Închide meniul

AS.ro LIVE | Florin Pîrtea a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. „Minerul Jr” din MMA, dezvăluiri de senzație din „cuşcă”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iunie 2022, 10:15 / Actualizat: 29 iunie 2022, 11:17

AS.ro LIVE | Florin Pîrtea a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. „Minerul Jr din MMA, dezvăluiri de senzație din „cuşcă

Florin Pîrtea şi Aurel Pîrtea, la AS.ro LIVE

Florin Pîrtea şi Aurel Pîrtea / Antena Sport

Florin Pîrtea şi Aurel Pîrtea sunt invitaţii lui Cătălin Oprişan în ediţia de miercuri a emisiunii AS.ro LIVE. „Minerul” Pîrtea Jr tocmai a câştigat meciul său cu Mihai Iorga, la iFight HEROES „Marea Confruntare”. Gala a putut fi urmărită pe AntenaPLAY şi pe Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luptătorul de 21 de ani a trăit periculos în cuşcă. Multiplu campion mondial de Kempo, Florin Pîrtea a avut nevoie de trei reprize şi a fost desemnat câştigător la puncte.

Florin Pîrtea şi Aurel Pîrtea, invitaţii lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Florin Pîrtea a obţinut a 8-a victorie din 9 meciuri la profesionişti şi a fost ridicat în braţe de fratele său, Aurel „Minerul” Pîrtea, care îi este şi antrenor. Fanii au făcut show la aflarea deciziei. „Minerul” Pîrtea Jr. a fost încurajat din tribună de Alex Velea, cu care este prieten.

A fost un meci strâns, care a fost judecat de către arbitrii oficiali. Ei sunt cei care decid şi aşa a fost să fie. A fost un megi greu, ştiam că o să se ajungă la o luptă de uzură. Îl respect pe adversarul meu şi îi mulţumesc pentru această luptă frumoasă.

Fratele meu a alergat cu mine în braţe. Cei care ne cunosc pe noi ştiu de unde am plecat şi unde suntem acum. Sunt foarte bucuros şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat sănătate să ajung până aici. Ăsta e drumul meu, asta am făcut şi ăsta sunt, un luptător„, a declarat Florin Pîrtea imediat, după succesul cu Mihai Iorga, pentru Antena Sport.

Reclamă

„Minerul” Pîrtea Jr este fratele mai mic al lui Aurel „Mineru” Pîrtea, multiplul campion mondial la kempo şi cu un palmares spectaculos în MMA-ul profesionist. Părinţii lor sunt foşti sportivi, practicând caiac-canoe.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Florin Pîrtea şi Aurel Pîrtea vin la AS.ro LIVE
  • Fraţii din MMA, invitaţii lui Cătălin Oprişan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și