Închide meniul
EXCLUSIV

Boban Nikolov, dezvăluiri despre Yuriy Vernydub: „A plecat acasă să-și ia familia… a zis că stă numai 3 zile!”. Ce s-a întâmplat cu antrenorul ucrainean care a bătut-o pe Real Madrid în UEFA Champions League

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 31 martie 2022, 17:57 / Actualizat: 31 martie 2022, 19:04

Boban Nikolov, dezvăluiri despre Yuriy Vernydub: „A plecat acasă să-și ia familia… a zis că stă numai 3 zile!. Ce s-a întâmplat cu antrenorul ucrainean care a bătut-o pe Real Madrid în UEFA Champions League

Boban Nikolov, dezvăluiri despre antrenorul său ucrainean de la Sheriff Tiraspol

Captură As.ro

Boban Nikolov (27 de ani) a povestit momentele teribile pe care le traversează Yuriy Vernydub (56 de ani), antrenorul său ucrainean de la Sheriff Tiraspol. Fotbalistul din Macedonia de Nord a dezvăluit că tehnicianul a plecat de urgență în Ucraina să-și ia familia, după ce Rusia a început războiul, la ordinul lui Vladimir Putin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boban Nikolov a dezvăluit perioada oribilă prin care trece antrenorul său de la Sheriff Tiraspol, Yuriy Vernydub. Tehnicianul ucrainean s-a întors de urgență în țara lui ca să-și recupereze familia, după ce Rusia a început invazia, la ordinul lui Vladimir Putin.

Yuriy Vernydub, antrenorul ucrainean al lui Boban Nikolov, a plecat la război: „Am fost uimit când am văzut poza!”

Câteva zile mai târziu, Nikolov și-a văzut antrenorul într-o poză pe frontul de luptă, lucru care l-a uimit complet.

Ultimele luni din viața lui Vernydub au fost de-a dreptul incredibile. Cu el pe banca tehnică, Sheriff Tiraspol a șocat întreaga lume după ce a învins gigantul Real Madrid, chiar pe Santiago Bernabeu, într-un meci din faza grupelor UEFA Champions League.

„Antrenorul nostru s-a dus la război, el este ucrainean. Și secunzii lui sunt acolo, eu sunt plecat de vreo 12 zile (n.r. – din Republica Moldova). L-am sunat și mi-a spus că nu s-a întors încă. Nu știu ce se întâmplă. Nu mi-e frică să mă întorc (n.r. – în Republica Moldova), mă duc să termin treaba.

Reclamă

Mai este o lună și se termină campionatul, apoi îmi inchei contractul cu Sheriff. Si la Odessa a fost o bombă, aproape de noi, dar eu zic Doamne Ferește să se întâmple ceva. În momentul de față suntem liniștiți, cred că vom primi un semnal de alarmă dacă se întâmplă ceva.

N-am mai vorbit (n.r. – cu antrenorul), cred că vorbește secundul cu el din când în când. Sper să se întoarcă cât mai repede. După meciul cu Braga (n.r. – de pe 24 februarie) a spus că se duce să-și ia familia și că vine în 3 zile.

După aceea am văzut poza cu el în război și chiar eram uimit. Îl respect pentru decizie și îl apreciez pentru ce a făcut. Sunt și ei patrioți, ca noi. Antrenorul e foarte luptător și se bazează pe acest spirit.”, a spus Boban Nikolov, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Yuriy Vernydub s-a întors în Ucraina ca să-și apere țara împotriva Rusiei

Yuriy Vernydub, născut într-un oraș din nordul Ucrainei, a decis să revină în țara natală ca să-și apere compatrioții în războiul cu Rusia. O imagine cu antrenorul în ținută de militar, alături de doi camarazi, a devenit virală pe rețelele de socializare.

Desfășurarea dramatică de evenimente din Ucraina l-a făcut însă pe Yuriy Vernydub să-și ia gândul complet de la fotbal.

”Sunt născut în Ucraina, trăiesc în Ucraina, sunt mândru de poporul meu care-și apără țara! Am în Ucraina soția, doi copii și doi nepoți, am frați și surori… Slavă Domnului, cu toții sunt teferi, sper să nu-i atingă războiul. Voi cere permisiunea clubului să mă duc lângă familia mea”, spunea Yuriy Vernydub, luna trecută, conform Daily Mail.

Nikolov se pregătește să se întoarcă în Moldova, după o scurtă vizită la București

Nikolov a făcut parte din lotul Macedoniei de Nord la meciurile cu Italia (1-0) și Portugalia (0-2), de la barajul pentru Cupa Mondială.

După cele două partide de la națională, mijlocașul de 27 de ani a venit la București, urmând să plece cu mașina înapoi în Republica Moldova, pentru a încheia sezonul alături de Sheriff Tiraspol.

Boban Nikolov a crescut la Academia lui Gheorghe Hagi, iar în 2012 a debutat la prima echipă de la Viitorul Constanța. Mijlocașul macedonean a evoluat 3 sezoane la echipa „Regelui”, iar de-a lungul carierei a mai evoluat la Vardar, Videoton şi Lecce. Vara trecută, Nikolov a semnat cu Sheriff Tiraspol un contract valabil pe un sezon.

Reclamă

800.000 de euro este cota de piaţă a lui Boban Nikolov, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și