Închide meniul

AS.ro LIVE | Mircea Bravo a fost invitatul lui Dan Pavel! Comediantul a comentat în stilul său calificarea României la EURO

Alex Ioniță Publicat: 22 noiembrie 2023, 11:15

Reclamă
AS.ro LIVE | Mircea Bravo a fost invitatul lui Dan Pavel! Comediantul a comentat în stilul său calificarea României la EURO

AS.ro LIVE | Mircea Bravo va fi invitatul lui Dan Pavel, miercuri, de la ora 10:30

Mircea Bravo / Instagram - Mircea Bravo

AS.ro LIVE | Mircea Bravo a fost invitatul lui Dan Pavel! Tânărul comediant a venit cu povești de excepție care vor fi legate, bineînțeles, și de lumea sportului!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Bravo a devenit, recent, și un om de succes în lumea filmului! Pe lângă faptul că este un comediant de excepție, acesta se ocupă acum și cu producția de pelicule.

AS.ro LIVE | Mircea Bravo va fi invitatul lui Dan Pavel, miercuri, de la ora 10:30

Invitatul emisiunii AS.ro LIVE, Mircea Bravo s-a născut în județul Cluj, iar, de mai bine de 10 ani, acesta are o carieră de succes în lumea comediei, prin postarea de videoclipuri amuzante pe rețelele de socializare, la care a strâns milioane de aprecieri.

Ajuns acum la vârsta de 36 de ani, Mircea a decis să își investească timpul, dar și energia pe care o are, în lumea filmului. Prima peliculă a acestuia a fost un succes total, iar acum viitorul sună din ce în ce mai bine pentru comediant.

Dat fiind succesul din meciul online, acesta a devenit și un model pentru diverse persoane care doresc să urmeze această carieră. Totodată, este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut, prin intermediul rețelelor de socializare, din România.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și