Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Matei Lucescu, despre începutul afacerii cu berea artizanală: „M-am sfătuit cu domnul Copos în zona de business”

Alex Masgras Publicat: 13 iulie 2023, 14:26

Reclamă
Matei Lucescu, despre începutul afacerii cu berea artizanală: „M-am sfătuit cu domnul Copos în zona de business

AS.ro LIVE | Matei Lucescu, despre începutul afacerii cu berea artizanală

Matei Lucescu / Captură Antena Sport

Matei Lucescu a vorbit despre începutul afacerii cu berea artizanală în emisiunea lui Dan Pavel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matei Lucescu are succes în afaceri. Nepotul lui Mircea Lucescu a înviat în 2019 un brand celebru de bere de la noi, Bere Grivița. La 4 ani distanţă, Matei Lucescu a anunţat o investiţie de 6 milioane de euro, fonduri proprii, într-o fabrică de bere din Popeşti-Leordeni.

Matei Lucescu, despre începutul afacerii cu berea artizanală: „M-am sfătuit cu domnul Copos în zona de business”

Iniţial, Matei Lucescu a investit 1,3 milioane de euro în fabrica situată pe Şoseaua Orhideelor din Bucureşti. Fabrica producea iniţial pentru HoReCa, dar odată cu pandemia antreprenorul Matei Lucescu a trebuit să se reorienteze.

Fabrica din Popeşti-Leordeni este cea mai modernă fabrică de bere craft din Europa de Est. Berea artizanală „Bere Griviţa” se află în unele dintre cele mai cunoscute hipermarketuri şi supermarketuri de la noi din ţară.

Fiul lui Răzvan Lucescu a dezvăluit că a discutat şi cu George Copos, fostul patron de la Rapid, atunci când a început această afacere.

Reclamă

Da, am discutat şi cu domnul Copos la un moment dat. Ne-am sfătuit în zona de business, dânsul având multă experienţă, ne-a dat multe sfaturi la început”, a spus Matei Lucescu, la AS.ro LIVE.

Matei Lucescu: „Văd mult potenţial în legătura dintre sport şi berea artizanală”

Matei Lucescu a declarat că şi-ar dori să vadă la un moment dat ca un brand de bere artizanală să intre în lumea sportului şi să sponsorizeze echipe, fiind de părere că există mult potenţial în această zonă.

Chiar dacă nu a urmat paşii lui Răzvan şi Mircea Lucescu în lumea fotbalului, Matei Lucescu rămâne un fan al acestui sport:

Reclamă 4 / 0/3

„Sincer, mi-ar plăcea să văd o bere artizanală, nu neapărat noi, să contribuie, să sponsorizeze echipe de fotbal. Momentan, această piaţă este mică şi nu ne permitem. Poate, în viitor, mi-ar plăcea să văd o colaborare în această zonă. În această legătură dintre sport şi berea artizanală văd foarte mult potenţial.

Nu ştim ce ne rezervă viitorul. Mie îmi place, chiar dacă nu sunt implicat în fotbal. Îmi place domeniul, urmăresc când am timp, chiar dacă nu am făcut fotbal şi nu sunt fotbalist. E un sport frumos, am fost înconjurat toată viaţa de tot ce înseamnă fotbal. Am avut norocul să cunosc foarte mulţi jucători”, a mai spus Matei Lucescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și