Închide meniul

AS.ro LIVE | Ana Maria Antăl a fost invitata lui Cătălin Oprișan! Povestea atletei care a învins cancerul limfatic în ultima fază a bolii

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 decembrie 2021, 8:22 / Actualizat: 24 martie 2023, 19:53

AS.ro LIVE | Ana Maria Antăl a fost invitata lui Cătălin Oprișan! Povestea atletei care a învins cancerul limfatic în ultima fază a bolii

Ana Maria Antăl vine la AS.ro LIVE

AS.ro

AS.ro LIVE | Ana Maria Antăl a fost invitata lui Cătălin Oprișan! Sportul şi zâmbetul au fost cei mai buni aliaţi pentru Ana Maria Antăl în cea mai grea luptă, cea pentru viaţă. Fostă campioană a României la săritura în înălțime, ea a luptat aproape doi ani cu boala.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AS.ro LIVE | Ana Maria Antăl a fost invitata lui Cătălin Oprișan!

Sportul mi-a dat aripi, însă nu m-a învăţat să mă ascult. Boala asta m-a învăţat să mă ascult şi atunci când sunt obosită, să mă odihnesc. Când refuzi să te asculţi apare boala„, a spus Ana Maria Antăl.

„Cei mai mulţi spuneau: ‘ce o fi cu fata asta?!’ E bolnavă şi continuă să facă sport. Consider că un om sănătos nu are niciun motiv de a sta pe canapea„, a mai spus Ana Maria Antăl la AS.ro LIVE.

Ana Maria Antăl a învins cancerul limfatic

Oricine poate lupta şi cu cea mai crâncenă boală„, e mesajul sportivei care a câştigat cea mai preţioasă medalie atunci când a aflat că a învins cancerul. Ana Maria Antăl a dezvăluit ce emoţii a avut atunci când a aflat că a învins în lupta cu boala.

Am început să plâng, am început să ţip, în acelasi timp. N-am mai simţit niciodată aşa ceva, nici măcar când mi se cânta imnul şi eram acolo pe podium. Ăsta este visul meu, să inspir cât mai multă lume că se poate chiar dacă pare imposibil„, a povestit Ana Maria.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și