Închide meniul

AS.ro LIVE | Dani Coman a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Fostul portar al naţionalei, dezvăluiri inedite din cariera sa

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 mai 2022, 1:03 / Actualizat: 29 ianuarie 2024, 14:56

AS.ro LIVE | Dani Coman a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Fostul portar al naţionalei, dezvăluiri inedite din cariera sa

Dani Coman a revenit în Liga 1

Dani Coman, la un meci / Hepta

  • Dani Coman, la AS.ro LIVE
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

AS.ro LIVE | Dani Coman a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Dani Coman a fost invitatul lui Cătălin Oprişan la ediţia de luni a emisiunii AS.ro LIVE, care va începe la ora 10:30. Fostul portar al naţionalei României va veni cu poveşti spectaculoase din cariera sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 43 de ani, „Robocop” este în prezent preşedintele lui Hermannstadt, echipă care a promovat în Liga 1. Este dorit chiar şi într-o funcţie de conducere la campioana CFR Cluj.

AS.ro LIVE | Dani Coman a fost invitatul lui Cătălin Oprişan

Dani Coman şi-a început cariera la FC Argeş, după care a jucat pentru Rocar. Între 2004 şi 2008 a apărat buturile Rapidului şi a obţinut performanţe importante. În Giuleşti a câştigat două Cupe ale României şi o Supercupă a României. A mai evoluat apoi pentru FC Braşov, FC Vaslui şi Astra.

Reclamă

După retragere a ajuns şi preşedinte al giurgiuvenilor şi a obţinut un succes uriaş. Astra a reuşit să câştige, în 2016, titlul în Liga 1.

Dani Coman, la 16 ani de la sfertul UEFAntastic

S-au împlinit 16 ani de la celebrul sfert UEFAntastic dintre Rapid şi Steaua. Dani Coman (43 de ani) a rememorat dubla manșă „de foc” din 2006 dintre cele două rivale din Bucureşti, povestind cât de mare era presiunea din jurul jucătorilor.

Reclamă

Dani Coman a apărat poarta Rapidului în celebrul sfert de finală din Cupa UEFA, cu Steaua. Chiar dacă au trecut 16 ani de atunci, fostul goalkeeper vorbeşte cu aceeaşi emoţie în glas despre cele două meciuri europene cu marea rivală, în urma cărora „roş-albaştrii” au obținut calificarea. Echipa pregătită de Cosmin Olăroiu a mers mai departe grație golului marcat în deplasare, de Bănel Nicoliță în partida tur din Giulești.

Dani Coman a povestit cum a trăit atmosfera fantastică de dinaintea meciurilor și l-a „înţepat” pe Dorin Goian. Chiar înaintea lui, fostul fundaş al Stelei a avut o intervenţie la As.ro LIVE, unde a spus că suporterii „roş-albaștri” au dominat atmosfera din Bucureşti înaintea partidelor din Cupa UEFA.

A trecut extrem de mult, dar amintirile rămân. Le-am trăit din teren și au rămas intens în sufletele tuturor. Chiar l-am ascultat pe Goian, mi-a făcut plăcere să-l aud. Dar nu am înțeles exact, a zis că tot vedea steaguri roș-albastre. Eu vedeam numai alb-vișinii atunci pe stradă.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o perioadă extraordinară, pe care orice jucător și-ar dori să o trăiască. Era o emulație extraordianară în jurul fotbalului și în jurul meciurilor. Jucătorii erau 100% capacitați la ceea ce se întâmplă în jurul fotbalului și în jurul echipei la care activau. Suporterii la fel, erau pătimași, erau pe străzi.

Exact cum spunea și Dorin (n.r. – Goian), de la hotel la stadion vedeam doar suporterii care scandau numele jucătorilor și cântau imnul Rapidului. Au fost momente extraordinare, pe care nu ai cum să nu ți le reamintești și să le retrăiești”, a povestit Dani Coman, în exclusivitate pentru AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep