Close
Video

„Minerul” Pîrtea Jr, câştigător la iFight HEROES „Marea Confruntare”. Prietenul lui Alex Velea l-a învins cu emoţii pe Mihai Iorga!

De Iulian Focșăneanu
Publicat: 25 iunie 2022, 1:00

„Minerul” Pîrtea Jr a avut mari emoţii în super-gala din Circul Metropolitan Bucureşti. Luptătorul de 21 de ani a fost câştigător, la iFight HEROES „Marea Confruntare”, în meciul cu Mihai Iorga. A trăit periculos în cuşcă.

Reclamă

„Minerul” Pîrtea Jr l-a învins pe Mihai Iorga / Antena Sport

Multiplu campion mondial de Kempo, Florin Pîrtea a avut nevoie de trei reprize în duelul cu adversarul său de 25 de ani. Meciul a fost transmis în direct pe AntenaPLAY şi a putut fi urmărit şi pe Antena 1.

Reclamă

„Minerul” Pîrtea Jr, câştigător la iFight HEROES „Marea Confruntare”

Nelipsit la nicio gală Heroes de până acum, prietenul din cuşcă al lui Alex Velea a avut de suferit în repriza a doua, al cărui final i-a aparţinut lui Iorga.

Printre cei mai tineri sportivi din MMA-ul românesc, „Minerul” Pîrtea Jr. a forţat în ultima rundă şi i-a impresionat pe arbitri. Doi dintre cei trei l-au considerat câştigător, la puncte. A fost cel mai echilibrat meci al galei!

Florin Pîrtea a obţinut a 8-a victorie din 9 meciuri la profesionişti şi a fost ridicat în braţe de fratele său, Aurel „Minerul” Pîrtea, care îi este şi antrenor. Fanii au făcut show la aflarea deciziei.

Florin Pîrtea era pregătit pentru a-l face KO pe militarul Iorga

Florin Pîrtea l-a avertizat înaintea meciului pe Mihai Iorga, cel care anunţase că vine de pe tanc să distrugă tot în gala iFight Heroes.

Angajat în Armata Română, Iorga dezvăluise că e gată să intre cu tancul în cuşcă, numai să-şi doboare adversarul.

Reclamă

(Reporter: Vine adversarul cu tancul?) Să nu vină cu vreun TAB din acela care rămâne pe drumuri. Să vină cu un tanc capabil pentru mine, dacă se poate.

Eu fac sport de la vârsta de 7 ani. Într-adevăr, el este militar, numai că eu acest sport îl practic de înainte ca el să facă armată şi ce vrea el. Trebuie să fiu luat în considerare, aici e sport, nu suntem la război„, a fost mesajul pentru adversar.

„Minerul” Pîrtea Jr este fratele mai mic al lui Aurel „Mineru” Pîrtea, multiplul campion mondial la kempo şi cu un palmares spectaculos în MMA-ul profesionist. Părinţii lor sunt foşti sportivi, practicând caiac-canoe.

Sunt stăpân pe mine, ma simt ok, aştept lupta cu nerăbdare. Sunt foarte bine! Am avut lupte întotdeauna, asta e cariera mea şi îmi asum ce urmează. O să fie bine.

(Reporter: La ce te gândeşti când intri în ring?) Mă gândesc să mă ţin de planul meu, să îmi duc strategia până la capăt. Acum o să vedem ce iese. Grija pentru ei (n.r. pentru părinţi) e întotdeauna, indiferent de zi. Chit că am meci, chit că nu„, a declarat „Minerul” Pîrtea Jr. la Antena Sport.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
9
aug.
23:10
Atanas Trică, reacţie savuroasă după ce a debutat la CSA Steaua împotriva tatălui său: „Mă întreba cum stau la cornere. Nu am dat din casă!”
9
aug.
22:34
Eugen Trică, după ce fiul său a debutat la CSA Steaua împotriva sa: „Mi-a fost frică atunci când a intrat! Mă gândeam: ‘Mă, tocmai mie să îmi dea gol?!'”
9
aug.
22:30
Fostul rapidist Ovidiu Herea, replică pentru ultrașii CSA Steaua: „Înjurăturile lor m-au motivat!”
9
aug.
22:10
Scandal în Ghencea! Un fan a sărit în teren pentru a se duce la fostul rapidist Ovidiu Herea
9
aug.
21:50
CSA Steaua – Metaloglobus 1-1. Start fals pentru echipa lui Daniel Oprița în noul sezon. Chipirliu a ratat un penalty în prelungiri
9
aug.
21:37
Mesajul transmis de Laszlo Balint după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: „Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată!”
9
aug.
21:28
Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion: „Eu nu vin decât atunci! Fără nicio emoţie, la spectacol!”
9
aug.
20:52
FotoUmilința suferită de nepotul lui Gigi Becali și soția lui însărcinată: „Suntem ultima nație din Europa!”
9
aug.
20:32
FotoUltraşii CSA Steaua, revoltă în Ghencea la meciul cu Metaloglobus: „Demisia!” Gestul extrem al fanilor
9
aug.
20:08
FotoPrimele imagini cu Mirel Rădoi la antrenamentul Universităţii Craiova
Pe același subiect
Florin Pîrtea şi Aurel Pîrtea
Extra • 29 iun., 10:15
AS.ro LIVE | Florin Pîrtea a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. „Minerul Jr” din MMA, dezvăluiri de senzație din „cuşcă”
"Bombardierul" Pascu
FIGHT • 25 iun., 15:19
„Bombardierul” Pascu îi plânge de milă „Mutantului” Franţei după ce l-a învins prin „Heel Hook”: „Îmi pare rău, s-ar putea să îi fi rupt ligamentul!”. Jonathan Bosuku, ajutat de medici în „cuşcă”
Mădălin Pîrvulescu
FIGHT • 25 iun., 0:47
Mădălin Pîrvulescu a făcut show la iFight Heroes „Marea confruntare”. Luptătorul fermier l-a umplut de sânge pe Lorenzo Stoica şi îşi continuă seria de senzaţie!
Close