Închide meniul

AS.ro LIVE | Geraldo Alves, antrenorul secund al echipelor de tineret de la Rapid, a fost invitatul lui Dan Pavel

Viviana Moraru Publicat: 16 noiembrie 2023, 10:15 / Actualizat: 16 noiembrie 2023, 11:16

Reclamă
AS.ro LIVE | Geraldo Alves, antrenorul secund al echipelor de tineret de la Rapid, a fost invitatul lui Dan Pavel

Geraldo Alves va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE

Geraldo Alves, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Geraldo Alves a fost invitatul lui Dan Pavel, în emisiunea AS.ro LIVE, care începe de la ora 10:30. Antrenorul secund al echipelor de tineret şi U17 de la Rapid a venit cu dezvăluiri de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Geraldo Alves a semnat cu Rapid la începutul acestei luni. Deşi a evoluat la FCSB, acesta a ales să-şi înceapă cariera de antrenor la rivala roş-albaştrilor.

Geraldo Alves a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE

Geraldo Alves a jucat la FCSB între 2010 şi 2012, fiind unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi din acea perioadă. Retras din fotbal, Geraldo Alves a ales să meargă la marea rivală din Giuleşti.

Rapid a ales să îl prezintă pe Geraldo Alves la doar o zi după victoria din derby-ul de pe Arena Naţională, scor 2-1.

Geraldo Alves s-a transferat în fotbalul românesc în vara lui 2010, atunci când era transferat ca jucător liber de contract de FCSB. După două sezoane petrecute în tricoul roş-albastru, lusitanul a fost transferat de Petrolul.

Reclamă

Pentru „lupii galbeni”, Geraldo Alves a evoluat timp de trei sezoane, reuşind să câştige o Cupă a României, în sezonul 2012/2013.

Ulterior, Geraldo a fost transferat de Astra. Alături de giurgiuveni şi cu Marius Şumudică pe bancă, fostul fundaş a devenit campion în Liga 1 în 2016. Acesta a câştigat şi Supercupa României, în aceeaşi vară.

Geraldo Alves a fost fanul Rapidului în derby-ul cu FCSB

Geraldo Alves a recunoscut că a fost fanul Rapidului în derby-ul cu FCSB. Portughezul care a câştigat Cupa României în tricoul roş-albastru a semnat cu Dan Şucu şi este noul antrenor secund la echipele de tineret şi U17 ale giuleştenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Fost fundaş la FCSB, Geraldo Alves a semnat cu Rapid, la o zi după derby-ul câştigat de alb-vişinii pe Arena Naţională. „Am ţinut cu Rapidul”, recunoaşte portughezul care este de 15 ani în România.

„Cu Rapid, clar! Da, pentru că m-au acceptat în familie şi este echipa care doresc să câştige mereu„, a declarat Geraldo Alves, în exclusivitate pentru AntenaSport.

La FCSB nu e linişte în vestiar, chiar dacă echipa e prima în România. Florinel Coman s-a plâns la patron că n-a avut cu cine să paseze la înfrângerea cu rapidiştii.

„Astea au fost cuvintele preşedintelui, nu? Nu ştiu dacă chiar aşa a fost asa. Eu cred că are nevoie de un lider în vestiar… dar nu vorbesc de un jucător… probabil de un antrenor care ia decizii„, a precizat fostul fundaş.

Geraldo şi-a amintit de derby-urile pe care le-a avut cu Rapid, când era la FCSB!

„Au fost frumoase, grele şi plăcute. Au fost cu Pancu, da,da… era dur, era agresiv!„, a rememorat Alves.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și