Închide meniul
Video

„Minerul” Pîrtea Jr, câştigător la iFight HEROES „Marea Confruntare”. Prietenul lui Alex Velea l-a învins cu emoţii pe Mihai Iorga!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iunie 2022, 1:00

„Minerul” Pîrtea Jr, câştigător la iFight HEROES „Marea Confruntare”

„Minerul” Pîrtea Jr l-a învins pe Mihai Iorga / Antena Sport

„Minerul” Pîrtea Jr a avut mari emoţii în super-gala din Circul Metropolitan Bucureşti. Luptătorul de 21 de ani a fost câştigător, la iFight HEROES „Marea Confruntare”, în meciul cu Mihai Iorga. A trăit periculos în cuşcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Multiplu campion mondial de Kempo, Florin Pîrtea a avut nevoie de trei reprize în duelul cu adversarul său de 25 de ani. Meciul a fost transmis în direct pe AntenaPLAY şi a putut fi urmărit şi pe Antena 1.

„Minerul” Pîrtea Jr, câştigător la iFight HEROES „Marea Confruntare”

Nelipsit la nicio gală Heroes de până acum, prietenul din cuşcă al lui Alex Velea a avut de suferit în repriza a doua, al cărui final i-a aparţinut lui Iorga.

Printre cei mai tineri sportivi din MMA-ul românesc, „Minerul” Pîrtea Jr. a forţat în ultima rundă şi i-a impresionat pe arbitri. Doi dintre cei trei l-au considerat câştigător, la puncte. A fost cel mai echilibrat meci al galei!

Florin Pîrtea a obţinut a 8-a victorie din 9 meciuri la profesionişti şi a fost ridicat în braţe de fratele său, Aurel „Minerul” Pîrtea, care îi este şi antrenor. Fanii au făcut show la aflarea deciziei.

Reclamă

Florin Pîrtea era pregătit pentru a-l face KO pe militarul Iorga

Florin Pîrtea l-a avertizat înaintea meciului pe Mihai Iorga, cel care anunţase că vine de pe tanc să distrugă tot în gala iFight Heroes.

Angajat în Armata Română, Iorga dezvăluise că e gată să intre cu tancul în cuşcă, numai să-şi doboare adversarul.

(Reporter: Vine adversarul cu tancul?) Să nu vină cu vreun TAB din acela care rămâne pe drumuri. Să vină cu un tanc capabil pentru mine, dacă se poate.

Reclamă 4 / 0/3

Eu fac sport de la vârsta de 7 ani. Într-adevăr, el este militar, numai că eu acest sport îl practic de înainte ca el să facă armată şi ce vrea el. Trebuie să fiu luat în considerare, aici e sport, nu suntem la război„, a fost mesajul pentru adversar.

„Minerul” Pîrtea Jr este fratele mai mic al lui Aurel „Mineru” Pîrtea, multiplul campion mondial la kempo şi cu un palmares spectaculos în MMA-ul profesionist. Părinţii lor sunt foşti sportivi, practicând caiac-canoe.

Sunt stăpân pe mine, ma simt ok, aştept lupta cu nerăbdare. Sunt foarte bine! Am avut lupte întotdeauna, asta e cariera mea şi îmi asum ce urmează. O să fie bine.

(Reporter: La ce te gândeşti când intri în ring?) Mă gândesc să mă ţin de planul meu, să îmi duc strategia până la capăt. Acum o să vedem ce iese. Grija pentru ei (n.r. pentru părinţi) e întotdeauna, indiferent de zi. Chit că am meci, chit că nu„, a declarat „Minerul” Pîrtea Jr. la Antena Sport.

Recomandări
  • „Minerul” Pîrtea Jr, câştigător cu Mihai Iorga
  • Meci extrem de echilibrat iFight HEROES „Marea Confruntare”

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și