Închide meniul
Foto

„Atât de mândră!” Mesajul postat de iubita lui Radu Drăguşin, după debutul fundaşului în Premier League

Viviana Moraru Publicat: 14 ianuarie 2024, 22:46

Reclamă
„Atât de mândră!” Mesajul postat de iubita lui Radu Drăguşin, după debutul fundaşului în Premier League

Mesajul postat de iubita lui Radu Drăguşin, după debutul fundaşului în Premier League

Radu Drăguşin şi Ioana Stan/ Colaj Instagram, Profimedia

S-a aflat care a fost mesajul postat de iubita lui Radu Drăguşin, după debutul fundaşului în Premier League. Ioana Stan a urmărit cu sufletul la gură disputa lui Spurs cu Manchester United, şi a reacţionat imediat după ce stoperul a fost trimis în teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a bifat primele sale minute la Tottenham, după transferul său de la Genoa. Fundaşul a fost trimis în teren de către Ange Postecoglou în remiza cu Manchester United, scor 2-2. Internaţionalul român a fost introdus în minutul 85, în locul lui Oliver Skipp.

Mesajul postat de iubita lui Radu Drăguşin, după debutul fundaşului în Premier League

Ioana Stan nu a rămas indiferentă, după ce Radu Drăguşin a debutat la noua sa echipă. Iubita fundaşului român s-a declarat extrem de mândră să-şi vadă partenerul jucând în Premier League. (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

„Sunt atât de mândră de tine, iubitule!”, a transmis Ioana Stan, pe contrul său de Instagram.

Mesajul postat de iubita lui Radu Drăguşin
Mesajul postat de iubita lui Radu Drăguşin/ Instagram

Ioana Stan şi Radu Drăguşin au împlinit recent trei ani de relaţie, fiind împreună încă de pe vremea când fundaşul evolua la Juventus.

Reclamă

De asemenea, şi sora lui Radu Drăguşin a urmărit duelul dintre Manchester United şi Tottenham. Meira Drăguşin a transmis un scurt mesaj pe reţelele de socializare, după ce şi-a văzut fratele debutând la noua sa echipă.

„Momentul pe care l-am așteptat cu toții”, a transmis Meira Drăguşin, pe Instagram.

Cifrele lui Radu Drăgușin, după debutul în Premier League

Avem cifrele lui Radu Drăgușin, după debutul în Premier League. Fundașul echipei naționale a fost introdus în teren în minutul 85 al duelului dintre Manchester United și Tottenham, care s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Reclamă 4 / 0/3

Drăgușin a fost introdus în teren înaintea unei faze fixe a celor de la Manchester United. La momentul respectiv l-a înlocuit pe Skipp, iar Ange Postecoglu l-a pus în teren într-un sistem cu 3 apărători centrali, pe partea dreaptă a defensivei.

Totuși, poziția acestuia s-a modificat la scurt timp după schimbare, având în vedere patul că Van de Ven a ieșit de pe teren, din cauza unor probleme musculare. După acest moment, Radu Drăgușin a fost utilizat în centrul sistemului de 3 fundași.

Cifrele acestuia au fost bune la debutul în Premier League. A atins mingea de 10 ori în minutele pe care le-a jucat și a oferit 8 pase către cei mai apropiați coechipieri. Acesta nu a greșit la nicio fază de atac a „diavolilor”, iar fanii au fost impresionați de jocul acestuia.

De asemenea, prestația celui mai scump jucător român a fost analizată și de specialiștii de la sofascore.ro. Aceștia i-au acordat nota de 6,7 românului, după cele 11 minute pe care le-a avut la dispoziție în cadrul acestei partide.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și