Închide meniul

AS.ro LIVE | Magdalena Rusu a fost invitata lui Dan Pavel! Canotoarea a venit să îşi dezvăluie „reţeta” succesului

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 octombrie 2022, 10:20 / Actualizat: 30 mai 2023, 18:26

AS.ro LIVE | Magdalena Rusu a fost invitata lui Dan Pavel! Canotoarea a venit să îşi dezvăluie „reţeta succesului

Magdalena Rusu este invitata lui Dan Pavel, joi, de la 10:30! Canotoarea vine să îşi dezvăluie "reţeta" succesului

Magdalena Rusu, alături de celelalte componente ale echipajului 8+1 / Profimediaimages

  • Magdalena Rusu vine la AS.ro LIVE
  • Canotoarea de 23 de ani, invitata lui Dan Pavel

Magdalena Rusu a fost invitata de joi a lui Dan Pavel la emisiunea AS.ro LIVE. Canotoarea care a obţinut performanţe uriaşe a venit cu poveşti spectaculoase din carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva de 23 de ani, născută în Fălticeni, a obţinut o performanţă remarcabilă luna trecută, la Campionatul Mondial de Canotaj de la Racice.

Magdalena Rusu a fost invitata lui Dan Pavel la AS.ro LIVE

Magdalena a câştigat medalia de aur cu echipajul feminin de 8+1 a României.

Reclamă

Sportivii români au câştigat patru medalii de aur la campionatul Mondial: Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar la dublu vâsle feminin, Ionela Cozmiuc la simplu vâsle feminin categorie uşoară, Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan la dublu rame şi Magdalena Rusu, Iuliana Buhuş, Adriana Ailincăi, Maria Tivodariu, Mădălina Bereş, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Denisa Tîlvescu şi Victoria-Ştefania Petreanu la 8+1 feminin.

“Sunt un preşedinte extrem de fericit, chiar cel mai fericit, pentru că aceşti copii minunaţi au scris istorie. Dragi sportivi, vreau să vă mulţumesc pentru modul cum v-aţi dăruit. Am trăit la acest Mondial o bucurie de nedescris. Am făcut istorie, am bătut recorduri. Eu mi-am dorit şi eu să ies campioană în barca de dublu, nu am reuşit. Iar Simona (Radiş) în 45 de minute de când a terminat proba ei a urcat în barca de 8+1. Şi le-a spus: ‘Aveţi încredere în mine că eu vă scot campioane mondiale’.

Reclamă

Vorbim de fenomene. Simona noastră este un fenomen. Simona noastră este cum e David Popovici în nataţie”, a spus şefa Federaţiei de Canotaj, Elisabeta Lipă, la ceremonia de la aeroport.

Magdalena Rusu şi-a apărat titlul de campioană europeană, în acest an. A urcat pe prima treaptă a podiumului cu echipajul feminin 8+1, la Munchen. Marele vis rămâne aurul olimpic. În 2020, la Tokyo, a terminat pe locul 6 proba de opt rame cu cârmaci.

Lotul României de la CE de canotaj, ignorat de Ministerul Sportului și COSR la aeroport

România s-a întors de la CE de canotaj cu un bilanț excelent: opt medalii, dintre care cinci de aur (dublu rame feminin, dublu rame masculin, două vâsle feminin, simplu vâsle feminin categoria uşoară, 8+1) şi trei de bronz (patru rame feminin, patru rame masculin şi patru vâsle masculin).

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, performanțele obținute de sportivii noștri nu i-au impresionat la fel de mult și pe reprezentanții Ministerului Sportului sau ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), care nu s-au înghesuit să-i felicite pe campionii și campioanele de la canotaj, așa cum au făcut cu David Popovici, după Mondialele de înot din iunie.

Mădălina Bereș, medaliată cu aur la proba de 8+1 și cu bronz la cea de patru rame, și Simona Radiș, medaliată cu aur la dublu vâsle, tot cu aur la 8+1 și campioană olimpică la Tokyo 2020, și-au exprimat nemulțumirea față de lipsa de suport din partea instituțiilor statului român.

„Ne-am dori să repetam aceste rezultate și la Mondiale. Sperăm că la Mondiale ne vor aștepta și pe noi, așa cum l-au așteptat pe David oficialii”, a spus Mădălina Bereș, la revenirea în România.

„Ne dorim un aur mondial, fiindcă ne lipsește din palmares. Dacă vântul ne ajută, vom lupta și pentru un record mondial. Îl felicit pe David pentru ce a reușit să facă, dar aici e vorba despre canotaj, să-l lăsăm puțin deoparte. Sunt foarte mulți sportivi buni aici și trebuie apreciați cu toții.

Le urăm vacanță plăcută în continuare, să ne urmărească la TV și, probabil, când vom mai aduce rezultate, poate trebuie mai multe, vor face un mic deranj și vor veni aici alături de noi”, a spus Simona Radiș.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30
Extra • 10:00
Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României
AS.ro LIVE | Antal Putinică va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Povești despre Formula 1 ale comentatorului
AntenaPLAY • 20 mart., 10:20
AS.ro LIVE | Antal Putinică a fost invitatul lui Dan Pavel! Ultimele detalii înaintea Marelui Premiu al Australiei
AS.ro LIVE | Dan Şucu este invitatul lui Dan Pavel, joi, de la 10:30
Liga 1 • 14 mart., 11:15
AS.ro LIVE | Dan Şucu a fost invitatul lui Dan Pavel. Emisiune – eveniment cu acţionarul majoritar al Rapidului!