Închide meniul

AS.ro LIVE | Matei Lucescu, fiul lui Răzvan Lucescu, a fost la AS.ro LIVE cu poveşti din familia lui celebră

Bogdan Stănescu Publicat: 12 iulie 2023, 23:19 / Actualizat: 13 iulie 2023, 11:16

Reclamă
AS.ro LIVE | Matei Lucescu, fiul lui Răzvan Lucescu, a fost la AS.ro LIVE cu poveşti din familia lui celebră

AS.ro LIVE | Matei Lucescu, fiul lui Răzvan Lucescu, vine cu poveşti din familia lui celebră

Matei Lucescu / a1.ro

AS.ro LIVE | Matei Lucescu a fost invitatul lui Dan Pavel pe AS.ro LIVE. Băiatul lui Răzvan Lucescu este antreprenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matei Lucescu are succes în afaceri. Nepotul lui Mircea Lucescu a înviat în 2019 un brand celebru de bere de la noi, Bere Grivița. La 4 ani distanţă, Matei Lucescu a anunţat o investiţie de 6 milioane de euro, fonduri proprii, într-o fabrică de bere din Popeşti-Leordeni.

AS.ro LIVE | Matei Lucescu, fiul lui Răzvan Lucescu, vine cu poveşti din familia lui celebră

Această nouă unitate de producție a venit ca o necesitate. În urma pandemiei zona HoReCa a fost grav impactată, prin urmare ne-am orientat și spre retail. Prin urmare, ne-am schimbat toată filosofia de business și urmărim o democratizare a berii artizanale. Vom lansa pe piață produse speciale pentru zona de retail și pentru consumatorul de retail. Am gândit produse care pot fi plasate la raft, beri pasteurizate, la un preț mai mic decât al celor pe care le aveam în portofoliu până acum. Vorbim în continuare de un produs premium, dar la un preț accesibil”, a declarat Matei Lucescu într-un interviu pentru revistaprogresiv.ro.

Iniţial, Matei Lucescu a investit 1,3 milioane de euro în fabrica situată pe Şoseaua Orhideelor din Bucureşti. Fabrica producea iniţial pentru HoReCa, dar odată cu pandemia antreprenorul Matei Lucescu a trebuit să se reorienteze.

Fabrica din Popeşti-Leordeni este cea mai modernă fabrică de bere craft din Europa de Est. Berea artizanală „Bere Griviţa” se află în unele dintre cele mai cunoscute hipermarketuri şi supermarketuri de la noi din ţară.

Reclamă

Matei Lucescu a încercat şi el cariera de fotbalist, dar nu a fost pentru el

Matei Lucescu a încercat şi el să ia drumul fotbalului, ca tatăl şi bunicul său, dar şi-a dat seama că nu acesta este drumul lui.

E o poveste amuzantă, de scurtă durată, de câţiva ani. Când eram copil, eram printre cei mai mici din grupa mea. E un dezavantaj să fii un portar mic de înălţime. Mi-am dat seama că nu este cel mai potrivit pentru mine. După aceea, când am ajuns la liceu, am crescut foarte mult şi sunt cel mai înalt din familie. Poate aş fi avut o carieră de portar, dar lucrurile au trecut”, declara Matei Lucescu pentru primasport.ro.

Matei Lucescu a mărturisit că Răzvan şi Mircea Lucescu nu au înţeles iniţial ce vrea el să facă, dar l-au susţinut cu investiţia lui. Matei Lucescu a precizat că atât tatăl lui, cât şi bunicul lui beau acum berea pe care o produce el. ”Nu au înţeles de la început treaba asta cu berea, dar, apoi, au înţeles şi m-au susţinut pe tot parcursul fabricii şi în procesul de a construi fabrica. Bunicul meu, care a fost în Bucureşti până de curând, venea în fiecare zi pe la noi şi bea. Îi livrăm şi acasă. Şi tatăl meu la fel, le place foarte mult, pentru că e o bere diferită!”, mai afirma Matei Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare Vezi toate știrile
Citește și