Închide meniul

Mircea Lucescu, mesaj pentru fanii „câinilor” după Dinamo – Dinamo Kiev 1-4: „Trebuie să investească!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iulie 2023, 23:16

Mircea Lucescu, mesaj pentru fanii „câinilor după Dinamo – Dinamo Kiev 1-4: „Trebuie să investească!

Mircea Lucescu, mesaj pentru fanii "câinilor" după Dinamo - Dinamo Kiev 1-4

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mircea Lucescu a transmis un mesaj pentru fanii „câinilor” după amicalul Dinamo – Dinamo Kiev, scor 1-4. „Il Luce” a învins categoric gruparea din Ştefan cel Mare şi le-a cerut suporterilor alb-roşiilor să fie alături de echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Totul la Dinamo va depinde de suporteri!”, anunţă cel mai titrat antrenor român. Mircea Lucescu a făcut-o campioană pe Dinamo atât ca jucător (1964, 1965, 1971, 1973, 1975, 1977), cât şi din postura de antrenor (1990).

Mircea Lucescu, mesaj pentru fanii „câinilor” după Dinamo – Dinamo Kiev 1-4

Tehnicianul în vârstă de 77 de ani anunţă că e nevoie de investiţii rapide la nou-promovată. „Câinii” au adus mai mulţi jucători, dar au interdicţie la transferuri şi contractele nu pot fi înregistrate.

A fost un meci de antrenament pentru ambele echipe. Dinamo a intrat cu teamă în joc. Am văzut respect pentru numele echipei adverse. De asta au început rău, dar pe final au dominat, au avut mai multă încredere. Mai au nevoie de timp. Pentru noi a fost un meci important. Au fost mulți jucători care au arătat că vor să devină titulari.

Totul la Dinamo va depinde de suporteri. Cu fanii, jucătorii au mai multă încredere în ei, acum s-a văzut că nu au fost suporteri. Doar cu rezultatele pot veni și jucători mai buni, trebuie să investească. Dar a fost un meci de antrenament. Nu e vorba de emoții când joc cu Dinamo. Dinamo rămâne o echipă de suflet. Echipele importante din România au fost preluate de oameni cu posibiliăți.

Reclamă

Mă refer la CFR Cluj, la Rapid, la FCSB e Gigi Becali. Sper că și la Dinamo se va întâmpla ceva. Eu sper ca Dinamo să treacă peste această perioadă, până se construiește stadionul. Infrastructura ajută foarte mult echipa să facă rezultate. Dinamo are nevoie de stadion. Atunci vor fi alte posibilități”, a declarat Mircea Lucescu pentru gsp.ro.

Dinamo, învinsă de Dinamo Kiev într-un meci amical

Formaţia antrenată de Mircea Lucescu s-a impus cu 4-1, la capătul unei partide pe care a dominat-o în totalitate. Unicul gol al „câinilor” a fost marcat de Ahmed Bani, din lovitură liberă.

Fosta campioană din Ucraina a deschis scorul încă din minutul 10 prin Voloshyn, care a înscris cu un şut la vinclu. În minutul 18, echipa din Kiev a majorat diferenţa după ce Tsarenko a înscris din faţa porţii, la finalul unui contraatac al jucătorilor lui Mircea Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3

Problemele au continuat pentru Ovidiu Burcă în mintuul 35, atunci când Deniz Giafer a acuzat probleme la coapsa piciorului stâng, potrivit gsp.ro, şi a fost înlocuit cu Patriche.

În minutul 40, Dinamo a redus din diferenţă prin Ahmed Bani, care a înscris dintr-o lovitură liberă. Trei minute mai târziu, campioana din Ucraina a fost la un pas să refacă diferenţa de două goluri, dar reuşita lui Gorbach a fost anulată pentru o poziţie de offside.

În repriza secundă, singura echipă care a mai marcat a fost Dinamo Kiev. În minutul 67, Benito a înscris cu un şut din mijlocul careului, pentru ca scorul final să fie stabilit de Kabaiev în minutul 72, după ce s-a distrat cu apărarea echipei lui Ovidiu Burcă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” Vezi toate știrile
Citește și