Închide meniul

AS.ro LIVE | Interviu cu Boban Nikolov, în emisiunea moderată de Cătălin Oprişan. Macedoneanul crescut de Gică Hagi a pus umărul la eliminarea Italiei de la Cupa Mondială şi la victoria lui Sheriff Tiraspol în faţa lui Real Madrid

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2022, 10:10

AS.ro LIVE | Interviu cu Boban Nikolov, în emisiunea moderată de Cătălin Oprişan. Macedoneanul crescut de Gică Hagi a pus umărul la eliminarea Italiei de la Cupa Mondială şi la victoria lui Sheriff Tiraspol în faţa lui Real Madrid

Boban Nikolov, acord pentru transferul la FCSB

Captură As.ro

  • AS.ro LIVE | Interviu cu Boban Nikolov, în emisiunea lui Cătălin Oprişan (10:30)
  • Macedoneanul a pus umărul la eliminarea Italiei şi la victoria lui Sheriff Tiraspol în faţa lui Real Madrid

AS.ro LIVE | Un interviu cu Boban Nikolov a putut fi urmărit în emisiunea lui Cătălin Oprişan. Macedoneanul crescut de Gică Hagi a pus umărul la eliminarea Italiei de la Cupa Mondială şi la victoria lui Sheriff Tiraspol în faţa lui Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boban Nikolov (27 de ani) a avut parte de momente fantastice în fotbal, în ultimele luni. Mijlocaşul macedonean a pus umărul la victoria uluitoare a lui Sheriff Tiraspol în fața lui Real Madrid, scor 2-1. Formația din Republica Moldova a câștigat chiar pe Santiago Bernabeu, în septembrie 2021, în grupele UEFA Champions League.

AS.ro LIVE | Interviu cu Boban Nikolov, în emisiunea lui Cătălin Oprişan

Boban Nikolov a trăit o nouă experiență de vis pe teren luna trecută, de această dată pentru naționala țării sale. Macedonia de Nord a eliminat Italia în semifinalele barajului pentru Cupa Mondială. Nikolov și colegii săi au câștigat cu 1-0 la Palermo, cu un gol marcat de Aleksandar Trajkovski în minutul 90+2.

Reclamă

Nikolov a fost crescut la Academia lui Gheorghe Hagi, iar ulterior a evoluat pentru Viitorul  Constanța, în perioada 2012-2015.

Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Antena Sport, Nikolov a povestit cum a trăit ultimele luni alături de Sheriff și naționala Macedoniei de Nord. De asemenea, atacantul a vorbit și despre războiul declanșat de Rusia în Ucraina, la câteva zeci de kilometri distanță de Tiraspol.

Reclamă

Yuriy Vernydub, antrenorul ucrainean al lui Nikolov, a plecat la război: „Am fost uimit când am văzut poza!”

Câteva zile mai târziu, Nikolov și-a văzut antrenorul într-o poză pe frontul de luptă, lucru care l-a uimit complet.

Ultimele luni din viața lui Vernydub au fost de-a dreptul incredibile. Cu el pe banca tehnică, Sheriff Tiraspol a șocat întreaga lume după ce a învins gigantul Real Madrid, chiar pe Santiago Bernabeu, într-un meci din faza grupelor UEFA Champions League.

„Antrenorul nostru s-a dus la război, el este ucrainean. Și secunzii lui sunt acolo, eu sunt plecat de vreo 12 zile (n.r. – din Republica Moldova). L-am sunat și mi-a spus că nu s-a întors încă. Nu știu ce se întâmplă. Nu mi-e frică să mă întorc (n.r. – în Republica Moldova), mă duc să termin treaba.

Reclamă 4 / 0/3

Mai este o lună și se termină campionatul, apoi îmi inchei contractul cu Sheriff. Si la Odessa a fost o bombă, aproape de noi, dar eu zic Doamne Ferește să se întâmple ceva. În momentul de față suntem liniștiți, cred că vom primi un semnal de alarmă dacă se întâmplă ceva.

N-am mai vorbit (n.r. – cu antrenorul), cred că vorbește secundul cu el din când în când. Sper să se întoarcă cât mai repede. După meciul cu Braga (n.r. – de pe 24 februarie) a spus că se duce să-și ia familia și că vine în 3 zile.

După aceea am văzut poza cu el în război și chiar eram uimit. Îl respect pentru decizie și îl apreciez pentru ce a făcut. Sunt și ei patrioți, ca noi. Antrenorul e foarte luptător și se bazează pe acest spirit.”, a spus Boban Nikolov, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România