echipa mare a albaştrilor din 2019, după ce a revenit din aventura pe care a avut-o la o trupă din Liga a 2-a din Anglia, Derby. Mijlocaşuşl a fost o piesă importantă a trupei de pe Stamford Bridge în sezonul 2020-2021, când echipa a cucerit Liga Campionilor.

Mason Mount se pare că este dorit cu insistenţă pe Anfield, anunţă dailymail.co.uk. Englezul de 24 de ani şi-ar dori să plece de la Chelsea, deoarece nu s-a înţeles cu oficialii clubului în privinţa prelungirii contractului.

Internaţionalul englez cere o mărire considerabilă de salariu. Mai exact, sursa citată mai sus susţine că Mount vrea să câştige triplu pe Stamford Bridge, faţă de cât câştigă în prezent. Mijlocaşul câştigă săptămânal suma de aproximativ 90.000 de euro.

Liverpool a mai fost interesată de serviciile lui Mason Mount şi în trecut, iar acum „cormoranii” ar putea profita de situaţia acestuia incertă de la Chelsea.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Fotbal extern • 25 feb., 19:51
Liverpool a câştigat Carabao Cup, după o finală dramatică cu Chelsea! Virgil van Dijk, eroul lui Klopp. Record uriaş stabilit
Darwin Nunez a doborât un record vechi de 20 de ani în Liverpool - Chelsea
Premier League • 1 feb., 10:11
Darwin Nunez a doborât un record vechi de 20 de ani în Liverpool – Chelsea! Capitolul la care este „peste” Cristiano Ronaldo
Ratare incredibilă în Liga Portugal
Liga Portugal • 18 ian., 23:44
Ratare incredibilă în Liga Portugal! Atacantul de 100 de milioane al lui Sporting nu a marcat cu poarta goală, din trei metri
Mauricio Pochettino, declarație uluitoare în plină criză la Chelsea
Premier League • 26 dec., 11:43
Mauricio Pochettino, declarație uluitoare în plină criză la Chelsea: „Nu este lipsă de disciplină”